Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Foglaljatok le termetAlcantara írta:Egy apró, de nem elhanyagolható kérdés, miután a neten a hétvégi várható időjárást böngésztem:
Mi bánatot csinálunk, ha zuhog az eső? Nem az italozásra, hanem a focira értettem.
Tuti jön a szombati találkozóra:
1. MQuC
2. Alcantara
3. Boixos1981
4. shutterisland
MQuC írta: Tuti jön a szombati találkozóra:
1. MQuC
2. Alcantara
Akár jó lehet, legalább nem kell korán kelnem.Petr írta:Úgy emlékszem, hogy a focihely viszonylag közel vagy a Népligethez, legalábbis nincs a világ másik végén, így az 1 órai találka sem lenne olyan légből kapott ötlet. Szerintem így jobban kijönnénk idő-ügyileg, de ti vagytok a szervezők, kezeljétek helyén a felvetést, rátok bízomS.Agüero írta: Okés, de akkor mit csinálunk kettőig?.
Úgy emlékszem, hogy a focihely viszonylag közel vagy a Népligethez, legalábbis nincs a világ másik végén, így az 1 órai találka sem lenne olyan légből kapott ötlet. Szerintem így jobban kijönnénk idő-ügyileg, de ti vagytok a szervezők, kezeljétek helyén a felvetést, rátok bízomS.Agüero írta: Okés, de akkor mit csinálunk kettőig?
S.Agüero írta:Miihii vagy Ozsi pontosan tudja, hogy melyik az a kocsma az aluljáróban, mert eddig csak körülírtátok, hogy hol van.
Legkésőbb délre jó lenne, ha mindenki odaérne. Okés, de akkor mit csinálunk kettőig?Petr írta:Mikorra érjünk be?S.Agüero írta:Amúgy még azóta sem sikerült részletezni, hogy pontosan mikor, hol. Leírhatnák a vidékről jövők, hogy mikor érnek be.![]()
Amúgy szerintem a ping-pong foci után kéne, különben nagy lenne az űr a foci és a kocsma között.
Mikorra érjünk be?S.Agüero írta:Amúgy még azóta sem sikerült részletezni, hogy pontosan mikor, hol. Leírhatnák a vidékről jövők, hogy mikor érnek be.![]()
Műfű.Alcantara írta:Szervezők!
Labdajáték műfüvön vagy salakon?
Ha jól láttam,akkor tőlem 2 utcányira lesz az esti sörözés,így tudok mondani neked pár helyet a közelben. A körútnál,ha nem változott. Nos,a körúton egy rakás gyrosos van, a Király utcában pedig 0-24ben kapni pizza szeletet és még lehetne sorolni. A kaja miatt nem érdemes aggódni. Oktogonon Burger King és Meki. Ez mind egy 5 perces "sugarú" körbenshutterisland írta:szerintem 2 óra foci és sörözés után erős lesz az a 4 km-es gyalogtúra, plusz trógerkedni sem akartam az arénában, de ha útba esik, nekem mindegy.
úgyis egész nap szemétkaja lesz a menü, nekem full mindegy, hogy a gyrost vagy hambit a sarki büfében vagy az arénánál esszük.![]()