Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az erős kicsit túlzás... Xabi Alonso rég nem az igazi, akár csak Xavi. Modric és Rakitic is kb. egy szint, bár a VB-n Rakitic sokkal jobb volt. Di Maria szinte biztos, hogy elmegy, marad Kroos, aki valóban nagyon jó, de a Realban még 1 percet sem játszott.Alonso0190 írta:Ha jól tudom akkor Di Maria nagy valószínűséggel PSG-be igazol.Tobias88 írta:Közben Madrid megvette Kroos-t Khedira helyére. Hát enyhén szólva nem örülök. Most először fordul elő jó pár év óta, hogy a Madrid középpályája erősebb mint a mienk:
Xabi Alonso, Modric, Di Maria, Kroos
vs
Busquets, Iniesta, Rakitic, Mascherano
Iscot meg ne vegyük ide, mert tehetséges, DE szinte semmit nem játszott, erre valóban ott van nekünk Rafinha. Szal semmivel nem leszünk gyengébbek!Tobias88 írta:Én ebben kételkedem. Madrid nem fogja eladni 2. legjobb játékosát. Vagy ha igen, jön James Rodrigez aki a VB alapján nem mondanám hogy gyengébb játékos. Szóval ugyan ott vagyunk. Amúgy ne felejtsd el Madridban ott van Isco is még, nálunk meg kb senki (Rafinha max)
Ha jól tudom akkor Di Maria nagy valószínűséggel PSG-be igazol.Tobias88 írta:Közben Madrid megvette Kroos-t Khedira helyére. Hát enyhén szólva nem örülök. Most először fordul elő jó pár év óta, hogy a Madrid középpályája erősebb mint a mienk:
Xabi Alonso, Modric, Di Maria, Kroos
vs
Busquets, Iniesta, Rakitic, Mascherano
Verthongen alapból közép hátvád és valóban tud vészmegoldásként szélen játszani, de nem a jobbon... A Verthongen-Piké-Hummels-Alba négyes én nem szeretném kipróbálni, mert finoman szólva is átjátszanák a gyorsabb támadók... Hummels nem rossz, de nem Piqué mellé!!! Piqué mellé egy Benatia féle jó értelemben vett állat kéne, aki gyors, jól helyezkedik! Hummels is jó, de Piquével együtt... Akkor lenne Hummels jó megoldás, ha nem Piqué a másik standard kezdő! Zabaleta mondjuk nem lenne hülyeség jobbra, jól tolta a VB-n...StickyFingaz írta:Verthongen tud játszai a szélen is,vagyis Őt Dani helyére akarják.Úúú mennyire adná egy Verthongen-Piké-Hummels-Alba négyes.Nervo írta:A goal.com a mundora hívatkozva, megerősítette hogy felvettük a kapcsolatot Hummelssel és Vertonghennel.Reméljük LE és Zubiék komolyan érdeklődnek irántuk.
De ebből úgyis egy Markinnyosz-Matyiő duó lesz szval nem élem bele magam...
Mondjuk azért Llorentét megnéztem volna mit alkot a VB-n..albicelesteX írta:Azért a Vb-n látott teljesítmények után szerintem nyugtázhatjuk,hogy a szóba került támadók közül a legjobbat sikerült megszerezni!!!
Verthongen tud játszai a szélen is,vagyis Őt Dani helyére akarják.Úúú mennyire adná egy Verthongen-Piké-Hummels-Alba négyes.Nervo írta:A goal.com a mundora hívatkozva, megerősítette hogy felvettük a kapcsolatot Hummelssel és Vertonghennel.Reméljük LE és Zubiék komolyan érdeklődnek irántuk.
Nem tudom, én 5-t sem adnék érte, nemhogy 25-öt. Meg ott van ugye a bundabotrány, bár úgy néz ki, szokás szerint el lesz tusolva, nem mernek mélyre ásni az ilyen ügyekben, ki tudja mennyi [auto_cenzúra] jönne a felszínre.És persze azt se felejtsük el, hogy Song eladó és állítólag 25 millió eurót kér a Barça...
Szerintem 1x 40 misi van, jött még két kapus és Rakitic is..Subinho írta:Elvileg Suarezre megvolt a pénz Cesc+Alexis eladásából, vagyis a védőkre szánt pénzből nem kellett elvenni belőle. Így a Benatia-Mangala párost is megvehetnék 2x40 misi, ennyi csak van egy szezonban igazolásra...
Mangala már fél lábbal a Cityben, szóval róla szerintem letehet a klub.Subinho írta:Elvileg Suarezre megvolt a pénz Cesc+Alexis eladásából, vagyis a védőkre szánt pénzből nem kellett elvenni belőle. Így a Benatia-Mangala párost is megvehetnék 2x40 misi, ennyi csak van egy szezonban igazolásra...
A legnagyobb fail az az volt amikor Csigát megvettük, mert a Párizsnak nem számít a pénz, nekünk viszont igen.trey88 írta:Amikor arról cikkeztek hogy David Luiz is a kalapban van, nem sok választott el hogy a leendő síromban forogjak. Még a 30 millió eurót is bőven sajnáltam volna érte, nem ám a 49-etÉs ezt nem az elmúlt két meccs alapján mondom. Ez a legnagyobb fail eddigi az átigazolási összegeket böngészve..
Nem csak az egyik, hanem mindkettő kellene. A jelenlegi helyzetben Zubiék nem engedhetik meg maguknak, hogy ne tegyék rendbe a védelmet. Ahhoz, hogy a Barca minden fronton harcban legyen a trófeákért, 2 khv-t igazolni kell.Nervo írta:A sport szerint a psg még tárgyalni sem hajlandó marquinhosért.Remélem nem lesz saga belőle, így most már tényleg rá repülhetnének hummelsre vagy akár vertonghenre.