Emlékszem, még arra amikor idekerült hozzánk Ronaldinho. Előtte mindenhol azt írták hogy MU-ba megy, és eléggé irigy voltam a vörösökre. Aztán egy szép hétfői nyári reggel a Balatonnál megvettem a Sportot, és ott pózolt Barca-mezben:)
Na ilyen most nem lesz.
Eddig olyan fura volt, hogy mondjuk jobb hátvédet kerestünk, és rámozdultak az akkori legjobbra, Dani Alvesre. Röhögtünk a Reálon, hogy igazol ilyen Kakát, Ronaldót, Balet. Erre mi ugyan ezt csináljuk majd a Suarezzel, miközben ők megvesznek egy nagyon jó játékost hiányposztunkra. Eladnak nagyon jó pénzért egy Özilt az Arsenalnak, mi kb fele annyiért adjuk a Chelsea-nak Fabregast. 1 hónappal az után, hogy ők beintenek nekünk David Luiz ügyben. Benatiát állítólag nem adják nekünk csak 68-ért, a City-nek pedig 38-ért igen? Ez remélem csak sajtóbaki, mert a Citinek szerintem mindenki úgy ad el hogy az ára + 10 millió. A Real ha tényleg igazak a pletykák és leigazolják Kroost és a 2 kolumbiait, akkor felkészülhetünk pár kupamentes évre, ha csak LE nem találja fel a spanyol viaszt és nem csinál egy CSAPATOT a jelenlegi gárdából, de ehhez kell az is hogy hiányposztokon mondjuk Bartra, Roberto és Rafinha berobbanjon idén, de nagyon, mint mindjuk az első évében Piqué.
Marhára kíváncsi leszek hogy miket fogunk művelni, és okés aláírom hogy csak a sajtóból értesülünk a vezetőség ténykedéséről, tehát nem tudjuk mi van a háttérben. De nagyon nem tűnik logikus, vagy ésszerű dolognak: az évek óta hiányposztunk most már hivatalosan is üresebb lett, és idén látható volt hogy igen is hiányzott egy jó középhátvéd a csapatból. Ezek után mivel kezdünk? Igazoljunk támadót horror áron, miközben itt van nálunk: Messi, Neymar, Sanchez, Deulofeu, Pedro...
Már ott tartunk hogy kevesebb a vezetőségnek egy ésszerű igazolása és eladása...
Off
Suareznél lehet hogy az volt: a VB előtt beszélt Zubival és mondta hogy szívesen jönne hozzánk. Zubi mondta hogy oké, de túl sokba kerülsz, ezért mond a főnöködnek hogy el akarsz onnan jönni, így csökken az árad, a VB-n meg indokolatlanul harapjál bele valakibe, így te is jól jársz mert megkapod nálunk a nagyobb fizudat, és mi is mert tovább esne az értéked