Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
messideco
Presidente del Barça

2014.07.14. 14:09:25

hank1ee írta:Nem ment le egészen véletlen a Balaton Soundra GT?
Lehet ez a rejtély megoldása :) Remélem.

-----------
Olyan oldal érdekelne, ahol találok gifeket a világbajnokságról. Ha valaki tud, akkor írjon, köszi :)
Kép
"And my heart will leave you never."
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.07.14. 13:07:30

visca el barca írta:ez tipp vagy ez így van? furcsa ez nekem... miért tenne bárki is ilyet
Más oldalakon aktív, ebből következtetek arra, hogy nincs komolyabb baja.
A miértre sajnos én sem tudom a választ...
Próbáltam felvenni vele a kapcsolatot (nem fórumon), de sajnos nem válaszol.. :/
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.14. 11:21:08

nagyiibarca írta:veb, számomra is meglepő, hogy eltűnt, de ne aggódjon senki, mert jól van vagyis semmi komolyabb baja nincs. "mindössze" annyi, hogy teljesen eltűnt mindenhonnan ahol kapcsolatba lehetne vele lépni
ez tipp vagy ez így van? furcsa ez nekem... miért tenne bárki is ilyet?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2014.07.14. 00:55:25

hank1ee írta:Nem ment le egészen véletlen a Balaton Soundra GT?
nem hinném, de ha ment is volna, annyit bedobhatott volna, hogy bocsi srácok, mégse megyek a talira.
vagy nem értem, miért kéne törölnie magát hirtelen fészbukról ezért.

igazából semmi közöm hozzá, nem haverom, nem rokonom, csak így eltűnni, és ilyen körülmének között számomra több, mint furcsa.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.07.14. 00:20:21

veb, számomra is meglepő, hogy eltűnt, de ne aggódjon senki, mert jól van vagyis semmi komolyabb baja nincs. "mindössze" annyi, hogy teljesen eltűnt mindenhonnan ahol kapcsolatba lehetne vele lépni

reménykedtem, hogy megy eb talira, de nem
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.14. 00:18:16

Nem ment le egészen véletlen a Balaton Soundra GT?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
nagyi1244
Barça B

2014.07.13. 22:55:50

shutterisland írta:gt-ről senki nem tud semmit ?
egy ideje nem ad magáról jelet, fb-n törölte magát, és a tegnapi fórumtalin sem jelent meg, holott a szervezésben is volt része.
aggódunk, hogy nem e lett madridista. :mrgreen:
Gt leigazoltuk :D

Túl jó arc,hogy itt lógjon :D
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.13. 22:53:59

én azért látatlanban is aggódom érte... az emberek nem szoktak csak ugy eltűnni netről meg törölni az FB-t... :?

nincs olyan forumozo aki ismeri?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.07.13. 21:36:35

shutterisland írta:gt-ről senki nem tud semmit ?
egy ideje nem ad magáról jelet, fb-n törölte magát, és a tegnapi fórumtalin sem jelent meg, holott a szervezésben is volt része.
Szerintem most gyűjti össze a több 100 gif-et a következő szezonba. (remélem, csípem a hülyeségeit :mrgreen: )
shutterisland
Director del Fútbol

2014.07.13. 20:54:39

gt-ről senki nem tud semmit ?
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.10. 00:43:38

zola8787 írta:Nem ismertek egy olyan dokumentum filmet, vagy kis videót, valamit amiben összehasonlítják a mostani modern futballt a régi focival?
Egyszerűen faterom nem bírja felfogni, hogy miért nem támadnak 4-5 csatárral, mint annó, illetve azt sem érti, hogy miért passzolnak sokszor hátra a játékosok :D
Lécci segítsetek!
mutasd meg a faterodnak a német-brazilt, abban minden benne van. :?
PUYOL-XAVI-INIESTA
zola8787
Director del Fútbol

2014.07.09. 23:54:43

Nem ismertek egy olyan dokumentum filmet, vagy kis videót, valamit amiben összehasonlítják a mostani modern futballt a régi focival?
Egyszerűen faterom nem bírja felfogni, hogy miért nem támadnak 4-5 csatárral, mint annó, illetve azt sem érti, hogy miért passzolnak sokszor hátra a játékosok :D
Lécci segítsetek!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.08. 18:07:13

http://www.youtube.com/watch?v=1N5THRSp4hM" target="_blank

Mozgalmas nap volt ma a barcelonai El Prat repülőtéren... Asszem nem igényel különösebb kommentárt.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.07. 15:54:56

albicelesteX írta:Sziasztok!

Úgy hozta a sors,hogy kb. 4-5 év aktív tanulás nélküli élet után ismét kőkeményen tanulnom kell, de az agyam nem nagyon akar engedelmeskedni. :D

Van e valami tippetek valami szer valami olyan praktika amivel lehet serkenteni az agyat?

Köszönöm!
kokain vagy mescalin. vagy a gonosz éter :lol:

viccet félretéve, sztem majd belerázódsz, nekem is volt ilyen. de kipróbálhatod a ginko biloba kapszulát is, sokaknak használ. demenciás meg alzheimeres öregekkel is szedetik.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2014.07.07. 15:41:23

Sziasztok!

Úgy hozta a sors,hogy kb. 4-5 év aktív tanulás nélküli élet után ismét kőkeményen tanulnom kell, de az agyam nem nagyon akar engedelmeskedni. :D

Van e valami tippetek valami szer valami olyan praktika amivel lehet serkenteni az agyat?

Köszönöm!
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2014.07.07. 11:18:12

Szinte minden nyaramat a focipályán töltöttem. Füvesen...betont nem bírom,nincs meg számomra az az igazi feelingje :D Mindig is Nike labdáim voltak,nagyon jól bírták :) Volt amelyik 4-5 évet is ,úgy hogy minden nap fociztam vele...
Abi & Tito
Capon
Llegenda del Barça

2014.07.07. 10:10:14

MQuC írta:Beton labdához visszatérve, Decathlonban árulnak speciálisan ilyet, de még sosem próbáltam, nem is nagyon tetszik, hogy olyan "tapadós" az anyaga. Ami nekem van, majd látjátok a találkozón, max 2000 Ft volt, azt hiszem Winner, az a tipikus fehér alapon fekete ötszögek. Az már jó pár éve bírja, az elején nagyon kemény volt, majd betört, nagyon szeretem. Ennél többet szerintem egy labda sem ér. Pláné, mióta ellőttem a halálba bátyám 2004-es EB labdáját :D
Az a legjobb a fekete fehér klasszikus laszti, én azt szeretem a legjobban.

Szintén betonra való laszti ami használt bicikli gumi borítású, haveromnak már évek óta bírja és szerintem még jól is néz ki, mert egy labdánál az is fontos :)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.07. 10:04:47

Mi füvön toltuk gyerekkoromban, a talaj jó volt, azzal nem volt probléma, az egyetlen érdekesség az volt, hogy a két kapu nem szemben volt egymással, hanem kb. derékszöget zártak be, és volt egy villanykaró is a "pályán" (amit néha egy-két szerencsétlen flótás alaposan benyócegyezett :lol: ). Eleinte egy pöttyös gumilabdával toltuk, az kb. mindent kibírt, autó is végigment rajta, semmi baja nem lett. Aztán később elkezdtük rendes labdával tolni, azok pusztultak rendesen, a pálya körüli akácfák, vagy az autók martalékává váltak.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.07. 09:53:47

én is betonon nőttem fel, de később is többnyire azon nyomtam. a legszebb szitu az az volt, amikor az egyik meccsen befelé rúgtam volna a zsugát a sarokból, de maga a pálya pár centivel magasabban volt, mint a körülötte levő rész ahol én álltam, és sikerült egy embereset belerúgnom a pálya szélébe... a szemem majdnem megindult kifele... :lol: utána még mindig ezen a meccsen letaposták a másik lábamat, úgyhogy ezt a bugit a két nagylábujj körmöm bánta, de az élmény megfizethetetlen volt! :D
minden másra ott a mastercard. :wink:
PUYOL-XAVI-INIESTA
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.07. 09:06:48

Én még ma is betonon tolom, mert nincs a közelemben műfüves (vagy csak nem tudok róla :D ). Nekem is szokott néha fájni a lábam, de ezt én a bemelegítés kihagyásának tudom be. :D
Néha néha szoktunk salakon játszani, de ott az egyik térfélen elrúgom a labdát és kb 1 méterrel felé megy, annyira "csúszik". :lol:
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.07.07. 08:55:24

Nekem egyelőre semmi bajon nincs a beton pályával. Hozzá kell tenni, hogy áltlános iskolás koromban általában rekortán pályán játszottunk, mert a suli pályáján toltuk délutánig, hazamentünk, aztán este visszamentünk a haverokkal és játszottunk sötétben. Meg "picsáztunk", az nem tudom, kinek vna meg. Full ökörködés :mrgreen:
Aztán gimi alatt jött a beton, azóta zömében csak ott tolom vagy parkettán.

Beton labdához visszatérve, Decathlonban árulnak speciálisan ilyet, de még sosem próbáltam, nem is nagyon tetszik, hogy olyan "tapadós" az anyaga. Ami nekem van, majd látjátok a találkozón, max 2000 Ft volt, azt hiszem Winner, az a tipikus fehér alapon fekete ötszögek. Az már jó pár éve bírja, az elején nagyon kemény volt, majd betört, nagyon szeretem. Ennél többet szerintem egy labda sem ér. Pláné, mióta ellőttem a halálba bátyám 2004-es EB labdáját :D
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.06. 23:04:48

A betonpályákkal kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy miihiihez hasonlóan én is ott éltem az életem kisgyerekként az általános iskolánk pályáján a haverokkal, éjjel-nappal foci, ritkábban kosár elosztásban. Mellette versenyszerűen is elkezdtem játszani 11 évesen, nekem a sarokcsontom sínylette meg a betont. Ilyen idős korban ugye még nem fejlődik ki rendesen, így a folyamatos betonon való futás (tesiórán is ott nyomtuk egyébként) annyira kikészített, hogy a másfél órás füves edzés után alig bírtam levánszorogni a pályáról, de játék közben nem fájt persze. Az edzőm az első bajnokim félidejében, amikor sántikáltam, meg is jegyezte viccesen, hogy kapjam össze magam, nehogy azt higgyék, hogy egy rokkant gyerek játszik nálunk.

Betonpályán egyébként volt egy olyan esetem kb. 12-13 éves koromban, hogy elvittem a lasztit, aztán egy analfabéta hátulról beakasztott. Telibe fejre pottyantam, úgy néztem ki 2 hétig, mint egy papagáj, tiszta kék-zöld volt a buksim, plusz egyszer úgy ment ki a lábam, hogy be kellett gipszelni, mert megnyúlt a bokaszalag, pár évvel előtte ugyanez, csak bokafeszítős kiadásban.

A sérülések ellenére egyébként soha nem felejtem el a kiskori betonfocikat, életem legszebb emlékei közé tartozik. :D

miihii
KHAL

2014.07.06. 22:12:00

Alcantara írta: Én is rengeteget játszottam betonon, valamikor csak az volt és salak, műfüvet tv-ben láttam vagy max. újságban, mint "nyugati csodát".

A beton azért undorító, mert nincs semmi rugózása, helytelen szakkifejezéssel élve"visszaüt", magyarul sokkal jobban nyírja azokat a dolgokat amit említettem. Persze vannak régi típusú termek, ahol nincs alápárnázva, így az sem sokkal különb, de manapság már sok helyen így csinálják, sokkal kímélőbb.
Persze nem tizen-huszonévesen fogod ezt érezni, hanem majd 40 felett, akkor, mikor reggelente úgy érzed felkelni sem bírsz az esti foci után. :cry:
Mivel én sem mai gyerek vagyok, nekem is szinte csak betonos pályákhoz volt szerencsém kölyökkoromban. Akkoriban szinte az általános iskolám betonos pályáján éltem az életem, minden suli után sötétedésig kosaraztunk meg ment a foci is persze. (Emellett pihentetésként még távol és magasugrás, valamint egy kicsi röplabda, szóval ment az ugrabugra rendesen :D )

Sajnos ki is nyíródott a térdem és a derekam már nagyon fiatalon. A dokik mondták, h nagyrészt a betonos pálya tette be a kaput, tipikusan olyan elváltozások voltak, amit az ilyen pályák keménysége okoz. Így sajnos abba kellett hagynom a versenysportot, komolyabb gondok elkerülése érdekében :cry:

Persze nem mindenkinek volt ilyen balszerencséje, de az én szervezetem nem bírta a gyűrődést. Uh élő példája vagyok a betonos pályák átkának, megspékelve, h sajnos már nagyon korán elért.
Mondjuk fociban talán még annyira nem is, de a kosárlabdában nem túl szerencsés ilyen felületen tolni hosszú távon...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.06. 21:57:52

Ingyen pályáknak meg az a hátránya, hogy sok a "brazil". :mrgreen:
Alcantara
Director del Fútbol

2014.07.06. 21:40:07

Egyetlen előnyét tudtátok megemlíteni, hogy olcsóbb. Ez viszont ütős érv olyankor, ha ez is szempont, ezt megértem.

Én is rengeteget játszottam betonon, valamikor csak az volt és salak, műfüvet tv-ben láttam vagy max. újságban, mint "nyugati csodát".

A beton azért undorító, mert nincs semmi rugózása, helytelen szakkifejezéssel élve"visszaüt", magyarul sokkal jobban nyírja azokat a dolgokat amit említettem. Persze vannak régi típusú termek, ahol nincs alápárnázva, így az sem sokkal különb, de manapság már sok helyen így csinálják, sokkal kímélőbb.
Persze nem tizen-huszonévesen fogod ezt érezni, hanem majd 40 felett, akkor, mikor reggelente úgy érzed felkelni sem bírsz az esti foci után. :cry:

A stadionépítési mánia helyett egyébként inkább műfüves kispályákra kellene beruházni mindenhol és nem aranyáron adni a bérleti jogot, hanem éppen a tömegsportot kellene támogatni, hogy mindenhol, mindenkinek elérhető legyen.
Meggyőződésem, hogy a magyar labdarúgásnak is sokkal jobbat tenne, ha a semmire való akadémiák helyett egy nagyobb tömegbázisból lehetne meríteni.
Válasz küldése