Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem nem hangosbendó, hanem szurkoló egy megafonnalAlfa írta:Jól nyomják eddig a kicsik nincs alibi passzolgatás. Egyébként mi ez , hogy a hangosbemondós emberke folyamatosan kommentálja a meccset![]()
Szerk: Halilovic nagyon jól nyomja , nem látom a játékosokat mert rossz a minőség de amennyire látom Sergi VKP-t játszik nem ?
Lehet, hogy YouTube-n fent lesz jó minőségben. Vannak felhasználók, akik fel szokták tölteni a meccseinket.szarvasember írta:Azt nemtudja eetleg valaki, hogy feltöltik-e a meccset vmelyik fájlmegosztó oldalra jó minőságben? Mert a streamek gondolom kb 240p-ben lesznek megtekinthetőek
Érdekes , de tuti ha Bartra játszana akkor ő lenne a CSK. Halilovicra én is kiváncsi leszek meg úgy kb mindenkireMOF írta:Barcelona line-up (official): Masip - Montoya Ie Bagnack Grimaldo - Halilovic SergiRoberto Babunski - Adama Munir Nieto.
Elég érdekes kezdő, Halilovicra kíváncsi leszek.
Szerk.: számomra meglepő módon nem Montoya, hanem Sergi Roberto a csapatkapitány.
Szembetűnő a különbség az akkori és a mostani csapat sebessége és "lelkesedése" között.palesz77 írta:Ráhangoló a meccsre:
Recreativo de Huelva - FC Barcelona, 0-2 (2008/09)
Ez volt a legutóbbi Recreativo elleni (felőtt)meccsünk, hát fájt a szívem ahogy visszanéztem.. Nézni a lendületes Messit, Eto'ot, Henryt, Yayat, meg az egész akkori csapatot. Hogy imádtam én azt a gárdát.. Remélem ma hasonlóan élvezetes meccset fogunk látni, kíváncsi leszek pár emberkére.
MatS - Montoya, Bartra, Bagnack, Grimaldo - Sergi Roberto, Samper, Halilovic - Deulofeu, Munir, Adama
Ezt a kezdőt nézném meg legszívesebben. Ebbe benne van majdnem mindenki, aki érdekel..
KösziErxy írta:Digisport1 közvetíti.
Gondolom , hogy egyik TV sem fogja adni de neten fent lesz ?S.Agüero írta:A holnapi meccsen az idegenbeli mezünkben fogunk pályára lépni.
Masip - Montoya ; Bartra ; Bagnack ; Grimaldo - Samper ; Roberto ; Halilovic - Deulofeu ; Dongou ; Munir
![]()
![]()
Várom már nagyon.
Úgy néz ki, hogy igen. Már évek óta nem tudjuk elpasszolni. Egyébként nagyon sajnálom a srácot.Varatrix írta:Afellay nyakunkon ragad idén amúgy?