2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet azt hitte, hogy Benjamin Buttont vettük meg, azt majd fiatalodik.Sanama írta: "Korábban egy 30 éves játékos már valóban öregnek számított, ám ez már nem így van."
Ez a csávó tényleg nem normális.
Hát jó...Sanama írta:Zubi:
"Korábban egy 30 éves játékos már valóban öregnek számított, ám ez már nem így van."
Szerintem túl fiatal ő az első csapathoz. Jelöljük a Benjamin B-be.Sanama írta:Zubi:
"Korábban egy 30 éves játékos már valóban öregnek számított, ám ez már nem így van."
Én simán eltudom képzelni , hogy ha Xavi megy akkor ő megkapja , nem azt mondom , hogy megérdemelné de benne van a paklibanStickyFingaz írta:Majd pont Oldalpassz fogja megkapni a 6-os mezszámot.Alfa írta:Gondolom Sergi Robertora gondoltál ( bocs ha nem ) , ő az 1. felkészülési meccsen 20-asban játszott ami ugye Tello távozásával felszabadult , gondolom ez lesz a mezszáma ha pedig elmegy Xavi sztem megkapja a 6-ost .Az Koke-é lesz,ha jövőre ide igazol.
Majd pont Oldalpassz fogja megkapni a 6-os mezszámot.Alfa írta:Gondolom Sergi Robertora gondoltál ( bocs ha nem ) , ő az 1. felkészülési meccsen 20-asban játszott ami ugye Tello távozásával felszabadult , gondolom ez lesz a mezszáma ha pedig elmegy Xavi sztem megkapja a 6-ost .
Ezzel egyet értek. Én sem őt hoztam volna, de szimpatikus volt, hogy mindenképp jönni akart, akár kevesebb fizetésért is, valószinűleg nagyon motivált is lesz, és a legjobbját igyekszik majd mindig nyújtani. Bár lehet, hogy ez is kevés lesz, de arról tényleg nem ő tehet, hanem aki idehozta. De reménykedjünk benne, hogy rácáfol a nagy többségre, és hasznos tagja lesz a csapatnak.Esküszöm nem értem, minek ez a az ellenszenv...Oké, hogy elégedetlenek vagyunk Zubiék igazoláspolitikájával, de ne ezt a szegény embert bántsuk már miatta, ő tehet mindenről a legkevésbé. Minél több ilyen kommentet olvasok, annál jobban szurkolok neki, hogy firkálja le a pályáról az összes védőnket...
Ha Mr. Oldalpasszra gondolsz, ő a 20-ast kapta.MessiCesc írta:És a csapat másik sztárjával mi lesz most hogy elvettük a mezszámát?![]()
Gondolom Sergi Robertora gondoltál ( bocs ha nem ) , ő az 1. felkészülési meccsen 20-asban játszott ami ugye Tello távozásával felszabadult , gondolom ez lesz a mezszáma ha pedig elmegy Xavi sztem megkapja a 6-ost .MessiCesc írta:És a csapat másik sztárjával mi lesz most hogy elvettük a mezszámát?![]()
TOP3 legszimpatikusabb arc vagy a fórumon zola8787, de ezen a berobbanós, PSG ráhajtós dolgon nyerítve röhögtem mint egy lózola8787 írta: 2. Engem a pénz egyáltalán nem érdekel, illetve azért ígértek neki ennyi évet, mert nem akarnák, hogy 2 éves szerződéssel, tételezzük fel, hogy berobban és mivel már csak 1 év van a szerződéséből, megkeresi a PSG 4szeres fizut ígérve neki és ha pénzt akarunk benne látni akkor ócccsón el kell adnunk, mert mi nem tudunk adni/venni.
Esküszöm nem értem, minek ez a az ellenszenv...Gergely írta:http://www.youtube.com/watch?v=IOFEq9PUi2U
a videó alapján , kb 40.000 és 60.000 közötti a létszám de ahogy ahogy kilép a játékos kijárón az arcáról minden sugárzik... áhhh ne értem miért ő...![]()
Óriási csalódás nekem ez a védelembe!
Valahol 3500 nézőt írtak,nem tudom mennyire hiteles.Sajnos lemaradtam a bemutatásáról.Amúgy én azt gondolom,a hozzáállásával nem .lesz baj,mindenképpen megérdemli a bizalmat ő is:)ZBarca írta:Nem tudja valaki, hogy hányan mentek ki a bemutatásáraMert a képekből ítélve nem sokan...
Alba is megijedt egy kicsit, ha jól látom.MichaaBee írta:Alba és Mathieu képen