Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És elpasszoltuk......hihetetlen......tényleg tökön szúrom magam.varnagykrisztian írta:Most akartam épp tőletek kérdezni hogy most mi a pi... lesz így velünk......elfogytak a nagy nevek + elcseréltünk egy JEREMY-t, ha PARSONS is elmegy tökön szúrom magam.
ArizaMessiFan írta:Gasol mindegy melyikbe megy, mindkettőnél meg fogom szeretni. Melot csak akkor ha Bullsba
Bob te csinálnál egy az egyben egy Asik-Green cserét?
Parsonst így elengedheti a Rockets, aki 6 millióval fog többet keresni Greennél, pedig nem érzem jobbnak annyival, nekünk pedig 100 év után végre lenne egy jól lepattanózó, védekező centerünk aki igaz lejáró, de nem okozna gondot a hosszabbítás vele szvsz.
Most akartam épp tőletek kérdezni hogy most mi a pi... lesz így velünk......elfogytak a nagy nevek + elcseréltünk egy JEREMY-t, ha PARSONS is elmegy tökön szúrom magam.Bob_Marley írta:Ezzel a Houston fog szerintem megint "pofára esni". James kuka, Melo kuka, Bosh marad így ő is kuka. Lint elcserélték a Lakershez, Pelicans úgyis valahogy megoldja, hogy áttudják venni Asikot, gyakorlatilag arra csinálnak/tak helyet, hogy Parsons-t megtartsák, s nem teljesen ez volt a "nagy terv".
Bosh max, azért elég durva számomra. Főleg az öt év lesz sokkoló, gyakorlatilag a cserélhetetlen kategória a dinó. És hiába jön esetlegesen Deng vagy Ariza nagyon meglesz kötve a kezük.