Világbajnokság 2014

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ferninho
Madridista

2014.07.10. 01:38:20

Gali írta:Odaát kitört a pánik!
Már megint Messi és az aranylabda!!!
Nehéz éjszakájuk lesz a kollégáknak.
mondjuk az Aranylabda a VB cím egyenes hozadéka lenne, de persze, hogy kitört...
Messi ölébe odahullott egy VB döntő, ezen nincs mit szépíteni...
tényleg ha hátára vette volna a csapatot legalább egyszer is úgy igazán a kieséses szakaszban és elpakolt volna 1-2 gólt és tényleg lehetett volna azt látni, hogy ő ezt mennyire akarja...

erre ugyanúgy sétálgat, mint eddig... és mindig ő futja a legkevesebbet az egész mezőnyből a kapusokat leszámítva... és isten igazából tojja le az egészet magasról, bár néha eszébe jut, hogy ez egy VB és akkor tényleg megpróbálja megcsinálni a dolgokat, de az ilyeneket 1 kezemen meg tudom számolni az ilyet meccsenként...
és így VB döntőzik... ezzel a semmivel... mert ez egy semmi teljesítmény, főleg Messitől, aki egy kiváló labdarúgó és elképesztő miket tud... és így jutnak be egy lókuki ágon a döntőben...
igen, engem idegesít, igen másokat is idegesít ez...
tegyen el 1-2 gólt a Döntőben meg játsszon úgy Messi, ahogy tud és legyen egy igazi vezér, aki ott van és tényleg tegyen mindent meg hazájáért és oké, úgy nyerje meg a döntőt, de egész tornán valami ilyesmi felfogásban kéne játszani, nem úgy, mint amiket előad... sokkal, de sokkal több van Messiben, de ezt nem hiszem, hogy itt kéne ecsetelnem, de ha egy VB Döntőben se lesz képes ezt kiadni magából, na akkor nagyon nagy problémák vannak nála.

Messinek elképesztő évei voltak korábban, fantasztikusak, szavak nem voltak rá sok esetben, arra a teljesítményre tényleg járt volna egy VB cím... de az jelenleg elmúlt és a legeslegrosszabb formájában lévő Messi Argentínával, akik 1-2 játékost leszámítva semmi extrák VB Döntőt játszanak 1 gólos győzelmekkel egy hulla gyenge ágról.

ha valamilyen úton-módon nyernek az argentinok remélem legalább látunk valamit a régi Messiből és tényleg odateszi magát 90 percen át, akkor valahogy könnyebb lenne ezt megemészteni, mert ezt tény nehéz lenne... de ezt had ne ecseteljem.

mondjuk Mascheranot tényleg jó látni, hogyha a posztján van még mindig nagyon jó, elképesztőt játszott ma.
és Garaynak se kopott meg a rúgótechnikája, amióta elment spanyolból.
Én nem szeretem az Argentin csapatot egy hulladék amit csinálnak, de nyerjék meg a vb-t hagy kösse fel magát a sok madridista aki nem lát túl a saját szemén, okádék egy banda.

Bant ide, de ezt nekem most muszáj volt kiírnom magamból.
:mrgreen:
madridista
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.10. 01:35:13

Alfa írta:
BarcafanTomee írta:Figyelitek ? Most is Mascherano tartott kisebb beszédet és spanolta a társakat.
A hosszabbítás 2. félidejében ő a hosszabbítás 1. felideje elott messi tartott beszédet , mivel ők a CSK-k
A rúgások előtt közvetlenül, amikor nyakon fogta Romerot és megdumálta, az még rám is hatással volt, nemhogy rá! :D Be is jött, 2 büntető megvan, a kapus meg a meccs embere. Lehetett volna Masch is, de sebaj, azért Romeronak sokat köszönhetett ma Argentína!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Varatrix
Director del Fútbol

2014.07.10. 01:32:07

Én nem szeretem az Argentin csapatot egy hulladék amit csinálnak, de nyerjék meg a vb-t hagy kösse fel magát a sok madridista aki nem lát túl a saját szemén, okádék egy banda.

Bant ide, de ezt nekem most muszáj volt kiírnom magamból.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.10. 01:25:37

félretéve azt, h hatszáz éve utálom az argentin válogatottat, azt el kell ismernem, h mascherano nagyon jól játszott. nála el tudom képzelni azt, h egy sikeres vb után úgy jöjjön vissza a barcába, mint egy atombomba. ezzel szemben messitől nem estem hanyatt. talán egy hajszállal pörög jobban, mint idén a Klubban...
talán, ha leesik nekik a vb, akkor felszabadultabb lesz itt is, úgy, mint régebben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.10. 01:23:10

BarcafanTomee írta:Figyelitek ? Most is Mascherano tartott kisebb beszédet és spanolta a társakat.
A hosszabbítás 2. félidejében ő a hosszabbítás 1. felideje elott messi tartott beszédet , mivel ők a CSK-k
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
fanbarca
Entrenador del Barça

2014.07.10. 01:18:12

Szerintem mindenki annak szurkoljon, akinek akar és azért, amiért. Hülyeség ebbe belekötni.

On: Mascherano egyszerűen fantasztikus volt, ahogy Demichelis is. Messi és Zabaleta, meg Garay is jól tolta. Busquetsnek komoly vetélytarsa akadt.

Vamos Albiceleste! Meglesz ez!
més que un club
Balinho
Entrenador del Barça

2014.07.10. 01:16:45

Amúgy most miért nem beszél senki arról, hogy van Gaal nagy mágiája visszaütött? Azok után, ami történt Costa Rica ellen, csóri Cillessen úgy állhatott neki a tizenegyespárbajnak, hogy tudta, hogy nem bíznak benne. Amúgy a két csapat nagyjából ugyanúgy rúgta a tizenegyeseket, egyik oldalon a Garay-Agüero duó volt nagyon jól rúgva másik oldalon a Robben-Kuyt párosé, de a Messi-Maxi és a Sneijder-Vlaar tizenegyeseknél ha megvolt a jó irány simán védhető tizenegyesek.

Amúgy ez az argentin csapat olyan semmilyen/középszerű, hogy már fáj. Perez-Biglia-Demichelis-Maxi Rodriguez-Palacio. Van pár jobb játékosuk, meg egy Messi, egy a kreativitás szikráját is nélkülöző középpályájuk, egy becsülettel összerakott, de bőven sebezhető védelmük, és egy az átlagosnak eggyel jobb, de semmi extra kapusuk... Masch viszont őrületeset nyomott ma =D> :shock:

Speciel én a németek játékától sem vagyok elájulva, pedig a VB eleje óta nekik (és a spanyoloknak) szurkolok, de sem a portugálok, sem a brazilok elleni hengertől nem voltam elájulva. Az biztos, hogy a legegységesebb csapat, akik könyörtelenül használják ki az ellenfelek hibáit, de a zseniálistól és káprázatostól azért távol állnak. A brazilok olyan elemi hibákat követtek el, hogy azóta sem értem. A németeket az esélyesek, de inkább egy maihoz hasonló VB-döntőt várok. Ha nyernek a németek, akkor örülni fogok, ha az argentinok, akkor Messi és Masch miatt nem leszek szomorú.

Összességében pedig azt gondolom, hogy lassan mérleget vonva, gyenge az idei VB mezőnye, a nagycsapatok közül többen nagy csalósást okoztak, így a spanyolok-portugálok-olaszok-angolok játéka rohadt nagy csalódás volt, mindegyik leverte a maga - nyilván nem ugyanolyan magasra helyezett - lécét. A brazilok az utóbbi idők leggyengébb csapatát állították ki, a hollandok az egyenes kieséses szakaszban semmit nem mutattak, az argentinokat taglaltam az imént, a németek jók, szervezettek, helyenként ötletes játékot játszanak, de a két széjjeleső sztárcsapat elleni játékon felül azért az ő játékuk is hagy kívánni valót maga után.

Pozitívumként kb játékban a Chile-Mexikó-Kolumbia hármast tudnám írni, CR-t meg az elvárásokon felüli teljesítményéért.

Nekem összességében - gólgazdag csoportkör ellenére - csalódás ez a VB, nem nagyon lesz olyan játékos, csapat, stílus, gól ami évek múlva is eszembe fog jutni.
csabooo
Capitá del Barça

2014.07.10. 01:13:29

Igy most mar, kezd erosen az az erzes elfogni, hogy Argentina megnyeri ezt a VB-t. Kb, 1 jo meccsuk nem volt, miota a VB tart, de ok meg szerintem jobbak lehetnek, a nemetek nem hiszem hogy megismeltik a brazil meszarlast... Szerintem nagy makkal akar, de kibekkelik a VB-t, Messi miatt/erte szurkolok nekik.

VAMOS ARGENTINA :!:
Barça,Barça,Baaarça!!!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.10. 01:10:58

Elfelejtettem kiemelni a mai meccsről a fontos pillanatokban ott lévő, és amúgy jól játszó Messit, a mindig a végsőkig harcoló Mascheranot, a gyalogkakukk, mindenhol feltűnő Lavezzit, a majdnem tökéletes Bigliát, a higgadt Garayt, a küzdésből csillagos hatos Zabaletát, és a lesajnált, de annál kiválóbb tiziölő, és kiváló kapus Romerot, meg a többieket, akik szintén a helyükön voltak!

BRAVÓ!!!! Vamos Albiceleste!!!

Egy meccs van hátra, meg tudjátok csinálni!!!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Gali
Capitá del Barça

2014.07.10. 01:06:50

Odaát kitört a pánik!
Már megint Messi és az aranylabda!!!
Nehéz éjszakájuk lesz a kollégáknak.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.10. 01:02:43

LG írta:
ferninho írta:múltkor olvastam, hogy Cillessen, amióta profi még nem védett ki 11est... soha...

mondjuk lehet volt már tizipárbaja, ott lehet fogott már, de rendes játékidő alatt még nem sikerült neki.
Pedig az argentinok sem lőtték jól a tizenegyeseket, 2 simán fogható lett volna. A hollandok viszont CR ellen ellőtték a puskaport, visszatértek a hagyományosan gyatra büntetőrúgásokhoz.

Na, a döntőben a kedvenc csapatom játszik egy olyan válogatott ellen, akikről leginkább egy köpéssel tudnám kifejteni a véleményem. Ha utóbbiak nyernének, igencsak elgondolkoznék, hogy nézzem-e továbbra ezt a sportot.
Leon írta:Nem akarok itt reálozni de tuti most nem alszanak jól odaát sokan! :mrgreen:
Di Maria miatt sem szorítatok nekik?
Nem tudom, én amióta követem ezt sportot, utálom Argentínát, és ezen nem változtat az, hogy játszik-e ott ép játékosunk, lehet ők is így vannak vele. Egyébként Messi mai teljesítményét figyelembe véve nagyon is jól aludhatnak.
már eleget köpködted az Argentínokat akik ugyan nem tudták legyőzni a facipősöket, de továbbjutottak és helyre fogják tenni a kedvenceidet!
egyetlen csapat sem volt a mezőnyben aki hibátlan teljesítményt produkált volna, tehát az még elfogadható teória, hogy akár másik két csapat is lehetne a döntőben, de köpködni a döntő bármelyik résztvevőjét nem túl inteligens...
ferninho
Madridista

2014.07.10. 00:59:59

Boixos írta:ilyen nincs b+!!!!!!!

ilyen tinglitangli fos focival bejutni a döntőbe....
jó hát ezen az ágon bakker bőven elég volt ennyi is.... aztán lehoztak az első komolyabb csapat ellen egy 0-0át és 11esek... mondjuk ha e meccs alapján kellett volna választanom győztest akkor minimálisan, de Argentína lett volna az.... de ez az ág....
2-1 Bosznia
1-0 Irán, végén gól
3-2 Nigéria
1-0 Svájc hosszabbításban, ahol majdnem egyenlítettek a 120. percben a svájciak
1-0 Belgium
0-0 11esek Hollandia ellen
és jön a Döntő.

még mindig nem bírom felfogni, de ez van.... elképesztő bakker... és mindezt egy magához képest gyenge Messivel meg a rossz oldalát mutató Di Mariával... nem értem én ezt...
se ezt az ágat, se ezt az egészet...

na de majd Khedira leszedi egész Argentínát a pályáról és eltesz majd egy duplát 8)

madridista
Barcelona UnityIsStrenght
Jugador del Barça

2014.07.10. 00:54:39

zola8787 írta:
Messithebest írta: lehet egyedül leszek ezzel de én az argentínoknak szurkolok, az egyetlen szimpatikus csapat a bentmaradtak közül... se a németek se ez a robben-féle brigád nem szimpatikus... Messinek meg már kijárna egy cím innen is, még akkor is ha nem játszott minden meccsen a legjobb formájában.
Ne azért nyerjen már VB-t, mert annó ő volt a legjobb. A VB-n nem csinált semmilyen parádét, nem érdemli meg. Robben ezerszer jobban megérdemli, de neki én sem drukkolok.
Messithebest: Nem vagy vele egyedül. Én is szurkolok Argentínának és nem csak Messi miatt (bár miatta főként),
hanem amiatt is mert szimpatikusabbak, mint a Németek.

zola8787: Ez is igaz, viszont rosszul sem teljesített... Sok meccsen hozzájárult a győzelemhez. "Robben tényleg jobban megérdemelné" átalakítanám arra, hogy: ,,Robben is megérdemelné" a mostani teljesítménye alapján...
Barcelona Unity is Strenght!
Leon
Director del Fútbol

2014.07.10. 00:53:41

A "nagykirály" németek meg tudtak verni egy 10emberes 1 szem CRonaldós Portugáliát meg megszórtak egy B csapatos már régóta csak a nevéből élő Braziliát.Ghána-Usa-Alegéria trió ellen meg csak kínlódtak,Messiék megcsapják őket mert megérdemli minden itteni meg odaáti "nekik" szurkoló! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.07.10. 00:52:07

Remélem már elkezdték felgravírozni az idei és a jövő évi aranylasztira Messi nevét. :mrgreen:
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.10. 00:50:36

ferninho írta:múltkor olvastam, hogy Cillessen, amióta profi még nem védett ki 11est... soha...

mondjuk lehet volt már tizipárbaja, ott lehet fogott már, de rendes játékidő alatt még nem sikerült neki.
Pedig az argentinok sem lőtték jól a tizenegyeseket, 2 simán fogható lett volna. A hollandok viszont CR ellen ellőtték a puskaport, visszatértek a hagyományosan gyatra büntetőrúgásokhoz.

Na, a döntőben a kedvenc csapatom játszik egy olyan válogatott ellen, akikről leginkább egy köpéssel tudnám kifejteni a véleményem. Ha utóbbiak nyernének, igencsak elgondolkoznék, hogy nézzem-e továbbra ezt a sportot.
Leon írta:Nem akarok itt reálozni de tuti most nem alszanak jól odaát sokan! :mrgreen:
Di Maria miatt sem szorítatok nekik?
Nem tudom, én amióta követem ezt sportot, utálom Argentínát, és ezen nem változtat az, hogy játszik-e ott ép játékosunk, lehet ők is így vannak vele. Egyébként Messi mai teljesítményét figyelembe véve nagyon is jól aludhatnak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2014.07.10. 00:54:41-kor.
Messithebest
Director del Fútbol

2014.07.10. 00:49:35

ROMERO 8)
huhh csak megvan... már """"csak"""" a döntőt kéne megnyerni, de az baromi nehéz lesz a friccek ellen... de nagyon remélem, h sikerülni fog... nem szeretném hogy a németek örüljenek... VAMOS ARGENTINA!

A bronzmeccsen pedig (sajnos) sima holland győzelmet várok.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.10. 00:48:51

Megvan a finálé!!! Már csak egy lépés!!! Reváns 90-ért, VAMOS, VAMOS :!:

ferninho
Madridista

2014.07.10. 00:45:47

LG írta:

Ha nagyot akar húzni Van Gaal, akkor beteszi Robbent védeni. :mrgreen:
jobb lett volna....
Cillessen totális fogalmatlan volt bazzeg..... totálisan siralmasan semmi volt..... látszott, hogy életében közelében nem volt egy 11es kivédéséhez sem...
és Argentína a Döntőben, ezt nem hiszem el...
madridista
Leon
Director del Fútbol

2014.07.10. 00:37:24

Na csak tizik lettek.Messi idén elég sok kamu tizit tudott értékesíteni,remélem most hasznát veszi!
Messi belőtte a holland nem! 8)
Romero már kettőt fogott! :shock:
És megvaaaaaaaan!Messiék döntősek 8) :D

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.10. 00:35:47

Ha nagyot akar húzni Van Gaal, akkor beteszi Robbent védeni. :mrgreen:
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.10. 00:35:01

aguero és messi egyszerűen röhej, amit elől művelnek, még a higany volt a legveszélyesebb.
bocs, most elment messi egyszer. a 116. percben.

a szimpatikus robben csak vicc volt. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Leon
Director del Fútbol

2014.07.10. 00:28:36

Messithebest írta:
Nervo írta:szegény cillessenel mi lesz hogyha a 11-ekre kerül a sor. :lol: :lol:
semmi, mert van gaal már nem cserélhet...

lehet egyedül leszek ezzel de én az argentínoknak szurkolok, az egyetlen szimpatikus csapat a bentmaradtak közül... se a németek se ez a robben-féle brigád nem szimpatikus... Messinek meg már kijárna egy cím innen is, még akkor is ha nem játszott minden meccsen a legjobb formájában.
Akkor már ketten vagyunk!Szégyenlem is magam,hogy olyan csapatnak szurkolok itt a sok ellen drukker között amiben Messi meg Mascherano játszik! :oops: :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
ferninho
Madridista

2014.07.10. 00:27:51

múltkor olvastam, hogy Cillessen, amióta profi még nem védett ki 11est... soha...

madridista
zola8787
Director del Fútbol

2014.07.10. 00:26:36

Messithebest írta: lehet egyedül leszek ezzel de én az argentínoknak szurkolok, az egyetlen szimpatikus csapat a bentmaradtak közül... se a németek se ez a robben-féle brigád nem szimpatikus... Messinek meg már kijárna egy cím innen is, még akkor is ha nem játszott minden meccsen a legjobb formájában.
Ne azért nyerjen már VB-t, mert annó ő volt a legjobb. A VB-n nem csinált semmilyen parádét, nem érdemli meg. Robben ezerszer jobban megérdemli, de neki én sem drukkolok.
Lezárt