Sanama írta: megérdemelte, azt, hogy most ezt bukta.
Hol látsz tőlem olyat, hogy örömöt okoz? Első mondatom arról szól, hogy távol álljon tőlem a káröröm. Sőt, idézem magamat...
Várta várta, hogy lehoz egy remek évet, és majd térden állva jönnek érte a csapatok. Jól is indult az éve, gondolom épp ezért nem is írt alá sehova idő előtt, majd jött a sérülés. Gondolkodnia kellett volna.
Ja, és még most sem okoz örömöt, de leírom mégegyszer...
Az első beidézett sor azért elég árulkodó volt, aztán felőlem leírhatod hússzor bazinagy betűkkel a továbbiakat, akkor is eléggé kárörömszagú a dolog... Képzeld, innét vettem, remélem már nem annyira érthetetlen számodra sem
Ez a várta, h majd így meg úgy dolog pedig olyan, h kitaláltad magadnak ezt, aztán erre alapozva fikázod, h milyen hülye és h mekkora arca van. Beszéltél vele? Tudod, h mi zajlott a háttérben? Ismersz más infót, mint ami megjelent a sajtóban?
Nyilván tudta előre (mivel már jóval előbb bejelentette, h távozik) mennyire ihletett formában lesz és h élete formájában tolja majd a szezonban és számolt vele, h majd térden fog csúszni érte az egész világ... Biztosan így van, ha te mondod...
Egészen valószínű, h hirtelen felindulásból történt az egész, nem gondolkodott semennyit, csak jött egy unalmas reggel, h a fene én megyek, mert úgyis bárki bármennyit megad értem, hisz én vagyok a király.
"Szeretem" ezeket a belelátott dolgokra épülő agymenéseket és, h erre milyen kritikák tudnak épülni 0, azaz zéró háttérinfó nélkül...
LG írta:Le akarta zárni itt nálunk a saját fejezetét, aminek az okait ő tudja. Sejteni lehet, h nézeteltérései akadtak a vezetéssel v vmi ilyesmi, amin szerintem ezzel a mostani vezérkarral
nem csodálkozna egyikünk sem... (Még akkor sem, ha marasztalták... Ki tudja mi volt az előzmény...)
Nem ez volt az első balhéja a vezetőkkel, már Laportáékkal is össze ért a bajsza, szinte minden szerződéshosszabbításánál magasabb fizetését cirkuszolt, volt úgy, hogy távozással is fenyegetőzött. És szerintem is nagy arca, a nyilatkozataiból is abszolút ez jött le.
Szerintem egyébként igen is megkapta a megbecsülést a klubtól, a szurkolóktól, és itt a fórumon is. Semleges (nem Barca, és nem is Real) szurkolóktól nem egy esetben halottam lesújtó véleményt róla.
Én csak feltételeztem, h valakivel gondja lehetett, mint ahogy szerintem nem egyedüli az utóbbi pár évben, akinek nem tetszett ami odafönt ment/megy. Ez korántsem biztos, h igaz, lehet, h tényleg szimplán csak váltani akart akármiért is. Az ő dolga.
Viszont te már úgy fogalmazol, h nem ez volt az első balhéja, ami szerint el is könyvelted ezt is balhénak a vezetőkkel, pedig ténylegesen nem jött ki semmi ilyen. Bejelentette, h menni akar és pont. A vezérkar meg marasztalta volna és ennyi a tuti hír. Sztem ez nem egy újabb balhé, de ahogy neked tetszik...
Igen, volt már kötélhúzás a hosszabbítása körül, aztán ez úgy ráragadt, mintha minden évben ez ment volna, mert olyan jól esik néhányaknak ezt mondogatni. Ahogy itt a végén hiába volt elég egyszerűen kimondva, h menni fog, ezt is beledobtáka skatulyába, h áááá, csak több lét akar a klubból kipréselni a gyökér... Mert ugye mindig ezt tette... Az nem számít, h szó sem volt ilyenről, de ha egyszer el lett könyvelve, akkor tökre nem számítanak már a tények, a sablon megmarad, lehet mondogatni...
Kicsit bosszantó már, de legyen, hajrá...
Am felhívnám a figyelmed, h nem éppen ezért hoztam szóba, h megint lehessen rugózni a pénzéhes gyökéren, hanem pusztán egy felvetésként Sanamának, akinek roppant hihetetlen és nagyképű dolog volt, h váltani akar csak úgy. Gondoltam írok rá egy plusz indokot, amire célozgattak néhányszor, h nem túl jó a viszony Zubival.
Ráadásul oda is írtam, h sztem sokunk el is tudja képzelni, mert a fórum nagy többségének az összes nemiszerve kivan a vezérkar húzásaival, így hátha érthetőbb lenne, ha vmelyik játékos(ok)nak is elege lenne belőlük. De hiába a feltételezett egyetértés, h böszmék tudnak lenni odafent, ha VV-ről van szó, akkor inkább így is ő a gyökér...
Mindegy, én elmondtam, amit akartam, innét már a rengetegszer lefutott körök jönnének, sztem mindannyian lejátszottuk már, még ha nem is egymással, uh nem nagyon erőltetném.
Megismertük egymás véleményeit a dologban, nagyon messze állnak egymástól. Evvan...