Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fejtsd már ki legyszíves , hogy 1. Miért is nagyképű 2. Ki jobb nála jelenleg a piacon (természetesen mozdítható játékos ) ?kanty írta:A Bayernnél állítólag csak edzeni fog, Pep jófejeskedik vele.
Barcastuff szerint a Sociedad ajánlatát utasította nem rég vissza. Mondjuk lehet, hogy az új kihívások címszó alatt nem éppen erre gondolt.
A nagy arc és a - számunkra értelmetlen - menni akarás mellett, azért a sors nyilván kicsit kicseszett vele ezzel a sérüléssel. Mert bármennyire is igaz, hogy vannak a piacon nála jobb kapusok, de a sérülés nélkül most simán elvédene a Monacóban. Pénz is lenne, trófeáért is küzdene, tehát a sokat emlegetett új kihívás is meglenne. Ehelyett most kb. ott tart, hogy - az igényeit figyelembe véve - kb. a kutyának sem kell.
Kíváncsi vagyok, hogy végül valaki elviszi-e, vagy el kell mennie pl. az arabokhoz, esetleg az USA-ba.
Nem megy, mert a Monacónak már nem kell.danianevem írta:Én nem értem, most mégsem megy a Monacóba? A sérülése azért annyira nem vészes, a szezon elejét kell kihagynia, szóval a lényegre már bőven belelendülne... Ár/érték arányban, meg szakmai szempontból sincs sokkal jobb opció nála a piacon.
Pont a világ legjobb kapusa mögé padozni? Sok értelmét nem látom.S.Agüero írta:Most épp a Bayernnel hozták szóba, kíváncsi leszek, mi lesz belőle...
Sanama írta:Ne haragudj, de itt kellett volna befejeznem az olvasást, mert annyira nevetséges. Sejteti, majd a sejtetéshez áll közel...Ez azért sejteti, h nem bánod, mert rászolgált, ez meg elég közel áll hozzá, h örülsz neki, mert legszebb öröm a káröröm.![]()
[/quote]Sanama írta:Megérdemelte, szerintem igen, le is írtam, hogy mit és miért.ha szted megérdemelte és a váltási szándék miatt nagyképű, akkor legyen
És azt is leírtam, hogy nem a váltási szándék miatt tartom nagyképűnek.
Kötött egy előszerződést a Monacoval de ameddig a Barca játékosa volt addig nem hozták nyilvánosságra aztán lesérült ezért miután a szerződése lejárt a Monaconak nem kellett de mivel már volt egy szerződés és azt nem akarták felbontani hisz akkor fizetniük kellett volna nem kevés pénzt ezért elhívták orvosi vizsgálatra ahol nyilván nem engedték át gyógyuló szakadással. ( ez mutatja a Monaco gerincességét) Ezért én nem hiszem , hogy nagyképű lenne , kötött egy előszerződést az élet viszont közbeszólt . A többit nem írom le mert miihii megtette és teljesen egyetértek veleSanama írta:Távol álljon tőlem, hogy kárörvendjek a helyzete miatt, meg hasonlók.
De kicsit kegyetlenül mondom, hogy megérdemelte, azt, hogy most ezt bukta. Annyira nagy volt az arca, hogy ő ilyen olyan nagy kapus, és hogy ő megy új kihívást keresni, hiába "könyörögtek" neki, hogy maradjon, és "megy pénzt kerestni".
Ezzel nem is lenne gond, csak akkor miért nem kötött előszerződést, vagy szerződést egy csapattal(itt Monaco).
Kicsit nagy volt az arca ebben a helyzetben szerintem, és az élet közbeszólt.
Ettől még kívánom neki, hogy épüljön fel mihamarabb, és találjon egy csapatot, de ide vissza ne jöjjön. (Bár gondolom a remek vezetőség első dolga lesz egy szerződést az orra alá tolni)
Ne haragudj, de itt kellett volna befejeznem az olvasást, mert annyira nevetséges. Sejteti, majd a sejtetéshez áll közel...Ez azért sejteti, h nem bánod, mert rászolgált, ez meg elég közel áll hozzá, h örülsz neki, mert legszebb öröm a káröröm.
Megérdemelte, szerintem igen, le is írtam, hogy mit és miért.ha szted megérdemelte és a váltási szándék miatt nagyképű, akkor legyen
A stílus reakció a hasonlóra, miután így ki kell emelni hatalmas fekete betűkkel és a végére is odabökni, h leírod még egyszer, mintha egy hülyének kellene a szájába rágni, akkor mondom beszéljünk így...Sanama írta:Miihii!
Nem teljesen értem mi ez a stílus irányomba, de mindegy.
Azt továbbra sem értem, hogy miből szülted meg az a megállapítást, hogy én örülök a sérülésének. Ilyen szóval, szókapcsolattal még most sem találkozom egyik kommentemnél sem. De hogy téged idézzelek, akkor "kitaláltad magadnak ezt, aztán erre alapozva fikázod(l)" . "Szeretem" ezeket a belelátott dolgokra épülő agymenéseket "
Ezt az általad, általatok hangoztatott "elfogyott a motiváció,stb" dolgot meg én tőle nem hallottam. Szimplán annyit mondott, hogy ki akarja próbálni magát máshol...(ahol halkan jegyzem meg kb. 1,5x ennyi fizut kapna, és mint tudjuk, ahogy LG említette, nem egyszer volt vele gond a fizu, annak ellenére, hogy évekig a csapat leggyengébb láncszeme volt.)
És továbbra is tartom, hogy szerintem nagy az arca. Az előbbi dolog miatt, a nyilatkozatok miatt, és az egész távozási hercehurca miatt. És mielőtt megkérdeznéd még egyszer, nem, nem beszéltem vele. De gondolom CR-el sem beszéltek sokan azok közül, akik azt állítják, hogy nagy az arca.
Az első beidézett sor azért elég árulkodó volt, aztán felőlem leírhatod hússzor bazinagy betűkkel a továbbiakat, akkor is eléggé kárörömszagú a dolog... Képzeld, innét vettem, remélem már nem annyira érthetetlen számodra semSanama írta: megérdemelte, azt, hogy most ezt bukta.
Hol látsz tőlem olyat, hogy örömöt okoz? Első mondatom arról szól, hogy távol álljon tőlem a káröröm. Sőt, idézem magamat...
Várta várta, hogy lehoz egy remek évet, és majd térden állva jönnek érte a csapatok. Jól is indult az éve, gondolom épp ezért nem is írt alá sehova idő előtt, majd jött a sérülés. Gondolkodnia kellett volna.
Ja, és még most sem okoz örömöt, de leírom mégegyszer...
Én csak feltételeztem, h valakivel gondja lehetett, mint ahogy szerintem nem egyedüli az utóbbi pár évben, akinek nem tetszett ami odafönt ment/megy. Ez korántsem biztos, h igaz, lehet, h tényleg szimplán csak váltani akart akármiért is. Az ő dolga.LG írta:Nem ez volt az első balhéja a vezetőkkel, már Laportáékkal is össze ért a bajsza, szinte minden szerződéshosszabbításánál magasabb fizetését cirkuszolt, volt úgy, hogy távozással is fenyegetőzött. És szerintem is nagy arca, a nyilatkozataiból is abszolút ez jött le.Le akarta zárni itt nálunk a saját fejezetét, aminek az okait ő tudja. Sejteni lehet, h nézeteltérései akadtak a vezetéssel v vmi ilyesmi, amin szerintem ezzel a mostani vezérkarral
nem csodálkozna egyikünk sem... (Még akkor sem, ha marasztalták... Ki tudja mi volt az előzmény...)
Szerintem egyébként igen is megkapta a megbecsülést a klubtól, a szurkolóktól, és itt a fórumon is. Semleges (nem Barca, és nem is Real) szurkolóktól nem egy esetben halottam lesújtó véleményt róla.
Nem ez volt az első balhéja a vezetőkkel, már Laportáékkal is össze ért a bajsza, szinte minden szerződéshosszabbításánál magasabb fizetését cirkuszolt, volt úgy, hogy távozással is fenyegetőzött. És szerintem is nagy arca, a nyilatkozataiból is abszolút ez jött le.Le akarta zárni itt nálunk a saját fejezetét, aminek az okait ő tudja. Sejteni lehet, h nézeteltérései akadtak a vezetéssel v vmi ilyesmi, amin szerintem ezzel a mostani vezérkarral
nem csodálkozna egyikünk sem... (Még akkor sem, ha marasztalták... Ki tudja mi volt az előzmény...)
Ha viszont van egy szerződés arra, hogy leszerződtetik, akkor nem értem hol a probléma. Bár azért nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ne igazán volt ott előszerződés...Elég nagy volt a csend Valdes körül már egy jóideje.Erxy írta:Kötött is előszerződést, a Monacoval. Csak a Monaco kifarolt ebből, mert VV lesérült és nem akarták megvárni míg felépül stb.Sanama írta:Miért volt nagy arca? Mert ha már elmondta 1 éve, hogy nem hosszabbít, akkor logikus az lenne, hogy köt egy előszerződést egy csapattal, nem? 10ből 9 játékos ezt teszi, de ő nem. Várta várta, hogy lehoz egy remek évet, és majd térden állva jönnek érte a csapatok. Jól is indult az éve, gondolom épp ezért nem is írt alá sehova idő előtt, majd jött a sérülés. Gondolkodnia kellett volna.
Carvajal (agent Valdes): "Victor failed medical tests? We signed a four-year contract with Monaco and we'll make sure it is respected." [as]
Kötött is előszerződést, a Monacoval. Csak a Monaco kifarolt ebből, mert VV lesérült és nem akarták megvárni míg felépül stb.Sanama írta:Miért volt nagy arca? Mert ha már elmondta 1 éve, hogy nem hosszabbít, akkor logikus az lenne, hogy köt egy előszerződést egy csapattal, nem? 10ből 9 játékos ezt teszi, de ő nem. Várta várta, hogy lehoz egy remek évet, és majd térden állva jönnek érte a csapatok. Jól is indult az éve, gondolom épp ezért nem is írt alá sehova idő előtt, majd jött a sérülés. Gondolkodnia kellett volna.
Hol látsz tőlem olyat, hogy örömöt okoz? Első mondatom arról szól, hogy távol álljon tőlem a káröröm. Sőt, idézem magamat: "Ettől még kívánom neki, hogy épüljön fel mihamarabb, és találjon egy csapatot"miihii írta:Miért volt nagy az arca azzal, h annyit mondott, h más terepen szeretné kipróbálni magát? Hol mondta azt, h ő ilyen-olyan nagy kapus, bárhova befér v vmi?Sanama írta:Távol álljon tőlem, hogy kárörvendjek a helyzete miatt, meg hasonlók.
De kicsit kegyetlenül mondom, hogy megérdemelte, azt, hogy most ezt bukta. Annyira nagy volt az arca, hogy ő ilyen olyan nagy kapus, és hogy ő megy új kihívást keresni, hiába "könyörögtek" neki, hogy maradjon, és "megy pénzt kerestni".
Ezzel nem is lenne gond, csak akkor miért nem kötött előszerződést, vagy szerződést egy csapattal(itt Monaco).
Ettől még kívánom neki, hogy épüljön fel mihamarabb, és találjon egy csapatot, de ide vissza ne jöjjön. (Bár gondolom a remek vezetőség első dolga lesz egy szerződést az orra alá tolni)![]()
Le akarta zárni itt nálunk a saját fejezetét, aminek az okait ő tudja. Sejteni lehet, h nézeteltérései akadtak a vezetéssel v vmi ilyesmi, amin szerintem ezzel a mostani vezérkarral
Azt meg inkább nem jellemzem, h ilyen örömöt okoz az, ha egy komoly sérülés gátolja meg abban, h megvalósítsa terveit... Gratula...
Hogy itt a fórumon mi zajlott az egy dolog, de a stadionban minden meccsen éltették a szurkolókAlfa írta:Azért ment el mert óriási volt rajta a nyomás és muszáj volt neki egy kis levegőváltozás amit én teljesen megértek . Minden nap bizonyítania kellett mert őt a szurkolók nagyon nem becsülték meg itt a fórumon is megfigyelhető volt...
Miért volt nagy az arca azzal, h annyit mondott, h más terepen szeretné kipróbálni magát? Hol mondta azt, h ő ilyen-olyan nagy kapus, bárhova befér v vmi?Sanama írta:Távol álljon tőlem, hogy kárörvendjek a helyzete miatt, meg hasonlók.
Ettől még kívánom neki, hogy épüljön fel mihamarabb, és találjon egy csapatot, de ide vissza ne jöjjön. (Bár gondolom a remek vezetőség első dolga lesz egy szerződést az orra alá tolni)