Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Miért, Griezmann akkora játékos lenne? Mert erről én lemaradtam. Ok, volt egy jó szezonja (meg egy pocsék VB-je), de azért én akkora potenciált nem látok benne.visca el barca írta:sztem griezmannak már rég nincs szüksége ugródeszkára...Varatrix írta:Griezmannak valószínűleg ez csak egy ugródeszka.
jól igazol az atleti, sztem erősebbek lesznek mint tavaly
visca el barca írta:sztem griezmannak már rég nincs szüksége ugródeszkára...
sztem griezmannak már rég nincs szüksége ugródeszkára...Varatrix írta:Griezmannak valószínűleg ez csak egy ugródeszka.
Még nem hivatalos, de Wenger nemrég nyilatkozta:StickyFingaz írta:Chambers már hivatalos?
Chambers már hivatalos?PCsabi írta:Southampton Manager Ronald Koeman: "We are not a selling club".
Shaw £30m (Manchester United)
Lallana £25m (Liverpool)
Lovren £20m (Liverpool)
Chambers £16m (Arsenal)
Lambert £4m (Liverpool)
Sorry...ZBarca írta:@AndrisBarca
Nem kötekedésként, de ezt már előtted is írták...![]()
On:
Érdekes lesz, mit fog Besic mutatni az Evertonban...
Legyen neked igazad, és legalább legyen egy normálisabb magyar csapat...Erxy írta:vagy csak hazudtak, hogy a többi magyar klub ne kérjen a játékosaiért tripla pénzt.Messa írta:Vagy Kubatov, vagy Orosz nyilatkozta, hogy a kapott pénzt nem fogják új játékosokra költeni. Innentől kezdve ugye ez a pénz ellenőrizhetetlen, hogy hova fog elfolyni.
vagy csak hazudtak, hogy a többi magyar klub ne kérjen a játékosaiért tripla pénzt.Messa írta:Vagy Kubatov, vagy Orosz nyilatkozta, hogy a kapott pénzt nem fogják új játékosokra költeni. Innentől kezdve ugye ez a pénz ellenőrizhetetlen, hogy hova fog elfolyni.danianevem írta:
Legutoljára 4 millió fontról írtak, Kubatovék meg 20%-os részesedésről az átigazolási díjból. A fontosabb kérdés, hogy visszaforgatják-e a csapatba, vagy megy-e a zsebekbe...
Vagy Kubatov, vagy Orosz nyilatkozta, hogy a kapott pénzt nem fogják új játékosokra költeni. Innentől kezdve ugye ez a pénz ellenőrizhetetlen, hogy hova fog elfolyni.danianevem írta:Legutoljára 4 millió fontról írtak, Kubatovék meg 20%-os részesedésről az átigazolási díjból. A fontosabb kérdés, hogy visszaforgatják-e a csapatba, vagy megy-e a zsebekbe...Capon írta:Vajon mennyiért engedték el?
Legutoljára 4 millió fontról írtak, Kubatovék meg 20%-os részesedésről az átigazolási díjból. A fontosabb kérdés, hogy visszaforgatják-e a csapatba, vagy megy-e a zsebekbe...Capon írta:Vajon mennyiért engedték el?
Vajon mennyiért engedték el?danianevem írta:Na kérem, tessenek csak ámuldozni![]()
BesicsEverton
Én azért nem lepődtem meg rajta mert a VB-n is jól tolta és ahhoz képest , hogy fiatal nem remegett meg a lába és a bosnyák csapat egyik legjobbja volt.danianevem írta:Na kérem, tessenek csak ámuldozni![]()
BesicsEverton
Szecsni ( tudom , hogy nem így kell írni mielőtt valaki megjegyeznéLG írta:Gondolom ott is padozna.MQuC írta:Nagyon nagy lenne, ha végbemenne a Casillas - Arsenal ügylet.