Itt Eurobarca-n is írják, hogy már tavaly is le akarta igazolni a Barca, csak sokallták akkor a 10M-t rá, ebből nekem az jön le, hogy már tavaly is akartuk és nem LE külön kérésére jön...mess2009 írta:nem mintha nem lenne saját véleményem (nagyjából hasonló) de amióta ez a Mathieu cirkusz kipattant az egyetlen épeszű néhány mondatot hoztad össze...!LM10 írta:Én úgy vagyok ezzel a Mathieu témával, hogy Enrique kérésére jönne, szóval meg kell szerezni. Martinonak csak hozott emberei voltak, előtte Pep is saját kérésre rendelte a játékosokat. De ez a normális, hogy az edző kéri az új játékosokat![]()
Pár videót láttam most, hogy feljött szóba a neve, nem tűnik rossz játékosnak, a Valenciában korrekt középsővédő lett belőle. Az meg nekünk nem mindegy, hogy 15 vagy 20 milla? Csigrinszkij 25 volt, pedig ő csak a TVben látta azelőtt a La Ligát, Mathieu legalább itt van jó ideje. Tipikus kiegészítő embernek tökéletes lenne. Szerintem, ha nem ennyiért jönne, akkor mindenki elfogadná. Nem azt mondom, hogy ér 20 millát egy 31 éves játékos, de ha KELL, akkor KELL.
van természetesen ebben is egy "ha" amit nem tudunk: ha valóban LE. kéri!! szívesen olvasok Zubit elmarasztaló hsz.-eket oldalakon át (mert nagyjából hasonlóan vélekedem róla) DE ebben az ügyben nincs sara!(az hogy kivárt, az ár miatt normális ) ehhez ugye adaléknak: LE.-t is tőle kaptuk!
De 20milliót fizetni egy 31 éves középszerű játékosért nevetséges, ha KELL, ha nem.....