2014.07.14. 15:13:38
off
hogy irigyelheti most messi cé ronaldót, mivel a portugálnak sohasem kell/ett félnie attól, h fikázni fogják a szurkolók egy érdemtelennek gondolt vb-mvp cím miatt, mert az életben nem lesz ilyen problémája. most is strandos szelfiket nyomatott, amíg messi egy vb-döntőben "égette" magát, ugye.
on
előre bocsájtom, sztem lazán belefér a kritika akkor is, ha messiről van szó. ő szerencsére nem az iszlám, amiről ha "csúnyát" írnak, már le is esett a dolgozónak a fatva. persze, nem az elvtelen szrdobálásra gondolok, amiről a Miki és Mihii is beszélt.
azt mondjuk pont leszrom, h hogyan játszanak az argentinok, de persze, bosszant, vagy inkább nem tudom hova tenni azt, amikor a gyereket nem úgy látom pörögni, ahogy egyébként tőle megszokott, de ahogy ezt már leírtátok, ennek rengeteg oka lehet. vannak erre szakemberek, h kiderítsék, merre hány méter, utána pedig a gyerekkel rendbetegyék, amit rendbe kell tenni.
ha mondjuk olyan habitusú lenne messi, mint amilyen ronaldinho volt, olyan éjszaka császára, akinek saját pohara volt barcelona összes borozójában, akkor már pattanhatna is, mint a zománc, de ez a gyerek nem ilyen! itt nőtt fel a Klubban, itt lett férfivá, itt lett a világ legjobb játékosa! bőven megérdemel annyi bizalmat, h ennek az egész szitunak a végére járjanak minden oldalról. arról nem beszélve, h messi ZSENI, azt amit ő tud a zsugával mostanság nagyon kevesen tudják megcsinálni, ezeket meg tuti, h nem felejtette el. elég régóta szeretem a barcát, rengeteg "nagyonagykirály" gyereket láttam már itt pörögni, aztán eltűnni a süllyesztőben, a barca pedig megmaradt ugyanúgy a világ egyik legnagyobb klubjának ugye.
de ezzel együtt óriási nagy baromságnak tartanám, ha esetleg bárkinek megfordulna a fejében a Klubnál, h pénzzé tegyék a gyereket, mert ilyet, mint ő, tuti, h nem fognak találni!
szerencsére ez a veszély talán most még nem fenyeget. ha fenyegetne, akkor sztem lennének kint olyan vállalkozó szellemek, akik rágyújtanák a megfelelő épületeket a megfelelő emberekre.
szal take it easy, és várjuk ki a következő időket, mit hoznak. ha esetleg frankón ciki lesz (remélem, nem lesz), akkor messi lesz az első, aki azt fogja mondani, h off.
a hányásról pedig az a véleményem, mint antoine de saint-exupérynek: "felelős vagy a rókádért"
bocs, még csak annyit, h lehet, h ahogy a a barca évekig mindenkit agyonverő taktikájára ráéreztek a riválisok, és megtanulták kezelni, úgy messire is rákészülhettek már jópáran.
gondolom, dolgoznia kell messinek is ezen, mindene meg van hozzá, h tovább lépjen.
PUYOL-XAVI-INIESTA