Balinho írta:Leon írta:Kash írta:Itt, az eurobarcán legyen bármilyen vita is a Barca szimpatizánsoknak van igaza...Mert ez egy Barcás oldal. A másik oldalon minden esetben a Real szurkolóknak van igazuk.
Ezzel nagyon egyet értek!Pl én ezért sem megyek odaát és nem erőlködöm fölöslegesen az ellenszélben!
Én viszont nagyon nem értek ezzel egyet, ennyi erővel be is lehetne szüntetni ezt a topicot...
igen, kb ez lenne az a pont, amikor mindenki hazamehetne, az uccsó meg kapcsolja le a villanyt...
nem értem itt a fingfűrészelgetést ezeken a zsetonokon, pláne nem madridista részről.
ki kezdett el brutális összegekkel dobálózni? ki a túró hozta be ezt a stílust a játékosvásárlásokba? kinél voltak először ilyen abszolút homály megmozdulások a pénzekkel kapcsolatban? nem pereznél? dehogyisnem.
mi például rijkaard második évében, amikor kezdett visszajönni a brigád az élmezőnybe kb 70 misiből vettünk egy fél csapatot (2004-2005, ilyen samu, deco, edmilson, gili, henke-féle szarokat stb), addig perez már 2000ben elköltött egy kilót három-négy emberre, azzal lett elnök... és folytatta tovább, ugyanebben a ritmusban...
persze jöttek új szereplők is, a fehérszerkós, lepedős gyerekek, akik fossák a pénzt, úgyhogy sajnos azóta is ezt kajázzuk, egyre durvább és elszálltabb szinten...
és a résztvevőknek abszolút nem érdeke a változtatás.