Gali írta:Odaát kitört a pánik!
Már megint Messi és az aranylabda!!!
Nehéz éjszakájuk lesz a kollégáknak.
mondjuk az Aranylabda a VB cím egyenes hozadéka lenne, de persze, hogy kitört...
Messi ölébe odahullott egy VB döntő, ezen nincs mit szépíteni...
tényleg ha hátára vette volna a csapatot legalább egyszer is úgy igazán a kieséses szakaszban és elpakolt volna 1-2 gólt és tényleg lehetett volna azt látni, hogy ő ezt mennyire akarja...
erre ugyanúgy sétálgat, mint eddig... és mindig ő futja a legkevesebbet az egész mezőnyből a kapusokat leszámítva... és isten igazából tojja le az egészet magasról, bár néha eszébe jut, hogy ez egy VB és akkor tényleg megpróbálja megcsinálni a dolgokat, de az ilyeneket 1 kezemen meg tudom számolni az ilyet meccsenként...
és így VB döntőzik... ezzel a semmivel... mert ez egy semmi teljesítmény, főleg Messitől, aki egy kiváló labdarúgó és elképesztő miket tud... és így jutnak be egy lókuki ágon a döntőben...
igen, engem idegesít, igen másokat is idegesít ez...
tegyen el 1-2 gólt a Döntőben meg játsszon úgy Messi, ahogy tud és legyen egy igazi vezér, aki ott van és tényleg tegyen mindent meg hazájáért és oké, úgy nyerje meg a döntőt, de egész tornán valami ilyesmi felfogásban kéne játszani, nem úgy, mint amiket előad... sokkal, de sokkal több van Messiben, de ezt nem hiszem, hogy itt kéne ecsetelnem, de ha egy VB Döntőben se lesz képes ezt kiadni magából, na akkor nagyon nagy problémák vannak nála.
Messinek elképesztő évei voltak korábban, fantasztikusak, szavak nem voltak rá sok esetben, arra a teljesítményre tényleg járt volna egy VB cím... de az jelenleg elmúlt és a legeslegrosszabb formájában lévő Messi Argentínával, akik 1-2 játékost leszámítva semmi extrák VB Döntőt játszanak 1 gólos győzelmekkel egy hulla gyenge ágról.
ha valamilyen úton-módon nyernek az argentinok remélem legalább látunk valamit a régi Messiből és tényleg odateszi magát 90 percen át, akkor valahogy könnyebb lenne ezt megemészteni, mert ezt tény nehéz lenne... de ezt had ne ecseteljem.
mondjuk Mascheranot tényleg jó látni, hogyha a posztján van még mindig nagyon jó, elképesztőt játszott ma.
és Garaynak se kopott meg a rúgótechnikája, amióta elment spanyolból.
Én nem szeretem az Argentin csapatot egy hulladék amit csinálnak, de nyerjék meg a vb-t hagy kösse fel magát a sok madridista aki nem lát túl a saját szemén, okádék egy banda.
Bant ide, de ezt nekem most muszáj volt kiírnom magamból.