Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ja tényleg, róla meg is feledkeztem..Varatrix írta: Keylor Navas![]()
Nincs is. Én csak arra kontráztam,hogy van játékos,akit kizárólag a marketing értéke miatt vettek meg és bejött. Beckham megvételét sportszakmai indokokkal nem lehet alátámasztani,volt a posztjára egy Figo.Varatrix írta:Nehezen hiszem hogy akár fele akkora marketing értéke lenne a kolumbiainak...daffy írta: Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.
James pedig nem kell,ez nem vitás. Egy kp-s kell Khedira helyére és egy cserecsatár.
Hú bocs, nem így gondoltam.Nem a Real védőit akartam leszólni, hanem arra gondoltam, hogy totál azokat a játékosokat igazolnátok le, akikre nekünk van szükségünk.
![]()
pontosan...Nincs váltótársa. Én már tavaly is meredeknek tartottam, hogy Higu távozásával Benzema mögött a padon csak Jesé és Morata van. Morata pedig most (ha jól tudom) Juvéba tart. Szóval 2-en maradnak, kell még valaki oda.
minden este elalvás előtt imádkoztam, hogy a Barca nehogy elvigye...Keylor Navas
Keylor Navaspalesz77 írta:Ki a második? Én még csak Kroosról tudok, csak azért kérdem.. Vagy Hámeszre gondolsz?Barcaman1993 írta:Anyám, ez a Real Madrid... megvette azt a két játékost, akiket nálunk szerettem volna látni az idei szezontól.Még az kéne, hogy hozzanak egy normális hátvédet...
Ez egy elég erős keret lesz.
Nehezen hiszem hogy akár fele akkora marketing értéke lenne a kolumbiainak...daffy írta: Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.
James pedig nem kell,ez nem vitás. Egy kp-s kell Khedira helyére és egy cserecsatár.
Hát ha ez a lecsökkent ára, akkor nem szeretném megtudni, hogy milyen lett volna az eredeti..kristop írta:amivel jól jártunk az az, hogy suarez ára a vébével csökkent, jamesé pedig megduplázódott
Ki a második? Én még csak Kroosról tudok, csak azért kérdem.. Vagy Hámeszre gondolsz?Barcaman1993 írta:Anyám, ez a Real Madrid... megvette azt a két játékost, akiket nálunk szerettem volna látni az idei szezontól.Még az kéne, hogy hozzanak egy normális hátvédet...
Beckham. Focistának nem volt kiemelkedő,de az arcával a használt wc papírt is el lehetett adni.kristop írta:ez a james rodriguez igazolás még a mi suarezes igazolásunknál is nagyobb hülyeség lenne szerintem. ha tényleg szükségük van rá, akkor leigazolhatták volna a vébé előtt, feleannyiért. de így csak és kizárólag a marketing miatt menne, az meg még soha nem jött be senkinek.
Szinte tuti, hogy elsőként dobbantana a francia, ha jönne Falcao, és jogosan tenné. A padozásnál sokkal több van benne, persze Radamel neve jobban cseng, meg jobb spíler is, de érkezésével ugyanúgy egy klasszis 9-esük lenne.Danka00792 írta:Nincs váltótársa. Én már tavaly is meredeknek tartottam, hogy Higu távozásával Benzema mögött a padon csak Jesé és Morata van. Morata pedig most (ha jól tudom) Juvéba tart. Szóval 2-en maradnak, kell még valaki oda.hank1ee írta:Azt nem értem, hogy a Realnál miért került szóba egyáltalán Falcao, amikor ott van elöl Benzema?
Nincs váltótársa. Én már tavaly is meredeknek tartottam, hogy Higu távozásával Benzema mögött a padon csak Jesé és Morata van. Morata pedig most (ha jól tudom) Juvéba tart. Szóval 2-en maradnak, kell még valaki oda.hank1ee írta:Azt nem értem, hogy a Realnál miért került szóba egyáltalán Falcao, amikor ott van elöl Benzema?
Hú bocs, nem így gondoltam.ferninho írta: ???
Marcelo/Coentrao tökéletes duó
Carvajal/Arbeloa szintén, bár Arbeloa helyett lassan kell majd valaki, de cserének teljesen jó.
a Ramos, Varane, Pepe hármas meg szenzációs főleg ha megnézzük más csapatok középhátvédjeit... és van még egy Nacho is, aki amikor játszott mindig jól tolta és szélsőhátvéd poszton is eljátszogat elég jól.
de Pepe helyett kell majd valaki jövőre, mert be kéne szépen lassan építeni Varanet és gondolom állandó cserének nem maradna Pepe.
teljesen hibátlan a védelem, azóta mióta Carvajal vissza lett hozva... de nem hiszem, hogy itt kéne ecsetelnem milyen nehéz is találni egy jó jobbhátvédet... és a Real kinevelt egyet![]()
az a Bayeres 1 év nagyon jót tett Carvajalnak.
???Barcaman1993 írta:Anyám, ez a Real Madrid... megvette azt a két játékost, akiket nálunk szerettem volna látni az idei szezontól.Még az kéne, hogy hozzanak egy normális hátvédet...
Javíts ki, ha tévedek, de kb. minden egyes Hámeszes cikknél Casemirót emlegetik, mint cserealap a 70-80 millió euró mellé. Továbbá Xabi Alonso Vb-formájából meg korából kiindulva, azért nem lennék túl elégedett a középpályás védekezéssel. Nekem kifejezetten a "galaktikus" korszakra kezd emlékeztetni az alakuló Real középpálya, remélhetőleg annak sikereivelGonzalezRaul írta:Egyedül a kapusposzt tűnik érdekesnek (minden tiszteletem Casillasé, de lehet többet árt ha marad, mint ha megy). Három jó képességű kapus eddig, kíváncsi leszek ki marad... A középpályánk még ha Khedira vagy Di Maria el is megy bombabiztosnak tűnik (Alonso, Modric, Isco, Bale, Casimiro, Illaramendi+Kroos és esetleg James Rodrigez). A hátvédsorunk adott, a támadósorunk Ronaldoval, Benzemával a padon Jesével és lehet Falcaoval is elég jónak tűnik.
Ezen csak mosolyogni tudok...A chilei La Tercera nevű lap arról számol be, hogy 69-szeres pénzt fizet az egyik fogadóiroda, amennyiben Suarez Ronaldót vagy Bale-t megharapja a következő szezonban. Ám, ha Pepét harapja meg, akkor csak 21-szeres pénz jár a fogadónak. Forrás: Madridom.hu

Elég hülye lesz a Real ha elküldik Lópezt. Casillas nagyon nincs formába és lehet , hogy már soha nem lesz olyan jó formába mint régen. Azon nagyon röhögnék ha Navas kiszorítaná CasillastVaratrix írta:Viszonylag egybehangzó sajtó értesülések szerint a Madrid leigazolta Keylor Navast 10 millió euróért. López lehet az áldozat...
Mondjuk nemrégiben már írtak erről és ott ügye Kiko Casillat is írták. Én még mindig nem tartom teljesen lehetetlennek, hogy cserélik ők is mindkettőt.
Ahogyan ügye nem tudom volt e már említve, de Ochoa minden bizonnyal az Atletico új kapusa.

SZVSZ ezzel nem is lenne gond, de amikor létrejött a vámpír üzlet, a rengeteg Madridos csak nevetett, hogy mekkora szánalom, hogy ennyi pénzért megveszünk egy felesleges játékost (holott ha szezon végén lett volna egy gólerős csatárunk, mi lennénk most a címvédők).ferninho írta:azért azt sokan elfelejtik, hogy Rodriguez nem egy semmiből hirtelen előtörő emberke, ő játszott a Portoban, majd 1 éve a Monaco megvette hivatalosan 45 millió euróért.

A Barca leigazolta Suarezt aranyáron. Nem tudom, hogy elkelt-e védő már valaha annyi pénzért, mint amennyiért David Liuz a PSG-be ment. Őszintén, neked nem égne a pofád Perez helyében, hogy már július 15. van és nem a Madrid vezeti a legtöbb pénzt kiadók listáját? Hidd el, ha függő az ember, ilyen híreknél mint a fent említett kettő, bizony k....ra megremeg az a jobb kéz a csekkfüzettel.ZBarca írta:Nem azért, de szerintem ez baromi sok egy VB-n berobbant ígérettől. Na mindegy, a lényeg, hogy Suarez kb. ugyanennyibe került plusz 5 milla.
Isco: Nekem messze a legszimpatikusabb játékos a Real-ból. Ha választanom kéne, hogy kit hozzunk el onnan, én őt választanám.
Nem azért, de szerintem ez baromi sok egy VB-n berobbant ígérettől. Na mindegy, a lényeg, hogy Suarez kb. ugyanennyibe került plusz 5 milla.hank1ee írta:James Rodríguez várhatóan a Real Madridhoz igazol, mintegy 70 millió euróért, plusz Casemiroért cserébe.