Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Martin12
Barça B

2014.07.22. 19:41:47

daffy! Nem gondolkoztal el azon, hogy atballagtok a masik forumra? :O
daffy
Madridista

2014.07.22. 19:38:56

Martin12 írta:Egyszer nyertetek 12 ev utan BL-t es akkora szatok lett, mostmeg leigazoltatok Kroost meg James-t aki sztem nem fog bevalni, de nem baj, HA jobb szezonunk lesz mint nektek, en ott leszek ahova sirni mentek, ezt ne feledjetek!!
Temetőbe?
azokat akik meg szivuket lelküket kiteszik a csapatért, eladjátok, hogy az uj brandeknek legyen hely
Kik voltak azok? Gondolom Maria az egyik,akinek képességeit lentebb többen részleteztük. James érkezése és Maria távozása nem okoz minőségbeli romlást. Hogy ennyiért is kellett-e az más kérdés.
ui: a folytonos fizetési igényei miatt amúgy is kilógott a lába és mivel nem nagyon kapja meg,a klub nem feltétlen saját ötletből adja el.
Martin12
Barça B

2014.07.22. 19:35:13

Egyszer nyertetek 12 ev utan BL-t es akkora szatok lett, mostmeg leigazoltatok Kroost meg James-t aki sztem nem fog bevalni, de nem baj, HA jobb szezonunk lesz mint nektek, en ott leszek ahova sirni mentek, ezt ne feledjetek!!
ferninho
Madridista

2014.07.22. 19:16:44

roby122 írta:
Rakiticra meg egy Kroos. Mondjuk az nekik is fájó lehetett , hogy Suarezt meg Rakiticet ők akarták megvenni. Az a középpálya biztos brutál lett volna Modric - Rakitic párossal.
Így meg lehet , hogy Modris Kroos el fog bíbelődni egy jó fél évet mire összeszoknak.
a Suarezeset hagyjuk is, ott a harapás tette be végleg a kaput a Realnál és elhozta végül a Barca, a végére már nem volt itt semmilyen versengés Suarezért.

a Rakitic-Kroos-os történet meg tényleg cuki.
Kroos csak a B-terv volt Rakitic mögött, ez egyértelmű, nagyon megszívta a Real, igazad van.
Nem, csak a begyepesedett madridistak olyan dolgokat is az igazolas osszegehez szamolnak, ami a vilagtortenelem soran soha senkinel nem szamitott oda!
azért mondott le a klub elnöke mert minden rendben volt az átigazolással és azért is van belőle bírósági ügy is...
és igen, olyan dolgok vannak ,amiket alapesetben nem kellene beleszámolni az átigazolási összegbe, de itt épp ott lettek eltusolva a dolgok...
de ha te elhiszed, hogy lemond az elnök, bírósági ügy van a Neymar biznisz miatt és miután 40 millió (!) ment egyenesen Neymarékhoz azok után még képesek odaírni még pluszba 10 milliót aláírási pénznek és volt még pár igen csak érdekes kitétel és mindez rendben és akkor is ragaszkodsz a 40+17es árhoz tényleg nincs miről beszélnünk.

és nem, nem az összeggel van gond, mielőtt be lennék támadva azzal, hogy a Real még többet adott volna érte...

mond már el nekem mi az igazi különbség aközött a 40 millió és a 10 millió aláírási pénz között, mert én nem látok, csak másként van megnevezve.
madridista
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.22. 19:15:24

GonzalezRaul írta:Ne gondold már, hogy csak miattatok veszünk játékosokat. Vicces. Ez nem így működik.
hanem hogy működik? milyen hiányposztra jött james? megnyertétek a bl-t minden hawaii, de egy sztárt mindig vennetek kell, tökmind1 h szerepel a csapat. azokat akik meg szivuket lelküket kiteszik a csapatért, eladjátok, hogy az uj brandeknek legyen hely
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sr04
Barça C

2014.07.22. 19:06:36

Egyébként mint madridista kérdezzem sztd mennyi volt Neymar ?
Azért remélem h azt te is belátod h nem 57 mint a leközölt összeg , az első 5ben simán benne van ...

A másik h érdemben is hozzá szóljak , én nagyon régóta nem éreztem ezt amit most , h szinte minden téren mi állunk most jobban , valahogy nagy összevisszaságot érzek nálatok , lutri edző ,
sztm új stílusa is lesz a csapatnak , akik a Tiki-Takában meghatározóak voltak már nem lesznek avgy öregszenek, Iniestára nagyon kíváncsi leszek , plussz Messire h ő még tud -e újra a legjobb lenni ,tragikus védelem , kiváncsi leszek ebből mit hoz ki LE.

Nálunk azért sztm nincs nagy baj a védelem sztm jó Carvajal-Varane-Ramos-Marci , szereintem ez így okés és minden posztra van használható csere.
Középen is jobbnak érzem magunkat Modric, Kroos , minőségi és fiatal , Xabi rutin , Illara remélem fejlődik, Khedira menjen.

Elől a nevek és potenciális tudás alapján jobbak vagytok , de nálatok sok a kérdőjel Suerez h épül be , Messi formája, akitől idén konstans jó teljesítményre számítok az Neymár .

James meg lutri , ha Dm helyet jön azt elfogadom , ő sokat add de vesz is el rendesen , Iscot viszont muszáj lesz végre beépítenünk , ha James miatt el megy nagyon mérges leszek .

Nagyon várom az idényt rengeteg a megválaszolatlan kérdés :)
Capon
Llegenda del Barça

2014.07.22. 18:42:26

Hihetetlen drágán vették meg Rodríguezt, talán még a 40 millió is sok lett volna érte, bár lehet az már reális ár lett volna.
Majd egyszer-kétszer megnézem hogy játszik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
GonzalezRaul
Barça B

2014.07.22. 18:35:45

roby122:

Ne gondold már, hogy csak miattatok veszünk játékosokat. Vicces. Ez nem így működik.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.22. 18:35:07

GonzalezRaul írta:
Dr.Dre írta:A Top 10 legdrágább átigazolásokban 6 játékost igazolt a Madrid(Bale,CR,James,Zidane,Kaká,Figo), 2 játékost a Barca(Suarez,Ibra), és 2-t a PSG(Cavani,Luiz).
Nemsemmi...
Neymart meg ingyen kaptátok. ;-)
Sevcsenko, Hulk? Ők is ott lehetnek valahol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2014.07.22. 18:35:45-kor.
GonzalezRaul
Barça B

2014.07.22. 18:32:37

Dr.Dre írta:A Top 10 legdrágább átigazolásokban 6 játékost igazolt a Madrid(Bale,CR,James,Zidane,Kaká,Figo), 2 játékost a Barca(Suarez,Ibra), és 2-t a PSG(Cavani,Luiz).
Nemsemmi...
Neymart meg ingyen kaptátok. ;-) Annak is a felét letagadtátok. Egyedül Kaká nem érte meg szakmailag. Jamest még nem tudjuk.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára GonzalezRaul 2014.07.22. 18:37:59-kor.
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2014.07.22. 18:18:56

A Top 10 legdrágább átigazolásokban 6 játékost igazolt a Madrid(Bale,CR,James,Zidane,Kaká,Figo), 2 játékost a Barca(Suarez,Ibra), és 2-t a PSG(Cavani,Luiz).
Nemsemmi...
Kép

Titi - The Legend!
roby122
Entrenador del Barça

2014.07.22. 18:00:18

S.Agüero írta:
ZBarca írta:
Mezner2 írta:Sokunknak savanyu lehet a szollo, latva a Real atigazolaspolitikajat, osszehasonlitva azzal, hogy mi egy teljesen kozepszeru csinalt kozephatvedert kapkodunk 1,5 honapja !! Szegyen!!! Zubi, Barto TAKARODJ !!!!!!!!!
Azért azt mégiscsak jól csinálták, hogy amíg a Real egy VB-n berobbant ígéretért 80 millát fizetett, mi 75 alatt elhoztuk Suarezt.
Suárez 81 volt, Hámesz árától függetlenül drága volt.
Amúgy ez ugyanolyan, mint tavaly a Neymarra jött egy Bale, most meg Suárezre James, nehogy lemaradjanak. :lol:
Rakiticra meg egy Kroos. Mondjuk az nekik is fájó lehetett , hogy Suarezt meg Rakiticet ők akarták megvenni. Az a középpálya biztos brutál lett volna Modric - Rakitic párossal.
Így meg lehet , hogy Modris Kroos el fog bíbelődni egy jó fél évet mire összeszoknak.
Leon
Director del Fútbol

2014.07.22. 17:58:20

Hamesz a transfermarkt szerint 30 millió fontot ér és 70ért veszi meg a Real! =D> :lol:
Egyébként meg egyértelműen erősebb a Madrid ugyanis a Barcának nincs hátvédsora,Neymar sérült,Suarez novemberig nem játszhat Messinek meg nincs kedve játszani,jó lesz majd ha október elejére betesznek egy klasszikust! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.22. 17:51:08

GonzalezRaul írta:Lehet karcsú, de ha megkérdeznénk nem Barca vagy Madrid szurkolókat a keretek erősségéről, kíváncsi lennék az eredményre.
majd akkor kérdezd meg, ha már matyiő is itt szinyel... :D
mondjuk hátul ti sem vagytok vmi knagy durranás, mindegy. nem a névsorolvasás a lényeg, ott pl a manci, elég kemény nevekkel, a bl csoportkörből mégsem annyira sikerül nekik kikászálódni.

mindenesetre egy bl-győztes keretét nem annyira kell megmagyarázni, ha az össze van rakva, akkor megy a bugi. ezt a hamesz gyereket még nem tudom, h hova fogja betenni carletto, de ez legyen az ő 70 millió fontos problémája.
PUYOL-XAVI-INIESTA
GonzalezRaul
Barça B

2014.07.22. 17:45:37

Lehet karcsú, de ha megkérdeznénk nem Barca vagy Madrid szurkolókat a keretek erősségéről, kíváncsi lennék az eredményre.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.22. 17:27:51

ferninho írta: itt meg egy másik fontos tényező, ami Hámesz mellett szólt.
[link]

azért ez a navas-hamesz kombó elég karcsúnak tűnik a messi-neymar-suarezhez képest, ha már "gazdaságilag" nézzük a bugit.

sajnálom, h a gyerek végülis ezeknél kötött ki, dehát ugye ő is mondta, h "csukott szemmel is odamenne", ennyi.
azt meg szerintem pont le fogják szrni, h mennyibe került, meg h mekkora gyerek, ha csinál egy olyat ellenünk, mint bél a király-kupa döntőjében...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.22. 17:18:29

Nem ér ez a gyerek 80+ milliót . Én már a azt a 45 millát is sokalltam érte . De ha még azt mondjuk , hogy az a 45 millió reális akkor sem gondolnám , hogy 6 VB gól dob egy játékoson 40-45 milliót ( az ára 2x-t) Nem azt mondom , hogy nem jó játékos de az szinte biztos , hogy nem ér ennyit , egyetértek itt sokakkal , hogy ez dettó olyan volt mint bale igazolása tavaly ,akkor a neymar igazolására "válaszoltak" most pedig Suarezére
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
danianevem
Entrenador del Barça

2014.07.22. 16:46:13

ferninho írta:itt meg egy másik fontos tényező, ami Hámesz mellett szólt.
[link]
Na erre mondjuk nem is gondoltam. Ugye Fergusonnak is fontos volt Pak Dzsi Szung az ázsiai piac miatt, de a "Hámesz" transzfer szinte biztos, csak a farokméregetés miatt lett kivitelezve. Perez megmutatta, hogy ő is tud igazolni bármikor 80 fölött is, ha kell...
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.22. 16:21:47

csababarca írta:Hát körvinalazódik egy brutálisan erős madrid,nem igazán marad lyukas posztjuk,középpályájuk meg a legerősebb lehet,papíron messze az.
Nem tudom mi most velük akarunk e versenyezni,vagy az atma-val jövőre, de a mi keretünk minőségben és mennyiségben is elmarad az elvárttól,így baromi nehéz lesz.
Edzők közti különbséget meg meg sem említem,ég és föld.
Persze lehet,hogy befürödnek,de ezt kétlem,egyszerűen Kroos tuti beválik, James meg ha fele olyan jó lesz mint a vb-n már megérte.
Meglássuk, hogy mi lesz, én Kroost nagy fogásnak tartom, nálunk meg Rakiticet, a sztárigazolásokat, Suarezt és Jamest viszont mindkét csapatnál indokolatlannak tartom, mindkét esetben inkább más posztokba fektettem volna a pénzt. A Realnak inkább egy klasszis vkp-ra lett volna szüksége, Di Mariát megtartják, és akkor tényleg brutál keretük lett volna. Nálunk meg Alexist kellett volna megtartani, két középső védő és jobbhátvéd érkezhetett volna. De majd meglátjuk, kit igazol az idő.
itt meg egy másik fontos tényező, ami Hámesz mellett szólt.
Hagyjuk ezeket. Vagyis lehet, hogy tényleg fontos tényező, de én mondjuk lebajnerozom. Nálam az a jó igazolás, aki jól játszik a pályán, ha pénzt akarunk csinálni, akkor ennyi erővel vegyünk egy kínai, meg egy indiai játékost, néha beállhatnak 5 percekre. :roll:
ferninho
Madridista

2014.07.22. 16:16:48

Rivaldo11 írta:Ez egy totál felesleges, megalomán igazolás volt pereztől, egy hatmeccses vb gyerekért ennyit... :lol: Persze tehetséges, meg minden, de mondjuk nem nagyon hallottam, hogy a monacot a hátán cipelte volna, vagy hasonlók. Mindegy, ők tudják, de ezzel annyi Isconak, akit minimum olyan kalibernek tartok összességében, mint a kolumbiait.
csak az itt a probléma, hogy nem csak a középpályán lesz majd játszatva Hámesz, de ez tudom sokaknál lényegtelen.

van a CR-Benz-Bale hármas és egy sérült Jesé és DM, aki ha itt játszik totálisan meghülyül.
lesz bőven lehetősége Isconak meg Jamesnek is, főleg, hogy rohadt hosszú lesz a a szezon a sok miki egér kupa miatt.

én se tudom még teljes mértékben, hogy lesz ez megoldva, de ez Ancelotti dolga és én teljes mértékben bízok benne.

itt meg egy másik fontos tényező, ami Hámesz mellett szólt.
[link]
madridista
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.07.22. 16:11:59

Ez egy totál felesleges, megalomán igazolás volt pereztől, egy hatmeccses vb gyerekért ennyit... :lol: Persze tehetséges, meg minden, de mondjuk nem nagyon hallottam, hogy a monacot a hátán cipelte volna, vagy hasonlók. Mindegy, ők tudják, de ezzel annyi Isconak, akit minimum olyan kalibernek tartok összességében, mint a kolumbiait.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.22. 16:10:39

ZBarca írta:
Mezner2 írta:Sokunknak savanyu lehet a szollo, latva a Real atigazolaspolitikajat, osszehasonlitva azzal, hogy mi egy teljesen kozepszeru csinalt kozephatvedert kapkodunk 1,5 honapja !! Szegyen!!! Zubi, Barto TAKARODJ !!!!!!!!!
Azért azt mégiscsak jól csinálták, hogy amíg a Real egy VB-n berobbant ígéretért 80 millát fizetett, mi 75 alatt elhoztuk Suarezt.
Suárez 81 volt, Hámesz árától függetlenül drága volt.
Amúgy ez ugyanolyan, mint tavaly a Neymarra jött egy Bale, most meg Suárezre James, nehogy lemaradjanak. :lol:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.22. 15:59:31

palesz77 írta:Suárez valamivel kevesebb volt mint 85 Barto szerint,
Nem azt mondta, hogy 75 alatt volt? :-s Lehet, hogy én tudok valamit rosszul, de én tisztán 75-re emlékszek.
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.22. 15:52:43

Hát igen, én abban reménykedem, hogy Sandro-val együtt lecsukják Barto-t is és akkor végre elhúz ez a bagázs a klub éléről és végre olyan vezetőség lesz, akik a sportszakmai okokat előtérbe helyezik a gyors profitnál.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.22. 15:49:54

ZBarca írta:Azért azt mégiscsak jól csinálták, hogy amíg a Real egy VB-n berobbant ígéretért 80 millát fizetett, mi 75 alatt elhoztuk Suarezt.
Suárez valamivel kevesebb volt mint 85 Barto szerint, Hámesz meg 70-80 között van, nincs még hivatalos info róla..
Válasz küldése