Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.07.13. 23:47:55

Egyértelmű, hogy fizikális problémái vannak, nem tudom a tavalyi nyarat mivel töltötte, de szembetűnő hogy egyszerűen nem bír annyit. Persze így is kiemelkedett a csapatából, de pl. egy top Messi ezt a mait eldönti.
Rivaldo-A Legnagyobb.
zola8787
Director del Fútbol

2014.07.13. 23:47:04

Csak a rosszat látom már felőle, de amikor meccs után mutatták a veszteseket, Messi úgy ivott meg picikét mosolygott, mintha egy haveri focimeccs után kaptak volna ki.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.13. 23:38:27

En ma sem lattam rajta azt a hatalmas akarast, es kuzdeni akarast, de lehet en neztem tul kritikus szemmel.
Leon
Director del Fútbol

2014.07.13. 20:38:22

Ha Leo Messi vezérletével nyerik meg a Vb-t akkor "hivatalosan" is minden idők legjobb játékosa lesz és minden kritizálója befoghatja! 8)
Ha nem az ő zsenije miatt nyernek akkor "csak" egyike lesz a legjobbaknak (persze már így is az).
Mivel a túloldalt már Messi 5. aranylabdájával (rém)álmodik minden madridista ezért én is elmondom,hogy látom a dolgot:
Ha mint írtam ő miatta nyerik meg a döntőt akkor biztos megkapja az 5.et de ha "csak" nyernek akkor szerintem nagyon szoros lesz közte a és a BL csúcsot döntő Cr közt.Ha veszít és ősszel nem tesz csodát a pályán akkor már novemberben postázhatják is Ronaldónak (megérdemelten :oops: ).
Én nagyon szurkolók neki és kívánom,hogy egy mesterhármassal érjen fel a történelem tetejére! :D
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.07.13. 19:24:59

LG írta:Sokan úgy beszéltek, mintha kizárólag Messinek köszönhetné Argentina, hogy ott van a döntőben, pedig ez korántsem így van, sőt, szerintem közel sem vette úgy a hátára a csapatot, mint ahogy egy ekkora kaliberű játékostól el lehetne várni.
Ma még ezen változtathat, ha végre igazán jól játszana, és az ő vezérletével nyernék meg a döntőt, akkor azt mondom igen, valóban az egyik legnagyobb. Pontosabban már így is az, de nem a VB-n eddig mutatott teljesítménye miatt, mert igazán jó teljesítménnyel még adós.
Igen, ezzel egyetértek. Persze csoportkörben meglőtte a góljait, nyolcaddöntőben gólpassz, negyeddöntőben meg ő tartotta meg a labdát a gól előtt, de azért mégsem mondanám azt, h úgy igazán látszana, h hátára vette a csapatot.
Egyébként németek után argentinoknak szurkoltam a VBn leginkább, pont Messi miatt (meg Masch), de a finálét akkor nyerjék meg, ha ma Messi téll hátára veszi a csapatot, úgy, h mindenki elismerően csettint egyet. Akkor könnyebben túltenném magam a németek vereségén.
AndrisBarca
Jugador del Barça

2014.07.13. 18:26:03

Messi lesz a vb döntő legjobbja és a torna legjobbja is. :D
-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.13. 18:22:44

visca el barca írta:
ZBarca írta:VILÁG LEGNAGYOBB JÁTÉKOSA lesz!
így is az, nem kell aggódni. mellesleg még 1 vb biztos h van benne.

amugy tök mind1, hogy nyer-e vagy nem, akik utálják (a madridisták, mert amuugy mindenki más megmondja h a világ legjobbja), sosem fogják elismerni. ha nyer, akkor majd jön a nyafogás, hogy jajj nem lőtt gólt, meg amugy is hogy lehet valaki a világ legjobbja még eb-t sem nyert.
Bocsánat, kijavítanám magam: MINDEN IDŐK legjobb játékosa. :)

ON:
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ok-2349659

Egyetértek velük, Messinek egy kis villanás is elég és máris egy vb döntő dőlt el.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.13. 18:20:19

Sokan úgy beszéltek, mintha kizárólag Messinek köszönhetné Argentina, hogy ott van a döntőben, pedig ez korántsem így van, sőt, szerintem közel sem vette úgy a hátára a csapatot, mint ahogy egy ekkora kaliberű játékostól el lehetne várni.
Ma még ezen változtathat, ha végre igazán jól játszana, és az ő vezérletével nyernék meg a döntőt, akkor azt mondom igen, valóban az egyik legnagyobb. Pontosabban már így is az, de nem a VB-n eddig mutatott teljesítménye miatt, mert igazán jó teljesítménnyel még adós.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.13. 18:16:53

visca el barca írta:

amugy tök mind1, hogy nyer-e vagy nem, akik utálják (a madridisták, mert amuugy mindenki más megmondja h a világ legjobbja), sosem fogják elismerni. ha nyer, akkor majd jön a nyafogás, hogy jajj nem lőtt gólt, meg amugy is hogy lehet valaki a világ legjobbja még eb-t sem nyert.
Ésszerűség határain belül gondolkodva azért most még rá lehet mondani, hogy VB-t nem nyert. És ez igaz. (Mondjuk teszem hozzá ugye pl. CR se, de az a madridistákat nem érdekli :mrgreen: )
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.13. 18:10:02

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
dévid villa
Jugador d'estrella

2014.07.13. 17:49:17

De amúgy miért adná át Puyol? A spanyol csk 2010-ben nem Casillas volt?
Jester
Barça B

2014.07.13. 17:34:21

Nem Puyol adja át, hanem a brazil elnök. Pedig nagyon jó lenne, ha Puyol adná át Messinek. 8)
A brazil elnök nem volna hajlandó odaadni neki :D :D
100% pure awesomeness
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.13. 17:32:00

Ha ma Messi nyer, halhatatlanná válik, de ha veszít, a történelem akkor sem feledi el.

Erre a napra vártam a VB kezdete óta. Nagyon kíváncsi vagyok, mit tud majd Messi kezdeni a német védelemmel. Véleményem szerint Argentína megérdemelné, hogy legyőzze a németeket. Milyen szép is lenne, ha a bosszú pont egy VB döntőben következne be. :D
Visszatérve Messihez, ha ma nyer... hát... a VILÁG LEGNAGYOBB JÁTÉKOSA lesz!
Hajrá LEO!
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2014.07.13. 17:27:34

Nem Puyol adja át, hanem a brazil elnök. Pedig nagyon jó lenne, ha Puyol adná át Messinek. 8)

Nagyon szurkolok ma este az argentinokért, remélem sikerül nekik megcsinálniuk és Messi felér a csúcsra minden tekintetben. [-o<
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.13. 17:17:03

Ráadásul nagyon szép lenne, ahogy Puyol adja át Messinek a kupát. (Vagy ő csak behozza a kupát, és nem adja át?)
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.13. 17:14:39

Gyerünk Leo meglesz a VB cím ma felérhetsz a csúcsra és elsőként felemelve a kupát a világ valaha volt legjobbjává válhatsz !!!!!
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.13. 16:53:21

Zozzy 5 írta:
Sanama írta:Kíváncsi leszek élete legfontosabb meccsére milyen hozzáállással fog kimenni. Ha továbbra is ez a nemtörődöm, kocogok stílus lesz, akkor már csak Mascherano győzelméért tudok szívből szurkolni.
Ha ezen a meccsen is sétálgatni fog, akkor az már elég erős bizonyíték arra, hogy nem elsősorban pszichés, hanem inkább testi problémák vannak (bár ezek összefüggenek), magyarul nem bírja a terhelést. Nagyon akarja ezt a VB-t, ez látszott rajta a hollandok elleni büntetőknél, úgyhogy nem bírom elképzelni, hogy ha megint ilyen 6-7 km-es futómennyiséget hoz, akkor az azért lenne, mert nem érdekli. Egyébként ha a teljesítőképessége végét járja, akkor valszeg az edző is azt mondja neki, hogy ne erőltesse meg magát, inkább sétálgasson, csak legyen jó helyen, amikor kell.
Hát ez is lehet, nem tudom eldönteni, melyik lenne az elkeserítőbb. De tényleg, ha ma nyernek az nagyon sok mindent egyértelműsítene. Kiléphetne Maradona árnyékából, kétség kívül ő lehetne a legjobb, aki mindent megnyert. Ezek után nem akarom elhinni, hogy ne lenne abszolút motivált.

Na de remélem úgy megy ki, hogy felfal minden védőt, és győzelemre vezeti a csapatot. Nekem mindegy, ha ő lövi a gólokat, vagy ad egy olyan gólpasszt, mint Di Marianak, csak nyerjenek, és lehetőleg ő is játsszon jól.

Mascherano meg remélem 100%-os, mert ő nagyon kell abba a csapatba.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.07.13. 16:48:59

Nagyon bízok benne, nagyon!
Eddig nem mutatott sokat a vb-n, de ha ma odateszi magát akkor mindenki elfelejti majd.
Egy Meccs LEO!

Egyébként ha megnyeri a vb-t akkor azt hiszem nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy ő a valaha élt Legnagyobb labdarúgó! :)
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2014.07.13. 16:46:17

Sanama írta:Kíváncsi leszek élete legfontosabb meccsére milyen hozzáállással fog kimenni. Ha továbbra is ez a nemtörődöm, kocogok stílus lesz, akkor már csak Mascherano győzelméért tudok szívből szurkolni.
Ha ezen a meccsen is sétálgatni fog, akkor az már elég erős bizonyíték arra, hogy nem elsősorban pszichés, hanem inkább testi problémák vannak (bár ezek összefüggenek), magyarul nem bírja a terhelést. Nagyon akarja ezt a VB-t, ez látszott rajta a hollandok elleni büntetőknél, úgyhogy nem bírom elképzelni, hogy ha megint ilyen 6-7 km-es futómennyiséget hoz, akkor az azért lenne, mert nem érdekli. Egyébként ha a teljesítőképessége végét járja, akkor valszeg az edző is azt mondja neki, hogy ne erőltesse meg magát, inkább sétálgasson, csak legyen jó helyen, amikor kell.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.13. 16:29:26

Ez lesz az a meccs, ahol sztem mindent bele fog adni. Ennél nagyobb siker nincsen (különösen neki).
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.13. 14:09:28

Kíváncsi leszek élete legfontosabb meccsére milyen hozzáállással fog kimenni. Ha továbbra is ez a nemtörődöm, kocogok stílus lesz, akkor már csak Mascherano győzelméért tudok szívből szurkolni.
zola8787
Director del Fútbol

2014.07.12. 20:41:51

P.G.D. írta:
Léfe írta: Azt elhiszem, hogy fáradt, de miért ? Nem pihent eleget, ha padozik sértödött.
Tudod vannak olyan emberek, akik fittyet hányva fizikális kondíciójukra,vagy bármi más tényezőre,tovább csinálják a dolgokat,és nem hallgatnak senki jó tanácsára. Őket hívjuk munkamániásoknak(általában).Valószínűleg Messi is ilyen, és ezért nem akart padozni. Egyébként ha te jó vagy valamiben(amit imádsz), és azt mondják neked,hogy rosszul nézel ki, ezért inkább ne csináld, egyértelmű,hogy elkezdesz ellenkezni. Itt is hozzá tenném,hogy általában.
Akkor viszont nem kell panaszkodni nagypapinak, akit úgyis megkeresnek egy szaftos interjúra...
Annó írtam erre egy hasonlatot, hogyha 90 percet dolgozol (8 órát), nem elég, hogy csak 20 percet hajtasz (ha 1-2 órát dolgozol), mert úgy kirúgnak, mint a pinty. Viszont Messi esetében, annó ő volt általában a "hónap dolgozója", így egy értelmes főnök elküldené 1-2 hét szabadságra, aztán újult erővel vethetné magát ismét a munkába.
P.G.D.
Barça B

2014.07.12. 20:20:53

Léfe írta: Azt elhiszem, hogy fáradt, de miért ? Nem pihent eleget, ha padozik sértödött.
Tudod vannak olyan emberek, akik fittyet hányva fizikális kondíciójukra,vagy bármi más tényezőre,tovább csinálják a dolgokat,és nem hallgatnak senki jó tanácsára. Őket hívjuk munkamániásoknak(általában).Valószínűleg Messi is ilyen, és ezért nem akart padozni. Egyébként ha te jó vagy valamiben(amit imádsz), és azt mondják neked,hogy rosszul nézel ki, ezért inkább ne csináld, egyértelmű,hogy elkezdesz ellenkezni. Itt is hozzá tenném,hogy általában.
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
P.G.D.
Barça B

2014.07.12. 20:16:13

Na,remélem Leo holnap megnyeri az argentinokkal ezt a tornát.sajna nem látok rá sok esélyt,de azért nagyon fogok szorítani. Egyébként Messi teljesítménye vissza esett ugyan,de szerintem így se lehetünk vele elégedetlenek. A közelmúltban volt pereskedése(képzeljük csak el,hogy mi hogyan viselnénk el a munkahelyi életet,ha közben adócsalással vádolnának,ráadásul nem kis tételben)sérülések,amik ráadásul le is lassították,és neki azért nem a keze sérült vagy a háta, hanem szegény a lábára kapta folyamatosan a sérüléseket. Ezenkívül évek óta nem pihent rendesen,a csapat se éppen jó irányba fordult a tavasszal,Neymar is lesérült aki segítségére lehetett volna ott elől,szegény Tito halála is megrendíthette,plusz a vb miatt gondolom izgult is rendesen,akár még ez is állhatott a rosszullétek mögött,amit remélek, hogy elfog hagyni. Nyilván közvetve egy hányás után nem jó dolog pályára lépni :? . lehet,hogy neki is volt valami veszekedése a vezetőséggel(velük valszeg nekem is lenne,de én nem érném be 20 millával az tuti :D) és akkor ki tudja,hogy a családi életével minden rendben van-e. ha ezeket számításba vesszük, akkor konkrétan még így is erőn felül teljesít, a vb-n pedig nem látni,hogy ne akarná a sikert(mondjuk ki ne akarna világbajnok lenni? 8) ) Mikor visszajön Barcelonába, kéne neki egy jó fizikális felkészítés, és akkor talán újra láthatnánk a Messi-mágiát,vagy legalább valami hasonlót.
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
Léfe
Entrenador del Barça

2014.07.12. 01:24:22

Nem kell extrém dolgokat kitalálni. Azt elhiszem, hogy fáradt, de miért ? Nem pihent eleget, ha padozik sértödött. Tavaj nyáron a barátaival bemutatókat játszott jó pénzért az USA.-ban.
Évek óta nem pihente ki magát. Megengedhetetlen. Nehéz lesz, mert most sem lesz sok ideje. Minimum hat hét abszolut nyugalom kellene.
Válasz küldése