Bocs.ferninho írta:kinek?![]()
amúgy már a Hummelses képről is rögtön beugrott, hogy volt egy full ugyanilyen Suarezes és már a google képkereső meg is találta.

Bocs.ferninho írta:kinek?![]()
amúgy már a Hummelses képről is rögtön beugrott, hogy volt egy full ugyanilyen Suarezes és már a google képkereső meg is találta.
kinek?
Szóról szóra leírtál mindent, amire én is gondolok.kadarzsolt85 írta:Hát ez nagyon durva lenne'Boixos1981 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140726/ ... 46350.html
Ezert nem adtak oda Mathieunak az otos mezt bar csak igy lenne szerintem mindenki lehidalna es zubizaretanak labat csokolnakadarzsolt85 írta:Hát ez nagyon durva lenne'Boixos1981 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140726/ ... 46350.html
Hát ez nagyon durva lenne'Boixos1981 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140726/ ... 46350.html
Senki nem mondja, hogy egy szinten van velük. De összességében jobban passzol egy hajtósabb, többet ütköző középpályára, mint Xavi. Xavi csak akkor lenne jó egy ilyen középpályán, ha lenne mellette 2 ütköző ember is, de akkor meg Ini és/vagy Busi nem játszana, hármójuk közül pedig jelenleg a Maestrot padoztatnám leginkább. Passzolás terén természetesen nem üti meg Rakitic az öreg szintjét, de azért ő sem analfabéta ilyen téren - a hosszú keresztlabdái meg egyébként simán vannak olyan szintűek, mint Xavinak. Szóval ha már csak Ini válláról képes levenni egy kis terhet, és ezáltal ő többet támadhat, már megéri őt játszatni véleményem szerint.crixus írta:Egyébként érdekes, hogy sokan Rakitic-et Xavi, Busquets, Iniesta szintjén emlegetik. Le kellene szállni a földre, mert nem lesz attól jobb egy játékos, hogy a Barca-ba igazol. Kíváncsi lennék arra, hogy hányan lennének tőle elszállva, ha mondjuk Madridba igazol. Gondolom pont annyian, mint ahányan Illaramendi-től.
Erre meg nagyon kíváncsi leszek. Mármint hogy Busi mennyire fog tudni változni/megújulni, ha esetleg tényleg komolyabb átalakítás lesz a játék képében. Ez legalább annyira érdekel, mint az, hogy az új igazolások mennyire tudnak beilleszkedni..mess2009 írta:éppen hogy Businak kell alaposan új!! szemléletű focit bemutatni, ha én (pontosabban:LE.) jól gondolom. erről már többen is írtunk, v.színű előre kellene mennie egyel, az a pozíciós játék az alibi passzokkal őszintén remélem a múlté!
Iniestánál soha nem lesz jobbZBarca írta:Rakitic kreativitás terén van olyan jó szerintem, mint Busi. Xavinál és Ininél tényleg nem jobb, de láttunk tőle is szép megoldásokat.crixus írta:Egyébként érdekes, hogy sokan Rakitic-et Xavi, Busquets, Iniesta szintjén emlegetik. Le kellene szállni a földre, mert nem lesz attól jobb egy játékos, hogy a Barca-ba igazol. Kíváncsi lennék arra, hogy hányan lennének tőle elszállva, ha mondjuk Madridba igazol. Gondolom pont annyian, mint ahányan Illaramendi-től.
Aztán ki tudja... Az is benne van, hogy egyszer még Iniék felett emlegetjük majd.
Rakitic kreativitás terén van olyan jó szerintem, mint Busi. Xavinál és Ininél tényleg nem jobb, de láttunk tőle is szép megoldásokat.crixus írta:Egyébként érdekes, hogy sokan Rakitic-et Xavi, Busquets, Iniesta szintjén emlegetik. Le kellene szállni a földre, mert nem lesz attól jobb egy játékos, hogy a Barca-ba igazol. Kíváncsi lennék arra, hogy hányan lennének tőle elszállva, ha mondjuk Madridba igazol. Gondolom pont annyian, mint ahányan Illaramendi-től.
Ha ezt így látod akkor nincs értelme veled futballról beszélgetni.LG írta: Hogy Busquets miért kreatívabb, mint a horvát, azt meg végképp nem értem, mert oda tudja passzolni Xavinak, vagy Iniestának a labdát?
Nem hinném, hogy kontrákra fogunk játszani, sőt ez szinte kizárható. A játékunk gyorsabb lesz, hasonlóan, mint a Pep érában. Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy Busquets nem képes a gyorsabb játékra, nézz vissza pár meccset az előbb említett időszakból. Futógyorsaságra lehet, hogy lassabb, mint Rakitic, de passzgyorsaságban nem valószínű.mess2009 írta: nem értek egyet a Rakitic felfogásoddal.
ha van valami ami értelmet ad az új embereknek, az a csapat megújulása. márpedig a szélsőséges labdatartásra irányuló lassú támadás szövésbe torkolló játékfelfogást éppen hogy a gyors kontrajáték, a direktebb foci kell hogy felváltsa és ebben igenis Rakitic(és mellette Rafinha, Iniestával) két ok miatt is jó: gyors játékhoz van szokva és nagyon jó a kondija sokat is hajt! a Buskuetsel történő összevetés sem szerencsés: nála a horvát sokkal fordulékonyabb, gyorsabb és hatékonyabb a középpályás védekezése. éppen hogy Businak kell alaposan új!! szemléletű focit bemutatni, ha én (pontosabban:LE.) jól gondolom. erről már többen is írtunk, v.színű előre kellene mennie egyel, az a pozíciós játék az alibi passzokkal őszintén remélem a múlté! a sürgető kényszert a gyorsabb játékra nem csak a világ élvonala példázza, de ezuttal a lehetőségeink is nagyságrendekkel nőttek Neymar és a harapós gyerek okán.
ami pedig Xavit illeti: bármelyik meccsen ahol már 2:0 ra vezetünk aranyat érhet!
Ezt honnan vetted? Az elmúlt szezonban több veszély és kreativitás volt Rakiticben, mint az egész középpályánkban együtt, Fabregast leszámítva, de ugye ő már nincs itt, szóval tárgytalan. Hogy Busquets miért kreatívabb, mint a horvát, azt meg végképp nem értem, mert oda tudja passzolni Xavinak, vagy Iniestának a labdát?Visszatérve Rakitic-re: támadó, szervező középpályásnak sem elég jó. Iniesta és Busquets is sokkal jobbak ha kreativitásról van szó, Busquets-nek hasonló a védekező munkája, így az előrejáték miatt inkább ő kell a kezdőbe.
A csereszerepkörről: Rafinha-t én Iniesta posztján látom nagy tehetségnek és lehet, hogy jelenleg papíron jobb Rakitic, de Rafinha-ban óriási a potenciál, hogy rövid időn belül jobb lesz a horvátnál, így nálam ő előbbre van. Tehát nálam az egyetlen alternatíva, ahol Rakitic feltűnhet, az Busquets szervező szerepköre, ahol Busi mögött lehetne csere. Viszont, ha az öreg Xavi marad, akkor nálam ő is előbbre van mint a horvát. Ha van mögötte egy olyan ember, aki takarít, akkor az öreg az előrejátékban még mindig ezerszer veszélyesebb, mint Rakitic.
Ezzel egyet értek.Vermaelent jó lenne elfelejteni.
A drágábbik az a brazil. Komolyan őt szeretnéd, vagy csak viccelsz?a Marquinhos-Verthongen pakk egyike akár jó is lehet. Inkább nem mondom el, hogy kit preferálok, sztem tudja mindenki. A drágábbikat...
nem értek egyet a Rakitic felfogásoddal.crixus írta:Szerintem ha Xavi-nak nem kell FOLYAMATOSAN biztonsági játékot játszani, mert nincs, aki egy labdavesztésnél "fedezze", akkor többre lenne képes.hank1ee írta: Ne haragudj, ne vedd sértésnek, de láttad játszani az öreg Xavit ebben a szezonban...?Én örülök, ha marad, mert kell a mélység a középpályára és egy legendáról van szó azért mégiscsak, de a horvát most sokkal jobb.
Másrészt Rakitic egy főként kontrákra építő Sevilla-ban játszott jól, Xavi-nak pedig betömörülő védelmek ellen, kevesebbet mozgó társakkal kellett játszania. Magyarul Xavinak sokkal nehezebb dolga volt a hosszú indításokkal, nehezebb dolga volt a támadásépítésben. Nem hiszem, hogy Rakitic jobb lett volna, ha a kaputól 30-35 méterről, 10-11 játékossal védekező csapat ellen kellett volna a 3-4 előrébb helyezkedő társat megtalálni úgy, hogy igazából csak oldalra tudja adni a labdát, mert középen, előrébb senki sincs, mert Messike ott liheg a nyakán... vagyis nem liheg, mert nem erőlteti meg magát a futással.![]()
Nyilván Xavi már nem a régi és nem egy jobb megoldás lenne nála. De a horvátot én nem érzem jobbnak.
Továbbá azt nem is veszik bele, amit valaki ?essi, Neymar vagy Suarez miatt vesz meg, de nem szerepel rajta a nevük. Bocs az offértBarcaman1993 írta:Elképesztően nagy baromság. A cikk teljesen, az elméleted meg hiányos. Egyrészt daffy leírta, hogy nagyjából mekkora a bevétel egy mez után. Másrészt nehogy azt hidd, hogy ez nálunk, vagy éppen a többi klubnál nem így működik. Annyi a különbség, ha a Realról van szó, akkor azt leközlik, ha másról, akkor meg csöndben maradnak. Egyébként Neymarról is lehoztak tavaly egy ilyen statisztikát, 1 hét alatt 3 millió euró tiszta bevételünk volt után csak a mezekből... Azt meg hozzáteszem, hogy a Suarez mezekből is biztosan tonna számra visznek haza. Emiatt nem kell aggódni. Továbbá azt is kalkuláljuk bele, ha vki mondjuk Suarez mezt vesz, akkor sem Messi, sem Neymar mezt nem fog venni. Itt az évenkénti mezeladások közt sztem minimális különbség van.
Elképesztően nagy baromság. A cikk teljesen, az elméleted meg hiányos. Egyrészt daffy leírta, hogy nagyjából mekkora a bevétel egy mez után. Másrészt nehogy azt hidd, hogy ez nálunk, vagy éppen a többi klubnál nem így működik. Annyi a különbség, ha a Realról van szó, akkor azt leközlik, ha másról, akkor meg csöndben maradnak. Egyébként Neymarról is lehoztak tavaly egy ilyen statisztikát, 1 hét alatt 3 millió euró tiszta bevételünk volt után csak a mezekből... Azt meg hozzáteszem, hogy a Suarez mezekből is biztosan tonna számra visznek haza. Emiatt nem kell aggódni. Továbbá azt is kalkuláljuk bele, ha vki mondjuk Suarez mezt vesz, akkor sem Messi, sem Neymar mezt nem fog venni. Itt az évenkénti mezeladások közt sztem minimális különbség van.Vakmacska írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ez-2352361
Érdekes, hogy ők még egy ilyen kisfiúból is pár nap alatt ilyen sztárt tudnak faragni, hogy egy hónap alatt megtérül az ára.
Nálunk ilyenről sosem hallasz.
Persze, biztos a Messi-mezek tonnaszámra fogynak, de a többi?
Ez hülyeség. Mezenként kb 12 euró a haszon,amit a csapat kap. Ha egyáltalán el is adtak ennyit,az még mindig csak 4,1m euró. De kételkedem az eladott mezek számában is. Cr mezből 1m ment el egy év alatt,kizárt hogy ennyi James mez fogyott volna..Vakmacska írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ez-2352361
Érdekes, hogy ők még egy ilyen kisfiúból is pár nap alatt ilyen sztárt tudnak faragni, hogy egy hónap alatt megtérül az ára.
Nálunk ilyenről sosem hallasz.
Persze, biztos a Messi-mezek tonnaszámra fogynak, de a többi?