az egyik lusta és depressziós, a másik le van fojtva, a harmadik meg az elkövetkező 3 hónapban pont annyit fog focizni mint én...Stalkyard írta:De hát gyerekek, ott van elől Messi, Neymar és Suárez, mi baj lehet?
de majd pedrito megoldja

az egyik lusta és depressziós, a másik le van fojtva, a harmadik meg az elkövetkező 3 hónapban pont annyit fog focizni mint én...Stalkyard írta:De hát gyerekek, ott van elől Messi, Neymar és Suárez, mi baj lehet?
MR. TROMORT777 írta:Mascherano nem védő és sosem volt az igazán. De erről nem Ő tehet és ehhez képest mégis rengetegszer sikerrel oldotta meg.Messa írta:Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.
PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával...
Ezért is írtam, mennyivel jobb lenne (erő sorrentben):Sanama írta:És egy Bartra-Piqué-Mascherano védő 3assal...
Nem kell ezt túldramatizálni. Nyilván sok a kétely, de van egy Iniesta-Rakitic-Sergio-Mascherano négyesünk, ami elég erősen hangzik. Emellett van egy Rafinha-Halilovic duónk, akikben elképesztően nagy potenciál van. Nyilván Xavival/Fabregasszal még erősebbek lennénk, de ez is egy erős társaság. Másrészt ha a 2 fiatalemberből legalább egy robbant (amire bőven meg van az esély), akkor meg még jobb helyzetbe kerülünk. Sergi Robertot nem kommentálom. Lehet, hogy jobb lesz, mint bárki is gondolná.PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával...
Mascherano nem védő és sosem volt az igazán. De erről nem Ő tehet és ehhez képest mégis rengetegszer sikerrel oldotta meg.Messa írta:Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.
Azt mondjuk egy meccs alapján le lehetett szűrni, hogy Halilovics már most jobb játékos, mint Sergi Roberto. Majdnem hogy jöhetett volna az első csapatba is a horvát.PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával...
danianevem írta:Nem idézek, mert többen is írtátok, de miből gondoljátok, hogy csak a Barcelona lehet vonzó opció egy klasszis játékos számára? Amennyire én emlékszem Hummels pl. még tavaly olyat nyilatkozott, hogy a Barca azon kevés klubok egyike, ahova szívesen menne. Ez közel sem egyenértékű azzal, hogy más klub nem jöhet szóba. Félre ne értsétek én is nagyon szívesen látnám a csapatban, de nem minden esetben Zubiék a hibásak...
És egy Bartra-Piqué-Mascherano védő 3assal...PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával...
Néztem végig a VB-t és nem állítanám, hogy egyáltalán jobb lett volna Ospina-nál, nem hogy 3szor (azt elismerem, hogy lábbal ezerszer jobb, ami nálunk fontos (?vagy fontos volt?)). Francia bajnokságot mondjuk nem nézem, de a whoscored sokkal jobb értékelést adott neki mint Bravo-nak.Varatrix írta:Te csak számokat látod az itt a gond, jó lenne ha mondjuk megnéznéd Bravot védeni is.
Blind szerintem tökéletes lenne, sok helyen tud játszani, univerzális játékos. Na persze a tökéletest úgy értem, hogy a sport.es féle szavazás megvalósul, ahol is Hummels - Blind párost hozná ide mindenki (95%). Így mehetne akár Xavi is, hiszen Blind a védők előtt is egészen jól teljesít. (persze itt sem közvetlen csere lenne, hanem pótember)Feast4 írta:Blind meg... Egyre rosszabb... Komolyan ezek a nevek futnak
Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.MR. TROMORT777 írta:Erre én is reagálnék. Véleményem szerint nagyon is sok különbség van védő és védő között. Nekünk nem a 16os úra, védő fal típusú védőre van szükségünk. A Barca játákának alapja, a maximálisan feltolt védelem ami akár jó 40méterre helyezkedik el a kapujától. Na már most itt mozgékony, gyors védőkre van szükség aki a kontrák ütemét fel tudja venni és lezárni a szöget, megfékezni a támadást. Hummels egy kiváló védő, igazi vezér, de ő sokkal statikusabb játékhoz való szerintem. Olyan kell aki villámgyorsan ki tud lépni. De ő nem ehhez van szokva, mert nem is így kell játszani. De sajnos nem látnám, hogy ez annyira az ő stílusa lenne. Bár nyílván megoldaná többségében. De nem ide való szerintem.
Te csak számokat látod az itt a gond, jó lenne ha mondjuk megnéznéd Bravot védeni is.Tobias88 írta:Arsenal 4 millióért veszi meg David Opsina-t, a Kolumbiaiak kapusát aki 25 éves. Mi 12őt adtunk egy 31 évesért, aki kb ugyan azt a szintet képviseli
Én ezt nem mondanám. A kolumbiai csapat leggyengébb pontja volt... Nem rossz kapus, ennyi pénzért jó vásárt csináltak (talán), de Bravo egyértelműen magasabb szintet képvisel.Tobias88 írta:Arsenal 4 millióért veszi meg David Opsina-t, a Kolumbiaiak kapusát aki 25 éves. Mi 12őt adtunk egy 31 évesért, aki kb ugyan azt a szintet képviseli
Lehet majd felhozzák Bagnackot vagy Édgar Ié-t, hogy befogják a szánkat.baas11 írta:Egy kissé most már aggódom.....azt mondta a nagyfejű hogy a VB után felpörögnek az események....aha ....nincs védelem és (bár nehezen akarom elhinni) de Xavi tényleg távozik, nagyon jó lett volna a helyére Kroos....illetve csak kéne még középpályás nem ???
Barcafan339 írta:Ismét felvetődött Benatia és Agger neve!
bántja a halál, csak ennek így forrás nélkül semmi értelme.MR. TROMORT777 írta:Nincs tisztában talán a megfelelő forrásokkal, de azért ne szedjétek már szét szegényt. Minden nap kerülnek ki nevek. Lehet ezt normális hangnemben is közölni, mellőzve a bántó stílust.
Boccs az offért.
Az hagyján, de még értelmezni se képes a cikkeket... 19 milliós fizetés Hummelsnek...visca el barca írta:
te ezeket honnan veszed? minden nap beírsz vmit, de soha nem látom egyik komoly portálon sem. gondolom vmi "megbízható" facebook csoport, vagy samsungsport.