Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.28. 15:04:36

kanty írta:A Bayernnél állítólag csak edzeni fog, Pep jófejeskedik vele.
Barcastuff szerint a Sociedad ajánlatát utasította nem rég vissza. Mondjuk lehet, hogy az új kihívások címszó alatt nem éppen erre gondolt.

A nagy arc és a - számunkra értelmetlen - menni akarás mellett, azért a sors nyilván kicsit kicseszett vele ezzel a sérüléssel. Mert bármennyire is igaz, hogy vannak a piacon nála jobb kapusok, de a sérülés nélkül most simán elvédene a Monacóban. Pénz is lenne, trófeáért is küzdene, tehát a sokat emlegetett új kihívás is meglenne. Ehelyett most kb. ott tart, hogy - az igényeit figyelembe véve - kb. a kutyának sem kell.
Kíváncsi vagyok, hogy végül valaki elviszi-e, vagy el kell mennie pl. az arabokhoz, esetleg az USA-ba.
Fejtsd már ki legyszíves , hogy 1. Miért is nagyképű 2. Ki jobb nála jelenleg a piacon (természetesen mozdítható játékos ) ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
kanty
Llegenda del Barça

2014.07.28. 10:15:31

danianevem írta:Én nem értem, most mégsem megy a Monacóba? A sérülése azért annyira nem vészes, a szezon elejét kell kihagynia, szóval a lényegre már bőven belelendülne... Ár/érték arányban, meg szakmai szempontból sincs sokkal jobb opció nála a piacon.
Nem megy, mert a Monacónak már nem kell.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.07.28. 10:13:02

Én nem értem, most mégsem megy a Monacóba? A sérülése azért annyira nem vészes, a szezon elejét kell kihagynia, szóval a lényegre már bőven belelendülne... Ár/érték arányban, meg szakmai szempontból sincs sokkal jobb opció nála a piacon.
kanty
Llegenda del Barça

2014.07.28. 10:01:52

A Bayernnél állítólag csak edzeni fog, Pep jófejeskedik vele.
Barcastuff szerint a Sociedad ajánlatát utasította nem rég vissza. Mondjuk lehet, hogy az új kihívások címszó alatt nem éppen erre gondolt.

A nagy arc és a - számunkra értelmetlen - menni akarás mellett, azért a sors nyilván kicsit kicseszett vele ezzel a sérüléssel. Mert bármennyire is igaz, hogy vannak a piacon nála jobb kapusok, de a sérülés nélkül most simán elvédene a Monacóban. Pénz is lenne, trófeáért is küzdene, tehát a sokat emlegetett új kihívás is meglenne. Ehelyett most kb. ott tart, hogy - az igényeit figyelembe véve - kb. a kutyának sem kell.
Kíváncsi vagyok, hogy végül valaki elviszi-e, vagy el kell mennie pl. az arabokhoz, esetleg az USA-ba.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.27. 02:10:16

S.Agüero írta:Most épp a Bayernnel hozták szóba, kíváncsi leszek, mi lesz belőle... :roll:
Pont a világ legjobb kapusa mögé padozni? Sok értelmét nem látom.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.26. 23:51:13

Most épp a Bayernnel hozták szóba, kíváncsi leszek, mi lesz belőle... :roll:
miihii
KHAL

2014.07.04. 22:01:15

Sanama írta:
Ez azért sejteti, h nem bánod, mert rászolgált, ez meg elég közel áll hozzá, h örülsz neki, mert legszebb öröm a káröröm.
Ne haragudj, de itt kellett volna befejeznem az olvasást, mert annyira nevetséges. Sejteti, majd a sejtetéshez áll közel... :mrgreen:

Aha, és akkor csodálkozol a válasz stílusán...
Sanama írta:
ha szted megérdemelte és a váltási szándék miatt nagyképű, akkor legyen
Megérdemelte, szerintem igen, le is írtam, hogy mit és miért.
És azt is leírtam, hogy nem a váltási szándék miatt tartom nagyképűnek.
[/quote]

Jajaja, pont azt írtad elsőre is :lol:

Ne magyarázkodj tovább, mert még inkább belezavarodsz a végén, h akkor most mit mkiért is írtál :D

Fikázd csak, de legalább ne ilyenekkel, mint amire reagáltam ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.04. 20:16:39

Sanama írta:Távol álljon tőlem, hogy kárörvendjek a helyzete miatt, meg hasonlók.
De kicsit kegyetlenül mondom, hogy megérdemelte, azt, hogy most ezt bukta. Annyira nagy volt az arca, hogy ő ilyen olyan nagy kapus, és hogy ő megy új kihívást keresni, hiába "könyörögtek" neki, hogy maradjon, és "megy pénzt kerestni".
Ezzel nem is lenne gond, csak akkor miért nem kötött előszerződést, vagy szerződést egy csapattal(itt Monaco).

Kicsit nagy volt az arca ebben a helyzetben szerintem, és az élet közbeszólt.
Ettől még kívánom neki, hogy épüljön fel mihamarabb, és találjon egy csapatot, de ide vissza ne jöjjön. (Bár gondolom a remek vezetőség első dolga lesz egy szerződést az orra alá tolni)
Kötött egy előszerződést a Monacoval de ameddig a Barca játékosa volt addig nem hozták nyilvánosságra aztán lesérült ezért miután a szerződése lejárt a Monaconak nem kellett de mivel már volt egy szerződés és azt nem akarták felbontani hisz akkor fizetniük kellett volna nem kevés pénzt ezért elhívták orvosi vizsgálatra ahol nyilván nem engedték át gyógyuló szakadással. ( ez mutatja a Monaco gerincességét) Ezért én nem hiszem , hogy nagyképű lenne , kötött egy előszerződést az élet viszont közbeszólt . A többit nem írom le mert miihii megtette és teljesen egyetértek vele
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.04. 19:55:36

Ez azért sejteti, h nem bánod, mert rászolgált, ez meg elég közel áll hozzá, h örülsz neki, mert legszebb öröm a káröröm.
Ne haragudj, de itt kellett volna befejeznem az olvasást, mert annyira nevetséges. Sejteti, majd a sejtetéshez áll közel... :mrgreen:

ha szted megérdemelte és a váltási szándék miatt nagyképű, akkor legyen
Megérdemelte, szerintem igen, le is írtam, hogy mit és miért.
És azt is leírtam, hogy nem a váltási szándék miatt tartom nagyképűnek.
miihii
KHAL

2014.07.04. 19:35:59

Sanama írta:Miihii!
Nem teljesen értem mi ez a stílus irányomba, de mindegy.
Azt továbbra sem értem, hogy miből szülted meg az a megállapítást, hogy én örülök a sérülésének. Ilyen szóval, szókapcsolattal még most sem találkozom egyik kommentemnél sem. De hogy téged idézzelek, akkor "kitaláltad magadnak ezt, aztán erre alapozva fikázod(l)" . "Szeretem" ezeket a belelátott dolgokra épülő agymenéseket "

Ezt az általad, általatok hangoztatott "elfogyott a motiváció,stb" dolgot meg én tőle nem hallottam. Szimplán annyit mondott, hogy ki akarja próbálni magát máshol...(ahol halkan jegyzem meg kb. 1,5x ennyi fizut kapna :) , és mint tudjuk, ahogy LG említette, nem egyszer volt vele gond a fizu, annak ellenére, hogy évekig a csapat leggyengébb láncszeme volt.)

És továbbra is tartom, hogy szerintem nagy az arca. Az előbbi dolog miatt, a nyilatkozatok miatt, és az egész távozási hercehurca miatt. És mielőtt megkérdeznéd még egyszer, nem, nem beszéltem vele. De gondolom CR-el sem beszéltek sokan azok közül, akik azt állítják, hogy nagy az arca.
A stílus reakció a hasonlóra, miután így ki kell emelni hatalmas fekete betűkkel és a végére is odabökni, h leírod még egyszer, mintha egy hülyének kellene a szájába rágni, akkor mondom beszéljünk így...

Az előzőben kiemeltem az első mondatot, amire alapoztam (megjegyzem: nem a sérülésének örvendést írtam eleve sem, hanem h bukta a távozást, legalábbis a Monaco-t! Az csak a hab a tortán, h ráadásul ez egy komoly sérülés miatt történt...): miszerint megérdemelte szerinted. Ez azért sejteti, h nem bánod, mert rászolgált, ez meg elég közel áll hozzá, h örülsz neki, mert legszebb öröm a káröröm. Tehát ennek legalább volt alapja ;)

A kitaláltad magadnak dolgot is leírtam, h mire értettem:
"Annyira nagy volt az arca, hogy ő ilyen olyan nagy kapus, és hogy ő megy új kihívást keresni..."

Erre írtam, h bizonyára te többet tudsz, h ezt így kijelented, megspékelve azzal, h nem igazán értek egyet ezzel, h emiatt nagyképűnek kéne nevezni.

Az általam nem hangoztatott dologra meg nem reagálnék, amit nem én írtam, csak ne én magyarázzam már :D

A SAJTÓ SZERINT másfélszer annyit keresne, de miután nem megy a Monaco-ba így asszem hamvába halt érv ez :)

Mint ahogy a távozása körüli hercehurca is, mivel tök egyszerűen és réges-régen kijelentette, h távozik és pont. Ezen mi a hercehurca? Az, h a klub marasztalta, amire kijelentette, h megmásíthatatlan a döntése? Sztem ennél egyszerűbb történet nincs, nemhogy hercehurca lenne...

Igen, tudjuk, amit LG írt, ez egy jó kapaszkodó, h átkanyarodjunk a szokásos körökre, amit mondtam, h nem fogok lefutni az tuti.

Én a fenti nagyképűs mondatodra reagáltam, mert te abban a szövegkörnyezetben fejtetted ki. Persze kapóra jön a korábbi témák felhozása, de az már messze van attól, amire én reagálni szerettem volna.

Ennyi.

Most már elég terjedelmesen kifejtettem (kétszer), innét már tényleg csak ismételni tudnám magam, amit nem fogok, mint ahogy a korábbi dolgokat újrázni sem. Én részemről lezártam, ennél többet nem ér nekem ez a téma és az első posztodra való reagálás ;)

Ha szted megérdemelte és a váltási szándék miatt nagyképű, akkor legyen. Egyikkel sem értek egyet, leírtam. Egyikünk nézete sem változott valszeg, uh asszem patthelyzet :D
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.04. 19:09:55

Miihii!
Nem teljesen értem mi ez a stílus irányomba, de mindegy.
Azt továbbra sem értem, hogy miből szülted meg az a megállapítást, hogy én örülök a sérülésének. Ilyen szóval, szókapcsolattal még most sem találkozom egyik kommentemnél sem. De hogy téged idézzelek, akkor "kitaláltad magadnak ezt, aztán erre alapozva fikázod(l)" . "Szeretem" ezeket a belelátott dolgokra épülő agymenéseket "

Ezt az általad, általatok hangoztatott "elfogyott a motiváció,stb" dolgot meg én tőle nem hallottam. Szimplán annyit mondott, hogy ki akarja próbálni magát máshol...(ahol halkan jegyzem meg kb. 1,5x ennyi fizut kapna :) , és mint tudjuk, ahogy LG említette, nem egyszer volt vele gond a fizu, annak ellenére, hogy évekig a csapat leggyengébb láncszeme volt.)

És továbbra is tartom, hogy szerintem nagy az arca. Az előbbi dolog miatt, a nyilatkozatok miatt, és az egész távozási hercehurca miatt. És mielőtt megkérdeznéd még egyszer, nem, nem beszéltem vele. De gondolom CR-el sem beszéltek sokan azok közül, akik azt állítják, hogy nagy az arca.
miihii
KHAL

2014.07.04. 00:09:13

Sanama írta: megérdemelte, azt, hogy most ezt bukta.

Hol látsz tőlem olyat, hogy örömöt okoz? Első mondatom arról szól, hogy távol álljon tőlem a káröröm. Sőt, idézem magamat...

Várta várta, hogy lehoz egy remek évet, és majd térden állva jönnek érte a csapatok. Jól is indult az éve, gondolom épp ezért nem is írt alá sehova idő előtt, majd jött a sérülés. Gondolkodnia kellett volna.

Ja, és még most sem okoz örömöt, de leírom mégegyszer...
Az első beidézett sor azért elég árulkodó volt, aztán felőlem leírhatod hússzor bazinagy betűkkel a továbbiakat, akkor is eléggé kárörömszagú a dolog... Képzeld, innét vettem, remélem már nem annyira érthetetlen számodra sem ;)

Ez a várta, h majd így meg úgy dolog pedig olyan, h kitaláltad magadnak ezt, aztán erre alapozva fikázod, h milyen hülye és h mekkora arca van. Beszéltél vele? Tudod, h mi zajlott a háttérben? Ismersz más infót, mint ami megjelent a sajtóban?

Nyilván tudta előre (mivel már jóval előbb bejelentette, h távozik) mennyire ihletett formában lesz és h élete formájában tolja majd a szezonban és számolt vele, h majd térden fog csúszni érte az egész világ... Biztosan így van, ha te mondod...

Egészen valószínű, h hirtelen felindulásból történt az egész, nem gondolkodott semennyit, csak jött egy unalmas reggel, h a fene én megyek, mert úgyis bárki bármennyit megad értem, hisz én vagyok a király.

"Szeretem" ezeket a belelátott dolgokra épülő agymenéseket és, h erre milyen kritikák tudnak épülni 0, azaz zéró háttérinfó nélkül...
LG írta:
Le akarta zárni itt nálunk a saját fejezetét, aminek az okait ő tudja. Sejteni lehet, h nézeteltérései akadtak a vezetéssel v vmi ilyesmi, amin szerintem ezzel a mostani vezérkarral
nem csodálkozna egyikünk sem... (Még akkor sem, ha marasztalták... Ki tudja mi volt az előzmény...)
Nem ez volt az első balhéja a vezetőkkel, már Laportáékkal is össze ért a bajsza, szinte minden szerződéshosszabbításánál magasabb fizetését cirkuszolt, volt úgy, hogy távozással is fenyegetőzött. És szerintem is nagy arca, a nyilatkozataiból is abszolút ez jött le.

Szerintem egyébként igen is megkapta a megbecsülést a klubtól, a szurkolóktól, és itt a fórumon is. Semleges (nem Barca, és nem is Real) szurkolóktól nem egy esetben halottam lesújtó véleményt róla.
Én csak feltételeztem, h valakivel gondja lehetett, mint ahogy szerintem nem egyedüli az utóbbi pár évben, akinek nem tetszett ami odafönt ment/megy. Ez korántsem biztos, h igaz, lehet, h tényleg szimplán csak váltani akart akármiért is. Az ő dolga.

Viszont te már úgy fogalmazol, h nem ez volt az első balhéja, ami szerint el is könyvelted ezt is balhénak a vezetőkkel, pedig ténylegesen nem jött ki semmi ilyen. Bejelentette, h menni akar és pont. A vezérkar meg marasztalta volna és ennyi a tuti hír. Sztem ez nem egy újabb balhé, de ahogy neked tetszik...

Igen, volt már kötélhúzás a hosszabbítása körül, aztán ez úgy ráragadt, mintha minden évben ez ment volna, mert olyan jól esik néhányaknak ezt mondogatni. Ahogy itt a végén hiába volt elég egyszerűen kimondva, h menni fog, ezt is beledobtáka skatulyába, h áááá, csak több lét akar a klubból kipréselni a gyökér... Mert ugye mindig ezt tette... Az nem számít, h szó sem volt ilyenről, de ha egyszer el lett könyvelve, akkor tökre nem számítanak már a tények, a sablon megmarad, lehet mondogatni...

Kicsit bosszantó már, de legyen, hajrá...

Am felhívnám a figyelmed, h nem éppen ezért hoztam szóba, h megint lehessen rugózni a pénzéhes gyökéren, hanem pusztán egy felvetésként Sanamának, akinek roppant hihetetlen és nagyképű dolog volt, h váltani akar csak úgy. Gondoltam írok rá egy plusz indokot, amire célozgattak néhányszor, h nem túl jó a viszony Zubival.

Ráadásul oda is írtam, h sztem sokunk el is tudja képzelni, mert a fórum nagy többségének az összes nemiszerve kivan a vezérkar húzásaival, így hátha érthetőbb lenne, ha vmelyik játékos(ok)nak is elege lenne belőlük. De hiába a feltételezett egyetértés, h böszmék tudnak lenni odafent, ha VV-ről van szó, akkor inkább így is ő a gyökér...

Mindegy, én elmondtam, amit akartam, innét már a rengetegszer lefutott körök jönnének, sztem mindannyian lejátszottuk már, még ha nem is egymással, uh nem nagyon erőltetném.

Megismertük egymás véleményeit a dologban, nagyon messze állnak egymástól. Evvan...
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.03. 22:49:25

Le akarta zárni itt nálunk a saját fejezetét, aminek az okait ő tudja. Sejteni lehet, h nézeteltérései akadtak a vezetéssel v vmi ilyesmi, amin szerintem ezzel a mostani vezérkarral
nem csodálkozna egyikünk sem... (Még akkor sem, ha marasztalták... Ki tudja mi volt az előzmény...)
Nem ez volt az első balhéja a vezetőkkel, már Laportáékkal is össze ért a bajsza, szinte minden szerződéshosszabbításánál magasabb fizetését cirkuszolt, volt úgy, hogy távozással is fenyegetőzött. És szerintem is nagy arca, a nyilatkozataiból is abszolút ez jött le.

Szerintem egyébként igen is megkapta a megbecsülést a klubtól, a szurkolóktól, és itt a fórumon is. Semleges (nem Barca, és nem is Real) szurkolóktól nem egy esetben halottam lesújtó véleményt róla.
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.07.03. 21:24:05

Nem érzett már elég motivációt ide... Ezért volt nagy az arca???
Én becsülöm a döntéséért, nézd meg mivan akkor amikor egy játékos már nem tudja elfogadni hogy nem elég ő ide, vagy hogy már nincs motivációja mert mindent megnyert? Ő ezt felismerte, el is ment volna levezetni egy Monaco-ba az élet közbeszólt.
Nagyon nehéz helyzet az övé, szerintem itt marad az évvégéig majd a téli átigazolási szezonban elviszi valaki ingyen. Ha egészséges lesz akkora, még akkor is megéri, hisz valszeg nem véd majd a BL-ben, így ott játszhat, ingyen van, és ha tényleg nem lendül majd formába a sérülése után, akkor is cserekapusnak tökéletes. Bár én a helyébe le nem ülnék egy asztalhoz a Monaco vezetőivel.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.03. 19:21:43

Erxy írta:
Sanama írta:Miért volt nagy arca? Mert ha már elmondta 1 éve, hogy nem hosszabbít, akkor logikus az lenne, hogy köt egy előszerződést egy csapattal, nem? 10ből 9 játékos ezt teszi, de ő nem. Várta várta, hogy lehoz egy remek évet, és majd térden állva jönnek érte a csapatok. Jól is indult az éve, gondolom épp ezért nem is írt alá sehova idő előtt, majd jött a sérülés. Gondolkodnia kellett volna.
Kötött is előszerződést, a Monacoval. Csak a Monaco kifarolt ebből, mert VV lesérült és nem akarták megvárni míg felépül stb.
Carvajal (agent Valdes): "Victor failed medical tests? We signed a four-year contract with Monaco and we'll make sure it is respected." [as]
Ha viszont van egy szerződés arra, hogy leszerződtetik, akkor nem értem hol a probléma. Bár azért nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy ne igazán volt ott előszerződés...Elég nagy volt a csend Valdes körül már egy jóideje.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.07.03. 19:06:42

Sanama írta:Miért volt nagy arca? Mert ha már elmondta 1 éve, hogy nem hosszabbít, akkor logikus az lenne, hogy köt egy előszerződést egy csapattal, nem? 10ből 9 játékos ezt teszi, de ő nem. Várta várta, hogy lehoz egy remek évet, és majd térden állva jönnek érte a csapatok. Jól is indult az éve, gondolom épp ezért nem is írt alá sehova idő előtt, majd jött a sérülés. Gondolkodnia kellett volna.
Kötött is előszerződést, a Monacoval. Csak a Monaco kifarolt ebből, mert VV lesérült és nem akarták megvárni míg felépül stb.
Carvajal (agent Valdes): "Victor failed medical tests? We signed a four-year contract with Monaco and we'll make sure it is respected." [as]
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.03. 18:36:04

miihii írta:
Sanama írta:Távol álljon tőlem, hogy kárörvendjek a helyzete miatt, meg hasonlók.
De kicsit kegyetlenül mondom, hogy megérdemelte, azt, hogy most ezt bukta. Annyira nagy volt az arca, hogy ő ilyen olyan nagy kapus, és hogy ő megy új kihívást keresni, hiába "könyörögtek" neki, hogy maradjon, és "megy pénzt kerestni".
Ezzel nem is lenne gond, csak akkor miért nem kötött előszerződést, vagy szerződést egy csapattal(itt Monaco).

Ettől még kívánom neki, hogy épüljön fel mihamarabb, és találjon egy csapatot, de ide vissza ne jöjjön. (Bár gondolom a remek vezetőség első dolga lesz egy szerződést az orra alá tolni)
Miért volt nagy az arca azzal, h annyit mondott, h más terepen szeretné kipróbálni magát? Hol mondta azt, h ő ilyen-olyan nagy kapus, bárhova befér v vmi? :roll:

Azt meg inkább nem jellemzem, h ilyen örömöt okoz az, ha egy komoly sérülés gátolja meg abban, h megvalósítsa terveit... Gratula...
Hol látsz tőlem olyat, hogy örömöt okoz? Első mondatom arról szól, hogy távol álljon tőlem a káröröm. Sőt, idézem magamat: "Ettől még kívánom neki, hogy épüljön fel mihamarabb, és találjon egy csapatot"

Hidd el, nem ugrálok az ágyamon, amiért nem szerződtette le a Monaco. Ezt egyszerűen nem értem, honnan vetted.

Miért volt nagy arca? Mert ha már elmondta 1 éve, hogy nem hosszabbít, akkor logikus az lenne, hogy köt egy előszerződést egy csapattal, nem? 10ből 9 játékos ezt teszi, de ő nem. Várta várta, hogy lehoz egy remek évet, és majd térden állva jönnek érte a csapatok. Jól is indult az éve, gondolom épp ezért nem is írt alá sehova idő előtt, majd jött a sérülés. Gondolkodnia kellett volna.

Ja, és még most sem okoz örömöt, de leírom mégegyszer...
Capon
Llegenda del Barça

2014.07.03. 17:17:03

Alfa írta:Azért ment el mert óriási volt rajta a nyomás és muszáj volt neki egy kis levegőváltozás amit én teljesen megértek . Minden nap bizonyítania kellett mert őt a szurkolók nagyon nem becsülték meg itt a fórumon is megfigyelhető volt...
Hogy itt a fórumon mi zajlott az egy dolog, de a stadionban minden meccsen éltették a szurkolók :!:
Nézz vissza bármilyen meccset, minden mérkőzés alatt többször éltetik, mindig lehetett hallani, hogy az ő nevét éneklik. Rajta kívül ha még 2-3 emberrel szokták ezt csinálni a szurkolók!
A klub részéről is annyi elismerést kapott amennyit nagyon kevés játékos :!:
Ne állítsuk be ilyen hányattatott sorsú emberkének, mert egész egyszerűen nem igaz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MR. TROMORT777

2014.07.03. 16:52:33

Én az ilyen helyzetben csak azt nem értem, hogy egyesek miért tekintenek úgy egy játékosra mint egy tárgyra. Ő egy külön ember külön érzelmekkel és senki sem tudhatja, hogy mi zajlik le benne, vagy zajlott le. Mivan ha egyszerűen nem motiválta már a Barca meze. Új kihívást akart, ez inkább becsülendő. Persze nekünk csak a Barca létezik, de a Barcán kívül is vannak csapatok és van foci-Lehet, hogy több pénzt akart keresni és azért ment el. És? Az Ő dolga. Nekünk annyira mindegynek hangzik, hogy 7 milla vagy 9 milla, de az jelentős különbség. Persze kenyérre futja hó végén így is úgy is. De az Ő szintjükön ez teljesen más. Van az amit nem tud megvenni 7 milláért de 9 ér pl igen. Ha máshol látott rá esélyt hogy többet kap és csak ezért ment el akkor sem lehet senkinek sem egy szava sem. Továbbá nem is arról van szó, hogy nyeretlen kétévesként megy el innen, megszolgált becsülettel. Továbbá kitudja mennyire látta, hogy az ő generációja kezd kikopni a Barcából. (Lásd Puyol, Xavi)
Szóval összegezve végtelenül hálásak lehetünk neki mert rengeteg kupához segítette hozzá a Barcát. Voltak mélypontjai is de voltak remek szárnyalásai, az érdemei elvitathatatlanok.
Reméljük angliában talál valami jobb csapatot, megérdemel egy top csapatot mert még rengeteg van benne. Szerencsétlen ez a helyzet de a tudása magáért beszél. Biztosan akad majd egy két jobb kérője is.
miihii
KHAL

2014.07.03. 16:36:07

Miért volt nagy az arca azzal, h annyit mondott, h más terepen szeretné kipróbálni magát? Hol mondta azt, h ő ilyen-olyan nagy kapus, bárhova befér v vmi? :roll:

Azt meg inkább nem jellemzem, h ilyen örömöt okoz az, ha egy komoly sérülés gátolja meg abban, h megvalósítsa terveit... Gratula...
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.03. 16:20:47

Azért ment el mert óriási volt rajta a nyomás és muszáj volt neki egy kis levegőváltozás amit én teljesen megértek . Minden nap bizonyítania kellett mert őt a szurkolók nagyon nem becsülték meg itt a fórumon is megfigyelhető volt , hogy ha lehozott egy meccset óriási védésekkel akkor néma kuss volt de ahogy elrontott egy kirúgást már ment is a szidás ( nyilván kicsit túlzó pl ) . Olyan természetesnek vette mindenki , hogy itt van nem becsülték meg a szurkolók ,ezért én teljesen megértem , hogy elment ( vajon miért van az , hogy Xavinak senki se kívánja azt , hogy szívjon a klubváltással :roll: ) Mégis honnan veszitek azt , hogy Valdésnek nagy az arca ????? Nem hiszem , hogy bármikor is lenyilatkozta azt , hogy sorban állnak érte a klubok .
Engem felháborít , hogy itt néhányan kárörvendően dörzsölik a tenyerüket , baromi sokat köszönhetünk neki és talán itt mutatkozik , hogy miért is ment el pont ezért mert soha se kapta meg azt ami kijárt volna neki ( mint pl a túloldalon Casillas)
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
zsoltfree
Capitá del Barça

2014.07.03. 15:28:51

Ezzel egyet tudok érteni. Kb. 8 millás fizu, és az hogy innen vonulhasson vissza. Nagyon megbecsülték, és kb 2 éve udvarolnak neki, hogy maradjon...

Nem beszélve arról hogy itt első számú fix kapus volt, és szerintem a felépülése után még Casillast is kijátszhatta volna a válogatottból is...
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.03. 15:20:31

Távol álljon tőlem, hogy kárörvendjek a helyzete miatt, meg hasonlók.

MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.07.03. 15:16:33

Üdv a csapatban VV. Sok sikert ! :mrgreen:
Kép
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.07.03. 15:14:38

Azért sajnálom VV-t. :( Nem elég, hogy a búcsúját is elrontotta ez a sérülés, még a további karrierje is bizonytalan.... :(
Lezárt