Barça vs. Real - El Clásico
daffy! Nem gondolkoztal el azon, hogy atballagtok a masik forumra? :O
Temetőbe?Martin12 írta:Egyszer nyertetek 12 ev utan BL-t es akkora szatok lett, mostmeg leigazoltatok Kroost meg James-t aki sztem nem fog bevalni, de nem baj, HA jobb szezonunk lesz mint nektek, en ott leszek ahova sirni mentek, ezt ne feledjetek!!
Kik voltak azok? Gondolom Maria az egyik,akinek képességeit lentebb többen részleteztük. James érkezése és Maria távozása nem okoz minőségbeli romlást. Hogy ennyiért is kellett-e az más kérdés.azokat akik meg szivuket lelküket kiteszik a csapatért, eladjátok, hogy az uj brandeknek legyen hely
ui: a folytonos fizetési igényei miatt amúgy is kilógott a lába és mivel nem nagyon kapja meg,a klub nem feltétlen saját ötletből adja el.
Egyszer nyertetek 12 ev utan BL-t es akkora szatok lett, mostmeg leigazoltatok Kroost meg James-t aki sztem nem fog bevalni, de nem baj, HA jobb szezonunk lesz mint nektek, en ott leszek ahova sirni mentek, ezt ne feledjetek!!
a Suarezeset hagyjuk is, ott a harapás tette be végleg a kaput a Realnál és elhozta végül a Barca, a végére már nem volt itt semmilyen versengés Suarezért.roby122 írta:
Rakiticra meg egy Kroos. Mondjuk az nekik is fájó lehetett , hogy Suarezt meg Rakiticet ők akarták megvenni. Az a középpálya biztos brutál lett volna Modric - Rakitic párossal.
Így meg lehet , hogy Modris Kroos el fog bíbelődni egy jó fél évet mire összeszoknak.
a Rakitic-Kroos-os történet meg tényleg cuki.
Kroos csak a B-terv volt Rakitic mögött, ez egyértelmű, nagyon megszívta a Real, igazad van.
azért mondott le a klub elnöke mert minden rendben volt az átigazolással és azért is van belőle bírósági ügy is...Nem, csak a begyepesedett madridistak olyan dolgokat is az igazolas osszegehez szamolnak, ami a vilagtortenelem soran soha senkinel nem szamitott oda!
és igen, olyan dolgok vannak ,amiket alapesetben nem kellene beleszámolni az átigazolási összegbe, de itt épp ott lettek eltusolva a dolgok...
de ha te elhiszed, hogy lemond az elnök, bírósági ügy van a Neymar biznisz miatt és miután 40 millió (!) ment egyenesen Neymarékhoz azok után még képesek odaírni még pluszba 10 milliót aláírási pénznek és volt még pár igen csak érdekes kitétel és mindez rendben és akkor is ragaszkodsz a 40+17es árhoz tényleg nincs miről beszélnünk.
és nem, nem az összeggel van gond, mielőtt be lennék támadva azzal, hogy a Real még többet adott volna érte...
mond már el nekem mi az igazi különbség aközött a 40 millió és a 10 millió aláírási pénz között, mert én nem látok, csak másként van megnevezve.
madridista
- visca el barca
- Presidente del Barça
hanem hogy működik? milyen hiányposztra jött james? megnyertétek a bl-t minden hawaii, de egy sztárt mindig vennetek kell, tökmind1 h szerepel a csapat. azokat akik meg szivuket lelküket kiteszik a csapatért, eladjátok, hogy az uj brandeknek legyen helyGonzalezRaul írta:Ne gondold már, hogy csak miattatok veszünk játékosokat. Vicces. Ez nem így működik.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Egyébként mint madridista kérdezzem sztd mennyi volt Neymar ?
Azért remélem h azt te is belátod h nem 57 mint a leközölt összeg , az első 5ben simán benne van ...
A másik h érdemben is hozzá szóljak , én nagyon régóta nem éreztem ezt amit most , h szinte minden téren mi állunk most jobban , valahogy nagy összevisszaságot érzek nálatok , lutri edző ,
sztm új stílusa is lesz a csapatnak , akik a Tiki-Takában meghatározóak voltak már nem lesznek avgy öregszenek, Iniestára nagyon kíváncsi leszek , plussz Messire h ő még tud -e újra a legjobb lenni ,tragikus védelem , kiváncsi leszek ebből mit hoz ki LE.
Nálunk azért sztm nincs nagy baj a védelem sztm jó Carvajal-Varane-Ramos-Marci , szereintem ez így okés és minden posztra van használható csere.
Középen is jobbnak érzem magunkat Modric, Kroos , minőségi és fiatal , Xabi rutin , Illara remélem fejlődik, Khedira menjen.
Elől a nevek és potenciális tudás alapján jobbak vagytok , de nálatok sok a kérdőjel Suerez h épül be , Messi formája, akitől idén konstans jó teljesítményre számítok az Neymár .
James meg lutri , ha Dm helyet jön azt elfogadom , ő sokat add de vesz is el rendesen , Iscot viszont muszáj lesz végre beépítenünk , ha James miatt el megy nagyon mérges leszek .
Nagyon várom az idényt rengeteg a megválaszolatlan kérdés
Azért remélem h azt te is belátod h nem 57 mint a leközölt összeg , az első 5ben simán benne van ...
A másik h érdemben is hozzá szóljak , én nagyon régóta nem éreztem ezt amit most , h szinte minden téren mi állunk most jobban , valahogy nagy összevisszaságot érzek nálatok , lutri edző ,
sztm új stílusa is lesz a csapatnak , akik a Tiki-Takában meghatározóak voltak már nem lesznek avgy öregszenek, Iniestára nagyon kíváncsi leszek , plussz Messire h ő még tud -e újra a legjobb lenni ,tragikus védelem , kiváncsi leszek ebből mit hoz ki LE.
Nálunk azért sztm nincs nagy baj a védelem sztm jó Carvajal-Varane-Ramos-Marci , szereintem ez így okés és minden posztra van használható csere.
Középen is jobbnak érzem magunkat Modric, Kroos , minőségi és fiatal , Xabi rutin , Illara remélem fejlődik, Khedira menjen.
Elől a nevek és potenciális tudás alapján jobbak vagytok , de nálatok sok a kérdőjel Suerez h épül be , Messi formája, akitől idén konstans jó teljesítményre számítok az Neymár .
James meg lutri , ha Dm helyet jön azt elfogadom , ő sokat add de vesz is el rendesen , Iscot viszont muszáj lesz végre beépítenünk , ha James miatt el megy nagyon mérges leszek .
Nagyon várom az idényt rengeteg a megválaszolatlan kérdés

- Capon
- Llegenda del Barça
Hihetetlen drágán vették meg Rodríguezt, talán még a 40 millió is sok lett volna érte, bár lehet az már reális ár lett volna.
Majd egyszer-kétszer megnézem hogy játszik.
Majd egyszer-kétszer megnézem hogy játszik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- GonzalezRaul
- Barça B
roby122:
Ne gondold már, hogy csak miattatok veszünk játékosokat. Vicces. Ez nem így működik.
Ne gondold már, hogy csak miattatok veszünk játékosokat. Vicces. Ez nem így működik.

Sevcsenko, Hulk? Ők is ott lehetnek valahol.GonzalezRaul írta:Neymart meg ingyen kaptátok.Dr.Dre írta:A Top 10 legdrágább átigazolásokban 6 játékost igazolt a Madrid(Bale,CR,James,Zidane,Kaká,Figo), 2 játékost a Barca(Suarez,Ibra), és 2-t a PSG(Cavani,Luiz).
Nemsemmi...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2014.07.22. 18:35:45-kor.
- GonzalezRaul
- Barça B
Neymart meg ingyen kaptátok.Dr.Dre írta:A Top 10 legdrágább átigazolásokban 6 játékost igazolt a Madrid(Bale,CR,James,Zidane,Kaká,Figo), 2 játékost a Barca(Suarez,Ibra), és 2-t a PSG(Cavani,Luiz).
Nemsemmi...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára GonzalezRaul 2014.07.22. 18:37:59-kor.

- Dr.Dre
- Capitá del Barça
A Top 10 legdrágább átigazolásokban 6 játékost igazolt a Madrid(Bale,CR,James,Zidane,Kaká,Figo), 2 játékost a Barca(Suarez,Ibra), és 2-t a PSG(Cavani,Luiz).
Nemsemmi...
Nemsemmi...

Titi - The Legend!
Rakiticra meg egy Kroos. Mondjuk az nekik is fájó lehetett , hogy Suarezt meg Rakiticet ők akarták megvenni. Az a középpálya biztos brutál lett volna Modric - Rakitic párossal.S.Agüero írta:Suárez 81 volt, Hámesz árától függetlenül drága volt.ZBarca írta:Azért azt mégiscsak jól csinálták, hogy amíg a Real egy VB-n berobbant ígéretért 80 millát fizetett, mi 75 alatt elhoztuk Suarezt.Mezner2 írta:Sokunknak savanyu lehet a szollo, latva a Real atigazolaspolitikajat, osszehasonlitva azzal, hogy mi egy teljesen kozepszeru csinalt kozephatvedert kapkodunk 1,5 honapja !! Szegyen!!! Zubi, Barto TAKARODJ !!!!!!!!!
Amúgy ez ugyanolyan, mint tavaly a Neymarra jött egy Bale, most meg Suárezre James, nehogy lemaradjanak.
Így meg lehet , hogy Modris Kroos el fog bíbelődni egy jó fél évet mire összeszoknak.
- Leon
- Director del Fútbol
Hamesz a transfermarkt szerint 30 millió fontot ér és 70ért veszi meg a Real!
Egyébként meg egyértelműen erősebb a Madrid ugyanis a Barcának nincs hátvédsora,Neymar sérült,Suarez novemberig nem játszhat Messinek meg nincs kedve játszani,jó lesz majd ha október elejére betesznek egy klasszikust!

Egyébként meg egyértelműen erősebb a Madrid ugyanis a Barcának nincs hátvédsora,Neymar sérült,Suarez novemberig nem játszhat Messinek meg nincs kedve játszani,jó lesz majd ha október elejére betesznek egy klasszikust!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
-
- Llegenda del Barça
majd akkor kérdezd meg, ha már matyiő is itt szinyel...GonzalezRaul írta:Lehet karcsú, de ha megkérdeznénk nem Barca vagy Madrid szurkolókat a keretek erősségéről, kíváncsi lennék az eredményre.

mondjuk hátul ti sem vagytok vmi knagy durranás, mindegy. nem a névsorolvasás a lényeg, ott pl a manci, elég kemény nevekkel, a bl csoportkörből mégsem annyira sikerül nekik kikászálódni.
mindenesetre egy bl-győztes keretét nem annyira kell megmagyarázni, ha az össze van rakva, akkor megy a bugi. ezt a hamesz gyereket még nem tudom, h hova fogja betenni carletto, de ez legyen az ő 70 millió fontos problémája.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- GonzalezRaul
- Barça B
Lehet karcsú, de ha megkérdeznénk nem Barca vagy Madrid szurkolókat a keretek erősségéről, kíváncsi lennék az eredményre.

-
- Llegenda del Barça
ferninho írta: itt meg egy másik fontos tényező, ami Hámesz mellett szólt.
[link]
azért ez a navas-hamesz kombó elég karcsúnak tűnik a messi-neymar-suarezhez képest, ha már "gazdaságilag" nézzük a bugit.
sajnálom, h a gyerek végülis ezeknél kötött ki, dehát ugye ő is mondta, h "csukott szemmel is odamenne", ennyi.
azt meg szerintem pont le fogják szrni, h mennyibe került, meg h mekkora gyerek, ha csinál egy olyat ellenünk, mint bél a király-kupa döntőjében...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Nem ér ez a gyerek 80+ milliót . Én már a azt a 45 millát is sokalltam érte . De ha még azt mondjuk , hogy az a 45 millió reális akkor sem gondolnám , hogy 6 VB gól dob egy játékoson 40-45 milliót ( az ára 2x-t) Nem azt mondom , hogy nem jó játékos de az szinte biztos , hogy nem ér ennyit , egyetértek itt sokakkal , hogy ez dettó olyan volt mint bale igazolása tavaly ,akkor a neymar igazolására "válaszoltak" most pedig Suarezére
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- danianevem
- Entrenador del Barça
Na erre mondjuk nem is gondoltam. Ugye Fergusonnak is fontos volt Pak Dzsi Szung az ázsiai piac miatt, de a "Hámesz" transzfer szinte biztos, csak a farokméregetés miatt lett kivitelezve. Perez megmutatta, hogy ő is tud igazolni bármikor 80 fölött is, ha kell...ferninho írta:itt meg egy másik fontos tényező, ami Hámesz mellett szólt.
[link]
Meglássuk, hogy mi lesz, én Kroost nagy fogásnak tartom, nálunk meg Rakiticet, a sztárigazolásokat, Suarezt és Jamest viszont mindkét csapatnál indokolatlannak tartom, mindkét esetben inkább más posztokba fektettem volna a pénzt. A Realnak inkább egy klasszis vkp-ra lett volna szüksége, Di Mariát megtartják, és akkor tényleg brutál keretük lett volna. Nálunk meg Alexist kellett volna megtartani, két középső védő és jobbhátvéd érkezhetett volna. De majd meglátjuk, kit igazol az idő.csababarca írta:Hát körvinalazódik egy brutálisan erős madrid,nem igazán marad lyukas posztjuk,középpályájuk meg a legerősebb lehet,papíron messze az.
Nem tudom mi most velük akarunk e versenyezni,vagy az atma-val jövőre, de a mi keretünk minőségben és mennyiségben is elmarad az elvárttól,így baromi nehéz lesz.
Edzők közti különbséget meg meg sem említem,ég és föld.
Persze lehet,hogy befürödnek,de ezt kétlem,egyszerűen Kroos tuti beválik, James meg ha fele olyan jó lesz mint a vb-n már megérte.
Hagyjuk ezeket. Vagyis lehet, hogy tényleg fontos tényező, de én mondjuk lebajnerozom. Nálam az a jó igazolás, aki jól játszik a pályán, ha pénzt akarunk csinálni, akkor ennyi erővel vegyünk egy kínai, meg egy indiai játékost, néha beállhatnak 5 percekre.itt meg egy másik fontos tényező, ami Hámesz mellett szólt.

csak az itt a probléma, hogy nem csak a középpályán lesz majd játszatva Hámesz, de ez tudom sokaknál lényegtelen.Rivaldo11 írta:Ez egy totál felesleges, megalomán igazolás volt pereztől, egy hatmeccses vb gyerekért ennyit...Persze tehetséges, meg minden, de mondjuk nem nagyon hallottam, hogy a monacot a hátán cipelte volna, vagy hasonlók. Mindegy, ők tudják, de ezzel annyi Isconak, akit minimum olyan kalibernek tartok összességében, mint a kolumbiait.
van a CR-Benz-Bale hármas és egy sérült Jesé és DM, aki ha itt játszik totálisan meghülyül.
lesz bőven lehetősége Isconak meg Jamesnek is, főleg, hogy rohadt hosszú lesz a a szezon a sok miki egér kupa miatt.
én se tudom még teljes mértékben, hogy lesz ez megoldva, de ez Ancelotti dolga és én teljes mértékben bízok benne.
itt meg egy másik fontos tényező, ami Hámesz mellett szólt.
[link]
madridista
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez egy totál felesleges, megalomán igazolás volt pereztől, egy hatmeccses vb gyerekért ennyit...
Persze tehetséges, meg minden, de mondjuk nem nagyon hallottam, hogy a monacot a hátán cipelte volna, vagy hasonlók. Mindegy, ők tudják, de ezzel annyi Isconak, akit minimum olyan kalibernek tartok összességében, mint a kolumbiait.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Suárez 81 volt, Hámesz árától függetlenül drága volt.ZBarca írta:Azért azt mégiscsak jól csinálták, hogy amíg a Real egy VB-n berobbant ígéretért 80 millát fizetett, mi 75 alatt elhoztuk Suarezt.Mezner2 írta:Sokunknak savanyu lehet a szollo, latva a Real atigazolaspolitikajat, osszehasonlitva azzal, hogy mi egy teljesen kozepszeru csinalt kozephatvedert kapkodunk 1,5 honapja !! Szegyen!!! Zubi, Barto TAKARODJ !!!!!!!!!
Amúgy ez ugyanolyan, mint tavaly a Neymarra jött egy Bale, most meg Suárezre James, nehogy lemaradjanak.

Nem azt mondta, hogy 75 alatt volt?palesz77 írta:Suárez valamivel kevesebb volt mint 85 Barto szerint,

Hát igen, én abban reménykedem, hogy Sandro-val együtt lecsukják Barto-t is és akkor végre elhúz ez a bagázs a klub éléről és végre olyan vezetőség lesz, akik a sportszakmai okokat előtérbe helyezik a gyors profitnál.Mezner2 írta:Sokunknak savanyu lehet a szollo, latva a Real atigazolaspolitikajat, osszehasonlitva azzal, hogy mi egy teljesen kozepszeru csinalt kozephatvedert kapkodunk 1,5 honapja !! Szegyen!!! Zubi, Barto TAKARODJ !!!!!!!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Suárez valamivel kevesebb volt mint 85 Barto szerint, Hámesz meg 70-80 között van, nincs még hivatalos info róla..ZBarca írta:Azért azt mégiscsak jól csinálták, hogy amíg a Real egy VB-n berobbant ígéretért 80 millát fizetett, mi 75 alatt elhoztuk Suarezt.