Ronaldinho&Barca írta:Kövezzen meg bárki, de 40 misi környékén eladnánk Alexist, valaha volt legjobb üzletet kötnénk meg. Bár kifejtettem már hétvégén, sokkal inkább küldeném el Pedrot mint Alexist, aki rendkívül szimpatikus, de a büdös életbe nem fognak többet érte ennyit kapni, bárki is adja majd el későbbiekben. Írnám alá, Arsenalban pedig olyan szerepet kapna, amilyent megérdemel.
Tessék!
Amúgy valóban nem lenne ez egy olyan durva rossz, mint amilyennek itt sokan beállítják. A szezon közepén még a fórum 2/3-a szidta mint a bokrot, most meg úgy csinálnak itt páran, mintha a fénykorában levő Ronaldinhotól készülnénk megválni, és Ezquerrot hoznánk a helyére. A 40 az jó pénz lenne érte, főleg ha a mi átigazolási politikánkat nézzük..
Plusz Alexis is sokkal jobban járna, ha egy másik csapathoz igazolna.
Ez csak egy elméleti kérdés, de mivel elég sok szó van róla hogy érkezhet, ezért megkérdezem. Szerintetek ha Cuadrado jönne, akkor milyen poszton játszana nálunk?
Én 3-5-2-ben tudnám leginkább a jobboson elképzelni, de ha jön Suárez, akkor 2 csatáros felállás nem lesz szerintem, mert mindegyiküknek játszania kéne.. Azt csak merem remélni, hogy nem sima mezei jobbhátvédet játszatnánk vele..