Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mondjuk az Aranylabda a VB cím egyenes hozadéka lenne, de persze, hogy kitört...Gali írta:Odaát kitört a pánik!
Már megint Messi és az aranylabda!!!
Nehéz éjszakájuk lesz a kollégáknak.
Én nem szeretem az Argentin csapatot egy hulladék amit csinálnak, de nyerjék meg a vb-t hagy kösse fel magát a sok madridista aki nem lát túl a saját szemén, okádék egy banda.
Bant ide, de ezt nekem most muszáj volt kiírnom magamból.
A rúgások előtt közvetlenül, amikor nyakon fogta Romerot és megdumálta, az még rám is hatással volt, nemhogy rá!Alfa írta:A hosszabbítás 2. félidejében ő a hosszabbítás 1. felideje elott messi tartott beszédet , mivel ők a CSK-kBarcafanTomee írta:Figyelitek ? Most is Mascherano tartott kisebb beszédet és spanolta a társakat.
A hosszabbítás 2. félidejében ő a hosszabbítás 1. felideje elott messi tartott beszédet , mivel ők a CSK-kBarcafanTomee írta:Figyelitek ? Most is Mascherano tartott kisebb beszédet és spanolta a társakat.
már eleget köpködted az Argentínokat akik ugyan nem tudták legyőzni a facipősöket, de továbbjutottak és helyre fogják tenni a kedvenceidet!LG írta:Pedig az argentinok sem lőtték jól a tizenegyeseket, 2 simán fogható lett volna. A hollandok viszont CR ellen ellőtték a puskaport, visszatértek a hagyományosan gyatra büntetőrúgásokhoz.ferninho írta:múltkor olvastam, hogy Cillessen, amióta profi még nem védett ki 11est... soha...
mondjuk lehet volt már tizipárbaja, ott lehet fogott már, de rendes játékidő alatt még nem sikerült neki.
Na, a döntőben a kedvenc csapatom játszik egy olyan válogatott ellen, akikről leginkább egy köpéssel tudnám kifejteni a véleményem. Ha utóbbiak nyernének, igencsak elgondolkoznék, hogy nézzem-e továbbra ezt a sportot.Nem tudom, én amióta követem ezt sportot, utálom Argentínát, és ezen nem változtat az, hogy játszik-e ott ép játékosunk, lehet ők is így vannak vele. Egyébként Messi mai teljesítményét figyelembe véve nagyon is jól aludhatnak.Leon írta:Nem akarok itt reálozni de tuti most nem alszanak jól odaát sokan!![]()
Di Maria miatt sem szorítatok nekik?
jó hát ezen az ágon bakker bőven elég volt ennyi is.... aztán lehoztak az első komolyabb csapat ellen egy 0-0át és 11esek... mondjuk ha e meccs alapján kellett volna választanom győztest akkor minimálisan, de Argentína lett volna az.... de ez az ág....Boixos írta:ilyen nincs b+!!!!!!!
ilyen tinglitangli fos focival bejutni a döntőbe....
Messithebest: Nem vagy vele egyedül. Én is szurkolok Argentínának és nem csak Messi miatt (bár miatta főként),zola8787 írta:Ne azért nyerjen már VB-t, mert annó ő volt a legjobb. A VB-n nem csinált semmilyen parádét, nem érdemli meg. Robben ezerszer jobban megérdemli, de neki én sem drukkolok.Messithebest írta: lehet egyedül leszek ezzel de én az argentínoknak szurkolok, az egyetlen szimpatikus csapat a bentmaradtak közül... se a németek se ez a robben-féle brigád nem szimpatikus... Messinek meg már kijárna egy cím innen is, még akkor is ha nem játszott minden meccsen a legjobb formájában.
Pedig az argentinok sem lőtték jól a tizenegyeseket, 2 simán fogható lett volna. A hollandok viszont CR ellen ellőtték a puskaport, visszatértek a hagyományosan gyatra büntetőrúgásokhoz.ferninho írta:múltkor olvastam, hogy Cillessen, amióta profi még nem védett ki 11est... soha...
mondjuk lehet volt már tizipárbaja, ott lehet fogott már, de rendes játékidő alatt még nem sikerült neki.
Nem tudom, én amióta követem ezt sportot, utálom Argentínát, és ezen nem változtat az, hogy játszik-e ott ép játékosunk, lehet ők is így vannak vele. Egyébként Messi mai teljesítményét figyelembe véve nagyon is jól aludhatnak.Leon írta:Nem akarok itt reálozni de tuti most nem alszanak jól odaát sokan!![]()
Di Maria miatt sem szorítatok nekik?
jobb lett volna....LG írta:Ha nagyot akar húzni Van Gaal, akkor beteszi Robbent védeni.ferninho írta:múltkor olvastam, hogy Cillessen, amióta profi még nem védett ki 11est... soha...
Ha nagyot akar húzni Van Gaal, akkor beteszi Robbent védeni.ferninho írta:múltkor olvastam, hogy Cillessen, amióta profi még nem védett ki 11est... soha...
Akkor már ketten vagyunk!Szégyenlem is magam,hogy olyan csapatnak szurkolok itt a sok ellen drukker között amiben Messi meg Mascherano játszik!Messithebest írta:semmi, mert van gaal már nem cserélhet...Nervo írta:szegény cillessenel mi lesz hogyha a 11-ekre kerül a sor.![]()
lehet egyedül leszek ezzel de én az argentínoknak szurkolok, az egyetlen szimpatikus csapat a bentmaradtak közül... se a németek se ez a robben-féle brigád nem szimpatikus... Messinek meg már kijárna egy cím innen is, még akkor is ha nem játszott minden meccsen a legjobb formájában.
Ne azért nyerjen már VB-t, mert annó ő volt a legjobb. A VB-n nem csinált semmilyen parádét, nem érdemli meg. Robben ezerszer jobban megérdemli, de neki én sem drukkolok.Messithebest írta: lehet egyedül leszek ezzel de én az argentínoknak szurkolok, az egyetlen szimpatikus csapat a bentmaradtak közül... se a németek se ez a robben-féle brigád nem szimpatikus... Messinek meg már kijárna egy cím innen is, még akkor is ha nem játszott minden meccsen a legjobb formájában.