Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.21. 18:08:37

Stalkyard írta:De hát gyerekek, ott van elől Messi, Neymar és Suárez, mi baj lehet? :mrgreen:
az egyik lusta és depressziós, a másik le van fojtva, a harmadik meg az elkövetkező 3 hónapban pont annyit fog focizni mint én...

de majd pedrito megoldja :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2014.07.21. 17:47:09

De hát gyerekek, ott van elől Messi, Neymar és Suárez, mi baj lehet? :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Feast4
Director del Fútbol

2014.07.21. 17:32:01

MR. TROMORT777 írta:
Messa írta:Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.
Mascherano nem védő és sosem volt az igazán. De erről nem Ő tehet és ehhez képest mégis rengetegszer sikerrel oldotta meg.

Mascheranot én is megvédeném. Nem ez a posztja. Középpályán még mindig világklasszis lenne. De megint védőként fogjuk játszatni!
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.07.21. 17:28:58

PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával... :mrgreen:
Sanama írta:És egy Bartra-Piqué-Mascherano védő 3assal...
Ezért is írtam, mennyivel jobb lenne (erő sorrentben):
Hummels - Bartra - Pique - Blind
Iniesta - Mascherano - Busquets - Rakitic- Rafinha - Sergio Roberto

Halilovic-nak én adnék egy évet a B-ben. Láthattuk Thiago esetén milyen az, ha valaki fent játszik, látja hogy jobb mint a kezdők és még is háttérbe szorul
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2014.07.21. 17:32:25-kor.
94:39 6 - 1
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.21. 17:28:44

PCsabi írta:Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával... :mrgreen:
Nem kell ezt túldramatizálni. Nyilván sok a kétely, de van egy Iniesta-Rakitic-Sergio-Mascherano négyesünk, ami elég erősen hangzik. Emellett van egy Rafinha-Halilovic duónk, akikben elképesztően nagy potenciál van. Nyilván Xavival/Fabregasszal még erősebbek lennénk, de ez is egy erős társaság. Másrészt ha a 2 fiatalemberből legalább egy robbant (amire bőven meg van az esély), akkor meg még jobb helyzetbe kerülünk. Sergi Robertot nem kommentálom. Lehet, hogy jobb lesz, mint bárki is gondolná. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MR. TROMORT777

2014.07.21. 17:24:07

Messa írta:Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.
Mascherano nem védő és sosem volt az igazán. De erről nem Ő tehet és ehhez képest mégis rengetegszer sikerrel oldotta meg.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.07.21. 17:12:16

Azt mondjuk egy meccs alapján le lehetett szűrni, hogy Halilovics már most jobb játékos, mint Sergi Roberto. Majdnem hogy jöhetett volna az első csapatba is a horvát.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Feast4
Director del Fútbol

2014.07.21. 17:09:50

danianevem írta:Nem idézek, mert többen is írtátok, de miből gondoljátok, hogy csak a Barcelona lehet vonzó opció egy klasszis játékos számára? Amennyire én emlékszem Hummels pl. még tavaly olyat nyilatkozott, hogy a Barca azon kevés klubok egyike, ahova szívesen menne. Ez közel sem egyenértékű azzal, hogy más klub nem jöhet szóba. Félre ne értsétek én is nagyon szívesen látnám a csapatban, de nem minden esetben Zubiék a hibásak...

Az a nagy baj, hogy szerintem most törkre nem vagyunk vonzók. Átigazolási tilalom, nem látható koncepció, botrányok egész sora, balfék vezetőség, láthatóan leszállóágba kerülő csapat. Nekünk nagyon zsebbe kell nyúlni, hogy valakit megvehessünk. És nagyon úgy látom nem is LE válogat!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.21. 17:06:34

És egy Bartra-Piqué-Mascherano védő 3assal...
PCsabi
aka Game90

2014.07.21. 17:04:47

Azért elképzelem, hogy nekimegyünk a következő szezonnak egy Iniesta, Rakitic, Rafinha, Sergi Roberto, Afellay középpályával... :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.07.21. 16:57:50

Amúgy abban biztos vagyok, hogy ha veszünk egy védőt minimum pezsgőt bontok... Ha 20 millióért tényleg viszi Hummels-t a Mu amit erősen kétlek, akkor felakasztom ... nem, nem magam, a vezetőséget :evil:
Varatrix írta:Te csak számokat látod az itt a gond, jó lenne ha mondjuk megnéznéd Bravot védeni is. :wink:
Néztem végig a VB-t és nem állítanám, hogy egyáltalán jobb lett volna Ospina-nál, nem hogy 3szor (azt elismerem, hogy lábbal ezerszer jobb, ami nálunk fontos (?vagy fontos volt?)). Francia bajnokságot mondjuk nem nézem, de a whoscored sokkal jobb értékelést adott neki mint Bravo-nak.
Feast4 írta:Blind meg... Egyre rosszabb... Komolyan ezek a nevek futnak
Blind szerintem tökéletes lenne, sok helyen tud játszani, univerzális játékos. Na persze a tökéletest úgy értem, hogy a sport.es féle szavazás megvalósul, ahol is Hummels - Blind párost hozná ide mindenki (95%). Így mehetne akár Xavi is, hiszen Blind a védők előtt is egészen jól teljesít. (persze itt sem közvetlen csere lenne, hanem pótember)

Ezek után már csak Alvessel kéne valamit kezdeni (+1 év, de inkább csere), remélem nem kudrádózzák el.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2014.07.21. 17:25:50-kor.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.07.21. 16:56:39

MR. TROMORT777 írta:Erre én is reagálnék. Véleményem szerint nagyon is sok különbség van védő és védő között. Nekünk nem a 16os úra, védő fal típusú védőre van szükségünk. A Barca játákának alapja, a maximálisan feltolt védelem ami akár jó 40méterre helyezkedik el a kapujától. Na már most itt mozgékony, gyors védőkre van szükség aki a kontrák ütemét fel tudja venni és lezárni a szöget, megfékezni a támadást. Hummels egy kiváló védő, igazi vezér, de ő sokkal statikusabb játékhoz való szerintem. Olyan kell aki villámgyorsan ki tud lépni. De ő nem ehhez van szokva, mert nem is így kell játszani. De sajnos nem látnám, hogy ez annyira az ő stílusa lenne. Bár nyílván megoldaná többségében. De nem ide való szerintem.
Végülis Mascherano pont megfelelt azoknak a követelményeknek, amiket írtál. Mozgékony, gyors, fordulékony. Láttuk, hogy mire mentünk vele az előző szezonban.
Pont hogy egy levegő ura védőre van szükségünk, szögletekből, pontrúgásokból, meg beívelésekből még az is betalált ellenünk, aki nem akart. Alapjában véve nagyon alacsony a csapat, nálam mindenképp alapkövetelmény lenne, hogy 185 fölötti legyen az a védő, akit idehozunk. Klasszis, magas, erős védő kell ide. Hummels, Mangala duóból valaki, + utána felőlem idehozhatják Matyiőt, vagy Marquinhost is.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Varatrix
Director del Fútbol

2014.07.21. 16:32:57

Tobias88 írta:Arsenal 4 millióért veszi meg David Opsina-t, a Kolumbiaiak kapusát aki 25 éves. Mi 12őt adtunk egy 31 évesért, aki kb ugyan azt a szintet képviseli
Te csak számokat látod az itt a gond, jó lenne ha mondjuk megnéznéd Bravot védeni is. :wink:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
danianevem
Entrenador del Barça

2014.07.21. 16:22:31

Nem idézek, mert többen is írtátok, de miből gondoljátok, hogy csak a Barcelona lehet vonzó opció egy klasszis játékos számára? Amennyire én emlékszem Hummels pl. még tavaly olyat nyilatkozott, hogy a Barca azon kevés klubok egyike, ahova szívesen menne. Ez közel sem egyenértékű azzal, hogy más klub nem jöhet szóba. Félre ne értsétek én is nagyon szívesen látnám a csapatban, de nem minden esetben Zubiék a hibásak...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.21. 16:20:49

Tobias88 írta:Arsenal 4 millióért veszi meg David Opsina-t, a Kolumbiaiak kapusát aki 25 éves. Mi 12őt adtunk egy 31 évesért, aki kb ugyan azt a szintet képviseli
Én ezt nem mondanám. A kolumbiai csapat leggyengébb pontja volt... Nem rossz kapus, ennyi pénzért jó vásárt csináltak (talán), de Bravo egyértelműen magasabb szintet képvisel.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.07.21. 16:03:43

Arsenal 4 millióért veszi meg David Opsina-t, a Kolumbiaiak kapusát aki 25 éves. Mi 12őt adtunk egy 31 évesért, aki kb ugyan azt a szintet képviseli

Amúgy tavalyi Hummels nyilatkozat, ami alapján nem elveszett ötlet a megkeresése:
„Édesapám és én a klubok 99.9 százalékát elutasítanánk, ha megkeresnének minket. Azonban a Barcelona azon két-három csapat közé tartozik, amelynek megfontolnám az ajánlatát"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2014.07.21. 16:55:26-kor.
zsoltfree
Capitá del Barça

2014.07.21. 15:56:16

Nagyon fura ez az átigazolási szezon. Lényegében 1 igazolás (in-out) miatt sem voltam maradéktalanul elégedett. Még egy évet maradhatott volna biztosan. Így elég sok a 0 kilométeres cserénk, akik sérülés esetén nem tudom mit fognak hozzáadni a csapathoz. És így, hogy ő megy, még így sem mentünk Kroosért? Hasonlóan ilyen alacsony áron lemaradunk Hummelsről is, valamint olyan nevekért harcolnánk (de csak feltételes mód mert őket sem tudjuk megszerezni) akik még csak nem is mentek a vébére: Matthieu, Marquinhos?

=D>

off: a honlap fejlécképe az idei igazolások után sajnos durván elavult:(
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.07.21. 15:54:58

baas11 írta:Egy kissé most már aggódom.....azt mondta a nagyfejű hogy a VB után felpörögnek az események....aha ....nincs védelem és (bár nehezen akarom elhinni) de Xavi tényleg távozik, nagyon jó lett volna a helyére Kroos....illetve csak kéne még középpályás nem ???
Lehet majd felhozzák Bagnackot vagy Édgar Ié-t, hogy befogják a szánkat. :D
Kép
Kép
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.21. 15:52:21

Agger-ről egyébként ír a sport.es. Viszont nem a Barca-részlegben, hanem a külföldi futball részlegben. Nagyjából azt takarja a cikk (google-translate), hogy ő nem akarja tovább a Pool-ban folytatni, a Barca-ról annyit ír, hogy tavaly akartuk megszerezni, de nem tudtuk.
Egyébként innen már csak egy lépés lenne, hogy hozzánk kerüljön. Én örülnék neki is, nem extraklasszis, de Mathieu-nél és Blind-nél nem egy szinttel jobb megoldás lenne. De majd a következő napokban kiderül, hogy lesz-e belőle érdeklődés vagy sem.
Feast4
Director del Fútbol

2014.07.21. 15:32:53

Barcafan339 írta:Ismét felvetődött Benatia és Agger neve!

Ezt hol olvastad?

Amúgy rájöttem Zubi taktikájára! Addig idegeli a szurkolókat addig hergeli a töketlenkedéssel, hogy a végére már egy totál értelmetlen igazolásnak is örülni tudunk!

Egyre jobban kezd elegem lenni ebből a védőkálvárióból. Komolyan mondom, már Mathieunek is örülni tudnék. Blind meg... Egyre rosszabb... Komolyan ezek a nevek futnak játékosmegfigyelőknél egy VB után? Komolyan ezek a nevek futnak két ilyen év után amikor nem vettünk védőt holtt ezer éve kellett volna? #-o Hihetetlen!
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2014.07.21. 15:31:40

Egy kissé most már aggódom.....azt mondta a nagyfejű hogy a VB után felpörögnek az események....aha ....nincs védelem és (bár nehezen akarom elhinni) de Xavi tényleg távozik, nagyon jó lett volna a helyére Kroos....illetve csak kéne még középpályás nem ???
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.21. 15:14:04

MR. TROMORT777 írta:Nincs tisztában talán a megfelelő forrásokkal, de azért ne szedjétek már szét szegényt. Minden nap kerülnek ki nevek. Lehet ezt normális hangnemben is közölni, mellőzve a bántó stílust.

Boccs az offért.
bántja a halál, csak ennek így forrás nélkül semmi értelme.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2014.07.21. 15:13:14

Igazoljunk már egy védőt! ](*,)
Igazoljunk már egy nyavalyás védőt!!! ](*,) ](*,) ](*,)

Felőlem már Matyi is jöhet, csak 2 év röhejes szerencsétlenkedés után vegyünk egy VÉDŐT!!!

Amúgy szépen haladunk lefele a lejtőn. Először Benatia(adná az ég h még képbe legyen! [-o< ), David Luiz, kis idő múlva Thiago Silva, Mathieu, most meg már Mathieu (aki kb a 3. alternatíva volt) alternatíváján gondolkodunk.

Már minden csapat kezdi a felkészülést és egyre nehezebb lesz igazolni. Ha veszünk is valakit, kb szezon közepe, mire belejön. Ha ez sokáig folytatódik, akkor marad a tavalyi védelem, ami azért nem volt szerintem rossz(Martino legalább a védelmet rendbe szedte), de úgy, hogy 2 év Pique és Bartra is tudják h keresünk másokat.

Még Alvest se sikerült elpasszolni. A Real meg közben megszerzi diszkontáron Kroost. Martino esetében lehetett azzal védekezni h túl későn jött és fel akarta mérni a jelenlegi keretet. Most?
LE-nél már csak Pep ismeri jobban ezt a keretet, kétlem h bármit fel kéne mérni rajta. Ha nem sikerült normális védőt/védőket venni, akkor remélem egy bizalmatlansági szavazás elintézi mihamarabb ezt a vezetőséget.
Legalább Laporta tudott igazolni normális játékosokat.
A Fifa egy szégyen
MR. TROMORT777

2014.07.21. 15:06:57

Nincs tisztában talán a megfelelő forrásokkal, de azért ne szedjétek már szét szegényt. Minden nap kerülnek ki nevek. Lehet ezt normális hangnemben is közölni, mellőzve a bántó stílust.

Boccs az offért.
Fecooo
Llegenda del Barça

2014.07.21. 14:59:38

visca el barca írta:
te ezeket honnan veszed? minden nap beírsz vmit, de soha nem látom egyik komoly portálon sem. gondolom vmi "megbízható" facebook csoport, vagy samsungsport.
Az hagyján, de még értelmezni se képes a cikkeket... 19 milliós fizetés Hummelsnek... #-o
(szeretem az ilyen fórumozókat, minden nyárra jut ilyen... #-o )
Válasz küldése