Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Ramos féle dologba igazad van azt aláírom!Csak az a baj hogy ha olyan védőt akarunk mint Pulyo az nálm max Hummels, TS és Chiellini.És igen ha nem is a Van Gall féle védelem pont de jó védelmet lehet összerakni sztárok nélkül is mint az Atletico védelme voltdanianevem írta:Hát pedig kellene mellé valaki, nézd csak meg a spanyol válogatott védelmét, hogy a középpályás védekezés nem ismert fogalommá vált még csak hagyján, de a védők össze-vissza futkostak, mintha életükben nem játszottak volna ezen a szinten.
Piqué-Ramos párossal indult, és Sergióról aligha lehetne azt mondani, hogy nem teljesített stabilan és jól a szezon során. (Aztán ugye mégsem Piqué hibája volt, hiszen Martinezzel sem működött.) Egyszerűen Puyol után egy verhető spanyol csapat ellen játszott Chile és Hollandia, a VB-n ráadásul mindkettő jelesre vizsgázott a tiki-taka ellen.
Vagy akkor kövessük Van Gaalt, aki a klasszisok hiánya miatt áttért a 3 belső védős rendszerre.
Varane-nak is azért volt kifejezetten rossz időszaka a szezonban, ilyen fiatalon mondjuk ez természetes, de trófeák mehetnek el rajta.barca0000 írta:Az ok hogy Marquinhos nem a világ legtapasztaltabb védője,ahogy pl Varane se volt az amikor a realba került és ö talán kisseb tapasztalattal rendelkezett min a brazil és mégis bevált már az első évbe.Ez a vezér kell a védelembe dolog meg elég érdekes mert szerintem Piquenek is nem az kell hogy megmondják hova helyezkedjen hanem csak 1 stabilan jól teljesítő védő kell mellé és ez akár Marquinhos is lehetne
Ehhez meg menyiségben vagyunk kevesek. Persze, ha sérülés van, vagy eltiltás, vagy vmi, akkor oda lehet tenni Mascheranot, Adrianot, vagy akár Busquetset, de sok köszönet nem hiszem, hogy lenne benne.Vagy akkor kövessük Van Gaalt, aki a klasszisok hiánya miatt áttért a 3 belső védős rendszerre.
A meccsek közben sokszor ilyen felállással játszunk most is, Busi hátrébb lép, Alves meg Alba pedig feljebb. Úgyhogy ha belegondolunk nem lenne ez olyan új taktika..Capon írta:Szerintem életképes lehet a 3-4-3as felállás is, persze csak bizonyos meccseken.
Bocsi, hogy így beleszerkesztve kiemelek egy mondatot, de ezt nem értem.. Rafinha játszhatna nálad, de Rakitic nem? A horvát bőven többet tett le eddig az asztalra, a tiszta lapot legalább megérdemelné szerintem - főleg így látatlanba. Szegény srácot úgy leírod mindig, pedig még nem is láttuk, hogy mire képes nálunk.crixus írta:Rakitic-et, pedig nem baj, ha hanyagoljuk az öreg miatt.
Állítólag Vertonghen és Suarez barátok.ZBarca írta:Én legjobban Vertonghen-nek örülnék, Vermaelen-nél nem biztos, hogy visszanyeri majd élete formáját, de sosem tudhatjuk.
Ezt pont a Mathieu üzlet után mondod..?Sanama írta:Ők már májusban is felmerültek, akit 2 hónap alatt nem tudtak megszerezni, arra sok remény nincs szerintem.
De elkezdek nézelődni 30+ os játékosok között, egyik biztos érkezik még
Ők már májusban is felmerültek, akit 2 hónap alatt nem tudtak megszerezni, arra sok remény nincs szerintem.palesz77 írta:Szó van Marquinhosról folyamatosan, ma cikkeznek Vermaelenről is, közbe fel-felmerül Cuadrado. Nem tudom mi kéne még..Sanama írta:Amúgy annyira nincs hír semmiről már napok óta, hogy szerintem ennyi volt számunkra az igazolási szezon...
Ez az írás akár Mr.Waka-wakáról is szólhatnak,ott is ugyanezek a problémák nem biztos, hogy jó ötlet lenne összeereszteni őket,pláne mondjuk egy Real vagy egy Bayern ellen. Na persze ha Luchoék megoldanák ezeket a fejbeni problémákat, akkor jók lehetnének középen, csak kérdés, hogy sikerülne-e megoldani.noname írta:Párszor láttam játszani. Jó felépítésű, egész gyors, jól szerel.
Csak kb 2 éve, mintha fejben szét lenne esve.Ezalatt érts: rossz helyezkedés, nagy hibák, bármi benne van. Szerintem amúgy az egyik legtehetségesebb védő. Épp ezért gondolom h egy új légkör helyre billentheti.
Szó van Marquinhosról folyamatosan, ma cikkeznek Vermaelenről is, közbe fel-felmerül Cuadrado. Nem tudom mi kéne még..Sanama írta:Amúgy annyira nincs hír semmiről már napok óta, hogy szerintem ennyi volt számunkra az igazolási szezon...
Párszor láttam játszani. Jó felépítésű, egész gyors, jól szerel.P.G.D. írta:GuzmicsZBarca írta: Ki lesz a következő, Pepe?egyébként Vermaelen nem lenne olyan rossz, a kispadunk legalább erősek leszünk
(leszámítva a kp-t)
Komolyra fordítva a szót, azért valaki leírhatná, hogy milyen kaliberű, mert én elég ritkán nézek Arsenal meccseket.
3-5-2 felállásban Albának a helye a bal középpálya, mert ebben a formációban a két szélsőnek szigorúan vissza kell járnia (jobb szélre a bizalmat megelőlegezendő Cuadradót tettemS.Agüero írta:Ez csak akkor megvalósítható, ha Song marad, és jön Marquinhos.
Amúgy Cuadrado ha jön, kíváncsi leszek rá hátul. Elől semmiképpen nincs helye, maximum még akkor lehet jó, ha 3-5-2-vel játszanánk.
Viszont így akkor nincs helye Albának.Néhány meccsen mondjuk be lehet vetni.
GuzmicsZBarca írta: Ki lesz a következő, Pepe?