Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jobban eltűrné a másodhegedűs szerepet, mint Henry az tény:DD Amúgy én félek ettől a rotációs témától ha jön Henry... Dinho+Eto'o ugye mint tudjuk igen vágják a képeket mikor Frenki le meri hozni őket, és lassan már Messi is világsztár lesz(ha még nem az) és ugye ő is igényelni fogja a 90 percet... Remélem nem lesz gáz ha jönbarcafan írta:sztem azért mert egyszerüen nem ment nekiRumig írta:A főoldalon Z. Iván azt írja a Forlán vs. Henry cikkben, hogy Forlán hosszútávon is elfogadná a másodhegedűs szerepet. Kérdem én, akkor miért jött el Manchesterből![]()
![]()
nem feküdt neki az albioni játékstilus
2-1 Henry 2-t vállalt...Barcafan92 írta:Nem,mennyi lett???remélem nyertek henry-ék!!!!sztem is jöhetne!Ronnie,Henry,Eto'o,Messi,Deco megállíthatatlanok lennének!Bodi írta:Láttátok az Arsenal-Liverpool meccset??
Hát én azt mondom,hogy mindenféleképpen vegyük meg Henry-t!!!!
Azon kívül,hogy a világ legjobb csatára,meghal a pályán a sikerért,szóval ezt nem lehet összehasonlítani a real pénzkidobásaival!Hihetetlen,hogy mit tud ez az ember!![]()
Olyan támadósorunk lenne,hogy a spanyol bajnokságban 4-5 gólt lőnénk meccsenként!
de minek végszükség? ne jáccunk végsükségre, annyi pénzünk lex ha minden jol megy nyáron mint a pelyva.......Barcafan92 írta:Puyol és lehetne 3 védős játékot játszani ahogy már az egyszer kétszer leírtam!és nem is lenne nagy kockázat mert a 3 védő(Puyol,Rafa,Chivu) mellet még edmi és motta is besegítene hátul nembeszélve majd xavirol ha felépül és végszükség esetén még Deco is megállná a helyét!
Az természetes hogy Chivu kell de a jobb oldalra te kit tennél ha nem Sagnolt?Bodi írta:Sagnol marad a Bayernben,már szinte 100%.De nem is kell ő nekünk,Chivu jöjjön!!!!!!!!!
Én meg úgy tudom,hogy a Bayernel hosszabított!Barcafan92 írta:Én is ugy hallotam h a Juvenál már aláírt de mindegy!ide nek kell Sagnol!inkább sikerre kiéhezett fiatalok!Petixy írta:Csak szólok,hogy Sagnol hosszabbít a Bayern-el!
FTorres9 írta:Sagnol egyáltalán nem öreg mivel 1977 március 18-án született. De ő sokba kerülne mert a Bayern nem akarja eladni és amúgy is most hosszabított nemrég. Ha ő öreg akkor Silvinho és Gio miért játszik?Nah, mindegy, nemkellenek ide ilyen játékosok. Sikerre éhes fiatalokra van szükség, pl.: a fél ajaxra
Heitinga,Sneijder,Maduro,Huntelaar...
3 védővel nem lehet játszani,túl veszélyes lenne,ezt tuti nem fogja bevállalni Rijkaard!Márcsak azért is nem,mert Marquez folyamatosan fejlődik,és pl a Chelsea elleni játéka alapján lassan már a világsztárok közé sorolható!Barcafan92 írta:Vagy:
-------------------------vv----------------------
Puyol------------------Rafa------------------Chivu
--------------------Edmi/Motta---------------------
Xavi---------------------------------------Deco
----------------------Ronnie--------------------
Messi------------------------------------------Henry
-----------------------Eto'o-------------------------
Igy verhetetlenek lennénk!
Na ez nem is rossz, bár a 3 védővel lehetnek gondok...Barcafan92 írta:Vagy:
-------------------------vv----------------------
Puyol------------------Rafa------------------Chivu
--------------------Edmi/Motta---------------------