Ez a Hámesz biznisz kész vicc, ezt még néhány elvakult madridista is beismeri, nemcsak a józanabb, ahogyan én látom. Eleve minek? Kinek a helyére? Miért őt? Miért ennyiért? Csakhogy a legfontosabb kérdéseket említsem. Lesarkítva és a keretet látva vettek 80 misiért a padra egy zsákbamacskát. Farokméregetés, jól írta itt a többség, semmi több.. csakhát szerintem ez még annak is gyenge.

Amúgy ebben a történetben egyedül Iscot sajnálom, az egyik legnagyobb tehetség, és ott "aszalódik" (használhattam volna csúnyább szót is

) Madridban. Remélem jövőre elmegy onnan, ennél többre hivatott. Ezek után viszont Matyiért 20 misi még direkt kedvező összeg
A Kroos dologról annyit megjegyeznék, hogy én pl kifejezetten örülök, hogy nem ide jött. Tehetséges spíler, de a távozásának körülményei nem épp egy szimpatikus figurát rajzolnak ki, a fizetése meg (ha a hírek igazak), nagyon magas lesz, nem is hiszem, hogy rá tudtunk volna licitálni.. A nyilatkozatai meg.. Én Rakiticnek pl jobban örülök, Sevilla meccseket ha tehetem, megnézem, és ő nagy kedvencem volt már ott is.

Kroos meg egy kicsit "beszűkültebb" játékos nála.
Mondjuk az "emberi" oldallal lehet nem kéne előjönnöm, hiszen mi megvettük a harapóst.
Di Maria valószínű távozása meg szintén érthetetlen számomra, az egyik, ha nem a legjobb teljesítményt nyújtotta idén. Elolvastam az indokokat a madridisták részéről de nem győztek meg. Persze ha eladják, már majdnem visszajött a Hámeszért kiszórt összeg
Összefoglalva, én ezt a nagy "madridi erősítést" eddig nagyon nem érzem annak. Úgy látom, nem azokat a részeket foltozzák, amelyeket kéne, nagyon kéne nekik szerintem pl vkp, viszont olyan helyre jön ember, cserélődik a keret, ahol eddig is megvolt a minőség és a létszám. Persze lehet mondani, hogy a Bl győztesnek nagyon nem kell belenyúlni, vagy megerősíteni a keretet, de a Real mutatott játéka nem épp "Bl győztes", meg "Európa legjobbja", szóval bele kell nyúlni, ebben igazuk van, csak én szerintem nem jó helyen teszik (eddig). Mondjuk az eddigi skála alapján ők akkor fognak max vkp-t igazolni, ha mi is veszünk egyet