Na már most az én kritikám abban áll leginkább, hogy harmadik éve nem tudunk szülni egy védőt, holott tudomásul kéne venni, nem csak a támadó a játékos és nem csak a támadó kell a csapatba. Főleg annak a fényébe hogy Messi és Neymar egy grammot nem segített a védelemnek és jó Suarezre igaz, hogy pontrúgásoknál hátra megy kifejel felszabadít, de ő sem jár vissza. Lesz három játékosunk akik mezőnyben nem segítenek majd semmit. A másik meg az Messi és Neymar összehangolása sem ment majd most egy harmadik arccal aki szintén tekintélyt akar jobb lesz.MR. TROMORT777 írta:Rettentő olvasni ezeket a károgó, semmitmondó véleményeket. Én tényleg nem akarom kritizálni az itt lévő hangulatot meg senkit sem, de komolyan? Több ezer km-ről, gép mögül Football Managert játszva igazán könnyű kritizálni, nem? Egy újulási folyamatnál tartunk, ahol hirtelen Puyol, Xavi és Valdes szintű játékosok távoztak. Sz@r ügy? Az. Frusztráló, hogy még nem sikerült védőt igazolni? Az. De azért ami itt megy... Nem így működnek a dolgok, hogy ránézünk valakire és a miénk. Védőért sosem fogunk kiadni 40-50 millákat, mert nem térül meg. Egy támadónál más a helyzet. De annyi minden más is van még a háttérben... de itt mi megy? Már a csapat temetése. Úgy, hogy még semmi sem késő és még lehet bármi. A legnagyobb baj, hogy egyre több ember hergeli bele magát és már csak azért is arra vár, hogy ne jöjjön össze semmi, mert akkor ő megmondta.
Félre értés ne essék, nem a negatív véleménnyel van bajom, hanem ezzel a túlzó picsogással ami itt megy és tényleg nem akarok bántani senkit és off sem lenni. Csak amikor ezek a hangok, hogy nem nyerünk semmit és stb stb akkor az azért sok.
Van még idő és reméljük a LÉTEZŐ legjobb megoldás fog megvalósulni rövid időn belül.

Nem a csapatot temetem hanem realista vagyok. Ha ilyen típusú támadóink vannak oda két vkp kell és egy iszonyatos beton védelem. És látjuk, hogy a minőségi védők 40 körül mennek. Nem lesz egy diadalmenetes év azt hiszem. És nem a borulátás, hanem az utóbbi évek átigazolási politikája mondatja ezt velem.
Jobb csak ő sem igazán kh. A másik dologban meg igazad van, csak akkor odafent kéne némi éleslátás és ész.Nervo írta: matyitól jobb játékosnak érzem őt.Sztem kellene mellé egy hummels vagy egy vetronghen oszt jó napot erre a nyárra.