Barca Igazolások
-
- Jugador d'estrella
Jobb két reális árú vitatható igazolás, akik helyett alkalom adtán lehet hozni egy jobbat, mint mindenkiről lecsúszni, vagy egy vitathatót dupla áron vásárolni.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Szerintem viszont elengedhetetlen lenne egy Hummels, vagy egy Kompany a védelem tengelyébe, egyszerűen nincs ott vezér Puyol óta... Olyan mint ő, talán soha nem is lesz, de jelen állás szerint még "pótlék" sincs, és ez jó pár meccsen meglátszott.Bob_Marley írta:Teljesen evidens, hogy olyan embert akarunk hátra, aki több posztos játékos. Van egy alap sémánk, de univerzális játékosokra van szükség, akik ebbe passzolnak. Teljesen evidens (legalábbis számomra) ezért nem kerül itt szóba se Hummels meg se Mangala stb. Bartra-Pique a két belső hátvédünk a klasszikus bekkek, de a két igazolásnak olyannak kell lennie, akik bevethetők akár szélső hátvéd pozícióban, akár feljebb lépve középpályára. (többek között ezért is tartom Rakiticet is remek igazolásnak, mert rengeteg helyen bevethető, ellentétben mondjuk az emlegetett Kroos-szal.)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyon nem értek egyet itt pár emberrel.
Teljesen evidens, hogy olyan embert akarunk hátra, aki több posztos játékos. Van egy alap sémánk, de univerzális játékosokra van szükség, akik ebbe passzolnak. Teljesen evidens (legalábbis számomra) ezért nem kerül itt szóba se Hummels meg se Mangala stb. Bartra-Pique a két belső hátvédünk a klasszikus bekkek, de a két igazolásnak olyannak kell lennie, akik bevethetők akár szélső hátvéd pozícióban, akár feljebb lépve középpályára. (többek között ezért is tartom Rakiticet is remek igazolásnak, mert rengeteg helyen bevethető, ellentétben mondjuk az emlegetett Kroos-szal.)
Mathieu -val kapcsolatban is ez a véleményem, hogy több posztos jó játékos (védelem közepe széle, középpálya, szélső). Az út is tetszik, Ligából igazolunk ráadásul folyamat próbálunk alkudni. Marquinhos-Mathieu jó igazolások lennének, de én Rojot is preferálnám, ugyanezen a gondolatmeneten haladva, több posztos játékos, jó fizikai felépítéssel.
Suarez szerződtetésével egyetértek, nagyon drága és felesleges igazolás volt. Hiába remek játékos, ennyit rohadtul nem ért. Beilleszkedésével nem lesz gond, nagyon agilis játékos, aki a csapatjátékból bőven kiveszi a részét (nekem nagy kedvencem az uruguayi) csak hát az ára....
Teljesen evidens, hogy olyan embert akarunk hátra, aki több posztos játékos. Van egy alap sémánk, de univerzális játékosokra van szükség, akik ebbe passzolnak. Teljesen evidens (legalábbis számomra) ezért nem kerül itt szóba se Hummels meg se Mangala stb. Bartra-Pique a két belső hátvédünk a klasszikus bekkek, de a két igazolásnak olyannak kell lennie, akik bevethetők akár szélső hátvéd pozícióban, akár feljebb lépve középpályára. (többek között ezért is tartom Rakiticet is remek igazolásnak, mert rengeteg helyen bevethető, ellentétben mondjuk az emlegetett Kroos-szal.)
Mathieu -val kapcsolatban is ez a véleményem, hogy több posztos jó játékos (védelem közepe széle, középpálya, szélső). Az út is tetszik, Ligából igazolunk ráadásul folyamat próbálunk alkudni. Marquinhos-Mathieu jó igazolások lennének, de én Rojot is preferálnám, ugyanezen a gondolatmeneten haladva, több posztos játékos, jó fizikai felépítéssel.
Suarez szerződtetésével egyetértek, nagyon drága és felesleges igazolás volt. Hiába remek játékos, ennyit rohadtul nem ért. Beilleszkedésével nem lesz gond, nagyon agilis játékos, aki a csapatjátékból bőven kiveszi a részét (nekem nagy kedvencem az uruguayi) csak hát az ára....

Salvo (president Valencia): "Barcelona's bid is very far from what we are asking for Mathieu. Don't know if they'll end up paying."
Salvo (president Valencia): "We don't plan to sell Mathieu. If Barça want him, they have to pay his buyout fee. If not, he doesn't leave."
Ez elég világos beszéd.
Lehet itt augusztus végéig görcsölni, tökölni, szórakozni meg Afellayt bevonni az üzletbe,... de Zubizarretának végre fel kéne fognia, vagy kifizeti a franciáért a 20 millát és így megköti az "évszázad üzletét", vagy tovább nem hergelve a szurkolókat, végre azzal tölti az idejét, ami egy józan sportdirinek a dolga. Igazolni a világ második legértékesebb sportegyesületének a védelmébe, kettő azaz 2 normális középső védőt.
Valaki a Camp Nou környékén, szóljon már ennek az embernek!
Salvo (president Valencia): "We don't plan to sell Mathieu. If Barça want him, they have to pay his buyout fee. If not, he doesn't leave."
Ez elég világos beszéd.
Lehet itt augusztus végéig görcsölni, tökölni, szórakozni meg Afellayt bevonni az üzletbe,... de Zubizarretának végre fel kéne fognia, vagy kifizeti a franciáért a 20 millát és így megköti az "évszázad üzletét", vagy tovább nem hergelve a szurkolókat, végre azzal tölti az idejét, ami egy józan sportdirinek a dolga. Igazolni a világ második legértékesebb sportegyesületének a védelmébe, kettő azaz 2 normális középső védőt.
Valaki a Camp Nou környékén, szóljon már ennek az embernek!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Ami pedig még jobb, hogy a Sport.es szerint Hummels-t, mint alternatívát kizárták, indokot nem írnak a cikkben. Így az egyetlen alternatíva Blind marad.Barcaman1993 írta: De van. a Mundo lehozta a Valencia elnökének a nyilatkozatát, miszerint a mi ajánlatunk messze van attól, amit ők szeretnének. Sztem ez jó hír. Nem értem, hogy minek kergetjük ennyire? Sok pénzt nem ér, ha nem adják, akkor kell keresni egy alternatívát, de röhej, hogy kb. 1 hónapja egy 31 éves játékosért alkudozunk.

A "vicc" egyébként az, hogy ez az 5. nyara ennek a vezetésnek és eddig egyetlen középhátvédet sem igazoltak, miközben 8an

Ha már két poszton - közép-, és balhátvéd - bevethető játékosról van szó, én a 31 éves, kicsit sem fiatal francia helyett Rojot preferálnám, alternatíva a bal oldalra is, ahol ki tudja mi lesz a két szélsővel, Albával és Adrianoval év közben, de leginkább az utóbbival. Rojot a jó vb-szereplése ellenére is el lehetne hozni szerintem 20-25 millióért maximum. Jól védekezik, jól kapcsolódik be a támadásokba, ő kéne ide, plusz még egy középhátvéd.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
De van. a Mundo lehozta a Valencia elnökének a nyilatkozatát, miszerint a mi ajánlatunk messze van attól, amit ők szeretnének. Sztem ez jó hír. Nem értem, hogy minek kergetjük ennyire? Sok pénzt nem ér, ha nem adják, akkor kell keresni egy alternatívát, de röhej, hogy kb. 1 hónapja egy 31 éves játékosért alkudozunk.csababarca írta:Védők ma sincsenek sehol,alakul a bugi.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kroos jobb mint Rakitic, sokkal, nem is érdemes kifejezni hogy mekkore különbség van a kettő között.
Rakitic is jó,de a német egészen más szint.
Suarez ára nem fog megtérülni,az csak Cé és Bale kiváltsága,csak a real képes rá,hogy egy hét alatt visszahozza a játékosok árát,mi nem,kevesek vagyunk hozzá.
Védők ma sincsenek sehol,alakul a bugi.
Rakitic is jó,de a német egészen más szint.
Suarez ára nem fog megtérülni,az csak Cé és Bale kiváltsága,csak a real képes rá,hogy egy hét alatt visszahozza a játékosok árát,mi nem,kevesek vagyunk hozzá.
Védők ma sincsenek sehol,alakul a bugi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mes írta:Miert ne terulne meg Suarez ára 1 hónap alatt? A Colgate is szerződést kötött a Barcaval, a fogasunk lesz a reklám arca)

Fuentealbilla írta:Kész! Vitetem magam a post után zárt osztályra mert az agyam eldobtam ettőlBarcafan339 írta:
1. Kroos nem jobb, mint Rakitic. Rakitiv a spanyol bajnokság legjobb KPja volt az előző idényben.
2.Blind játszott középen a VBn.
3.Bravo sokkal jobb, mint Ochoa és Caballero. Ráadásul Caballeroért is hasonlót árat fizettünk volna.
4. Suárez 81 millió eurója 1 hónap alatt megtérül a reklámmal és mezeladssal.Így nem kizárt, hogy ezt várják meg, míg ez az összeg befolyik.
5. Amíg nincs vége az átigazolási szezonnak legyél pozitív.![]()
![]()
1.![]()
2.![]()
3.![]()
4. Sajnos puskával saját magát fejbe lövős smile nincsen. De valaki gyorsan takarítsa el ezt a posztot az EB-ről mert ez közröhej lesz![]()
1 hónap alatt mezeladással pitbullsuarez megtérül , besírok
Hát már visítunk rajta "odaát"

nana... Mátyiő különleges játékos, hiszen a zseniális zubi megmondta, hogy a világon nagyon kevés a "Barca-profile" védő, így szerencsések vagyunk, hogy az ex-kapusunk ráakadt egyre... szóval, ha Blind is ilyen, akkor jövőre tarolni fogunk ezzel a duóval! HAJRÁ, HAJRÁ!visca el barca írta:látom blind lesz a heti sláger. újabb töltelék. semmi extra a pali, kb. matyiő szint.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Cuadrado nevét ismét bedobták, a játékos elvileg igent mondott nekünk, de a Fio meg ki tudja mennyit kér érte.. A Roma pl 36-ot készül ajánlani.
Ha ő jönne, akkor Alves tuti menne szerintem.
Ezek a Blindes hírek meg.. Hát Mathieunek is jobban örülnék mint neki.
Feldobtad a reggelem ezekkel a hsz-ekkel.. 
Ha ő jönne, akkor Alves tuti menne szerintem.
Ezek a Blindes hírek meg.. Hát Mathieunek is jobban örülnék mint neki.
Kövezzetek meg, de ennek én még örülnék is. Afellayt senki nem fogja megvenni 5 millióért, így meg legalább Matyi olcsóbb lenne.. Szerintem ez tök jó üzlet lenne - már ha mindenképp ki akarjuk fizetni a 20-at Mathieuért, amibe lassan jó lesz beletörődni.Barcafan339 írta:MD: Mathieu még ma a Barcáé lehet 15M+Afellay...
Semmi személyeskedés, de te lettél a kedvenc fórumozóm..Barcafan339 írta:...

- visca el barca
- Presidente del Barça
gondolom abból h kitiltanak minket 2 átigazolási szezonból.Barcafan339 írta:" jövő ilyenkor minden bizonnyal nem igazolhatunk "
Ezt miből állapítottad meg? :O
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Barça B
" jövő ilyenkor minden bizonnyal nem igazolhatunk "
- visca el barca
- Presidente del Barça
látom blind lesz a heti sláger. újabb töltelék. semmi extra a pali, kb. matyiő szint.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- danianevem
- Entrenador del Barça
Mathieu ára valóban elég arcpirító, de szükség van védőre, erre biztosan rájátszik a Valencia... Márquez már 35 éves, jövő ilyenkor minden bizonnyal nem igazolhatunk, ugyanott lennénk mint most, ráadásul bár nagyon bírtam Rafa játékát, egyáltalán nem mindegy milyen rendszerben játszik valaki. A mexikóiak 3 középső védővel meccseltek, neki leginkább szerveznie kellett a többi védőt, az pedig nagyon nem ugyanaz, mintha Piquével kellene megoldani a kontrákat...westerngom írta:igen, igen nekem is feltűnt, hogy milyen stabil volt a jó öreg Rafa és a beilleszkedéssel sem lennének problémák.Ennek fényében tényleg nem értem miért nem inkább Marquez ingyé???
Barcafan339 írta:Amúgy nekem komolyabb bajom nincs Mathieuvel, inkább az ára...Nameg hamár tapasztalt játékost akarunk rövidtávra aki ismeri a La Ligát, akkor ottvan Rafa Marquez ingyen. Egy évre teljesen jó lenne visszahozni. A VB egyik legjobb védője volt Hummels és Rojo mellett...
- westerngom
- Entrenador del Barça
igen, igen nekem is feltűnt, hogy milyen stabil volt a jó öreg Rafa és a beilleszkedéssel sem lennének problémák.Ennek fényében tényleg nem értem miért nem inkább Marquez ingyé???
Barcafan339 írta:Amúgy nekem komolyabb bajom nincs Mathieuvel, inkább az ára...Nameg hamár tapasztalt játékost akarunk rövidtávra aki ismeri a La Ligát, akkor ottvan Rafa Marquez ingyen. Egy évre teljesen jó lenne visszahozni. A VB egyik legjobb védője volt Hummels és Rojo mellett...
-
- Barça B
Amúgy nekem komolyabb bajom nincs Mathieuvel, inkább az ára...Nameg hamár tapasztalt játékost akarunk rövidtávra aki ismeri a La Ligát, akkor ottvan Rafa Marquez ingyen. Egy évre teljesen jó lenne visszahozni. A VB egyik legjobb védője volt Hummels és Rojo mellett...
Leborulok eléd bölcs ember!Gali írta:
A legnagyobb erősítés az lenne a Barca számára, ha Xavi helyett Zubi húzná el a csíkot, de jó messzire.

A leírtak inkább Müllert jellemzik, mint Kroost.Barcafan339 írta:crixus:
Nekem Rakitic jobb választásnak tűnik, mint Kroos. Nyilván lett volna esélyünk megszerezni, de minek? Örülök is neki, hogy nem ide jött arogáns,nagyképű játékos.
Egyébként a Matyiő saga tovább folytatódik. A Sport szerint 23-a lesz a kulcsnap, mert ekkor indul a Valencia egy amerikai turnéra. Amennyiben Matyi nem lesz rajta a gépen, akkor...de ebbe belegondolni sem merek.
A Mundo szerint Zubi emelte a tétet, 15M mellé Afellayt adná a franciáért.
Ennyire jó játékos azért nem lehet ez az ember, hogy mindenáron csak ő jelentheti az "A" tervet.
Hummels meg "B". Kész paródia ami itt megy.
A legnagyobb erősítés az lenne a Barca számára, ha Xavi helyett Zubi húzná el a csíkot, de jó messzire.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"