Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Más oldalakon aktív, ebből következtetek arra, hogy nincs komolyabb baja.visca el barca írta:ez tipp vagy ez így van? furcsa ez nekem... miért tenne bárki is ilyet
ez tipp vagy ez így van? furcsa ez nekem... miért tenne bárki is ilyet?nagyiibarca írta:veb, számomra is meglepő, hogy eltűnt, de ne aggódjon senki, mert jól van vagyis semmi komolyabb baja nincs. "mindössze" annyi, hogy teljesen eltűnt mindenhonnan ahol kapcsolatba lehetne vele lépni
nem hinném, de ha ment is volna, annyit bedobhatott volna, hogy bocsi srácok, mégse megyek a talira.hank1ee írta:Nem ment le egészen véletlen a Balaton Soundra GT?
Gt leigazoltukshutterisland írta:gt-ről senki nem tud semmit ?
egy ideje nem ad magáról jelet, fb-n törölte magát, és a tegnapi fórumtalin sem jelent meg, holott a szervezésben is volt része.
aggódunk, hogy nem e lett madridista.![]()
Szerintem most gyűjti össze a több 100 gif-et a következő szezonba. (remélem, csípem a hülyeségeitshutterisland írta:gt-ről senki nem tud semmit ?
egy ideje nem ad magáról jelet, fb-n törölte magát, és a tegnapi fórumtalin sem jelent meg, holott a szervezésben is volt része.
aggódunk, hogy nem e lett madridista.![]()
mutasd meg a faterodnak a német-brazilt, abban minden benne van.zola8787 írta:Nem ismertek egy olyan dokumentum filmet, vagy kis videót, valamit amiben összehasonlítják a mostani modern futballt a régi focival?
Egyszerűen faterom nem bírja felfogni, hogy miért nem támadnak 4-5 csatárral, mint annó, illetve azt sem érti, hogy miért passzolnak sokszor hátra a játékosok
Lécci segítsetek!
kokain vagy mescalin. vagy a gonosz éteralbicelesteX írta:Sziasztok!
Úgy hozta a sors,hogy kb. 4-5 év aktív tanulás nélküli élet után ismét kőkeményen tanulnom kell, de az agyam nem nagyon akar engedelmeskedni.![]()
Van e valami tippetek valami szer valami olyan praktika amivel lehet serkenteni az agyat?
Köszönöm!
Az a legjobb a fekete fehér klasszikus laszti, én azt szeretem a legjobban.MQuC írta:Beton labdához visszatérve, Decathlonban árulnak speciálisan ilyet, de még sosem próbáltam, nem is nagyon tetszik, hogy olyan "tapadós" az anyaga. Ami nekem van, majd látjátok a találkozón, max 2000 Ft volt, azt hiszem Winner, az a tipikus fehér alapon fekete ötszögek. Az már jó pár éve bírja, az elején nagyon kemény volt, majd betört, nagyon szeretem. Ennél többet szerintem egy labda sem ér. Pláné, mióta ellőttem a halálba bátyám 2004-es EB labdáját
Mivel én sem mai gyerek vagyok, nekem is szinte csak betonos pályákhoz volt szerencsém kölyökkoromban. Akkoriban szinte az általános iskolám betonos pályáján éltem az életem, minden suli után sötétedésig kosaraztunk meg ment a foci is persze. (Emellett pihentetésként még távol és magasugrás, valamint egy kicsi röplabda, szóval ment az ugrabugra rendesenAlcantara írta: Én is rengeteget játszottam betonon, valamikor csak az volt és salak, műfüvet tv-ben láttam vagy max. újságban, mint "nyugati csodát".
A beton azért undorító, mert nincs semmi rugózása, helytelen szakkifejezéssel élve"visszaüt", magyarul sokkal jobban nyírja azokat a dolgokat amit említettem. Persze vannak régi típusú termek, ahol nincs alápárnázva, így az sem sokkal különb, de manapság már sok helyen így csinálják, sokkal kímélőbb.
Persze nem tizen-huszonévesen fogod ezt érezni, hanem majd 40 felett, akkor, mikor reggelente úgy érzed felkelni sem bírsz az esti foci után.![]()