ferninho írta:
annyi volt mondva, amikor le lett igazolva Neymar, hogy 57 millió és kész, más nem, még a pártolótagok kérésére se mondtak semmit... ebből lett ez a Cases-ügy... miután lemondott Rosell, igen, előjöttek az infokkal, addig nagy kuss volt és még a pártolótagoknak se mondtak semmit, hogy pontosan mik is voltak a pontos részletek, meg 40 millió Neymarék fantomcégének ment és a többi... meg a 7,9 millió azért az állítólagos 3 tehetséges brazilért, akik soha nem fognak a Barcában focizni, meg még 10 milliós aláíráspénz... meg Neymarék Alapítványnak 2 és fél millió meg ilyen hülyeségek....
és nem kell elkülöníteni Rosellt meg Bartomeut... és épp ezért nem tudtam hova tenni ezt a 
""Egyébként a klubok többsége nem árulja el az átigazolási díjat, mi azonban mindig is elmondjuk ezt, ha tehetjük, mert az FC Barcelona a pártoló tagoké, akiknek joguk van tudni ezekről az összegekről." nyilatkozatot.
Ezt már párszor kitárgyaltuk, mélyen nem mennék bele, de pár dolgot azért írok.
1. 57 millió teljesen reális ár volt érte. Az más kérdés, hogy mi nem tudtuk, hogy a Neymar családhoz megy a nagy része.
2. Ha már a 40 milliós családi pótlékról beszélünk, akkor nyilván tudod, hogy a Real 60-at ajánlott nekik. 

Akkor mis is történt volna, ha a Realba igazol? Csúnya, rossz Barcelona!
3. Az elővásárlási joggal nem tudom mi a probléma. Vagy kikötnek nálunk (nyilván jóval olcsóbban), vagy eligazolnak máshova és visszakapjuk a pénzünket. Egy esetben nem vagyunk a pénzüknél, ha a Santosban vonulnak vissza... Azért erre valljuk be, nem nagy az esély.
4. Aláíráspénz: az összes átigazolásnál ez jelen van, csak nem kötik senkinek sem az orrára. Gondolod a világ legdrágább igazolása ingyen írt alá Madridban? De nyugodtan Ibrát is idevehetem, amikor idejött. Ebből megint a szokásos hőzöngök vertek nagy vihart, holott nem tudnak semmit az ilyen háttérinfókról...
5. Nyilván ezt az alapítványost én sem tudom hova tenni...
Remélem így azért tisztább a kép. Gondolom azt te sem hiszed el, hogy Ronaldo 80 millió font mindennel együtt összesen (de nyugodtan írhattam volna bárki mást, csak talán ő a legjobb példa erre).