Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk szerintem pont nem hülyeség, mert nem csak bohóckodásból csinálják, hanemvisca el barca írta:kiváncsi vagyok melyik idiota fog először infarktust kapni ettől a hulyeségtől....
LG írta:Pedig mennyit koptattak tavaly nyáron a billentyűzetet tavaly nyáron (is), hogy adjuk el. Persze sok értelme nem volt, hisz a vezetőségünk nem olvassa a fórumot. Most a nyakunkon marad féknek sok-sok milliós fizetéssel, bráfó.Kovbal88 írta:Igazából sokat mond, hogy nem kell senkinek se.
Nem olyan öreg ő még, hogy ilyen rosszul teljesítsen, szóval máshol vannak vele a gondok!
Amúgy ez is óriási vezetőségi hiba, hogy ilyen játékosok a nyakunkon maradnak.De lehet nem ő lesz az egyetlen, ha Pique az elmúlt szezonhoz hasonló szezont lehoz, akkor vele is ugyanez lesz a helyzet. Ugye jól emlékszem, hogy 2019-ig hosszabbítottunk vele?
Pedig mennyit koptattak tavaly nyáron a billentyűzetet tavaly nyáron (is), hogy adjuk el. Persze sok értelme nem volt, hisz a vezetőségünk nem olvassa a fórumot. Most a nyakunkon marad féknek sok-sok milliós fizetéssel, bráfó.Kovbal88 írta:Igazából sokat mond, hogy nem kell senkinek se.
Nem olyan öreg ő még, hogy ilyen rosszul teljesítsen, szóval máshol vannak vele a gondok!
Amúgy ez is óriási vezetőségi hiba, hogy ilyen játékosok a nyakunkon maradnak.
A Mundo alapján nem olyan biztos a távozása:palesz77 írta: Bár jövőre akkor is nagy kakiban maradnánk a távozása miatt..
Az egy dolog, h CR ellen védekezett de máskor elfelejtette, h mi is lenne az elsődleges feladata. Azt, h a csapatba ő a 3-4. legfontosabb ember az gondold át még párszor mert nagyon rossz helyre teszed.Res írta:Soha nem tudott védekezni?? Aki ilyent állít annak javaslom, hogy képezze egy kicsit tovább magát a legismertebb videó megosztó portál segítségével. Javasolt kifejezés: "Alves vs Ronaldo".
Szerintem inkább az a kérdés, hogy van-e még egy ilyen reakcióidejű védő a csapatban. Sajnos tudom a választ rá...
Szerintem a hozzáállásával nincs gond, továbbra is felszántja a pályát, de már nem ér vissza időben a középső védők meg ugyebár a saját feladatukat sem igazán tudták az elmúlt 2 évben megoldani.
Tavaly a komolyabb meccseken nem engedték előre, akkor stabilabb is volt a csapat, viszont akkor meg ugyebár ott volt a szokásos probléma: a betömörülő védekezést nem tudták megbontani.
Szerintem az egész Barcán belül harmadik-negyedik legfontosabb ember. Nehéz lesz pótolni, de 31 év, az 31 év.
Hát nem tudom, én nem vagyok ilyen optimista.. A hazai rendezésű VB-re se pörgött fel, katasztrófa volt. Plusz ott van, hogy 31 éves, jövőre lejár a szerződése, mi meg sanszos, hogy nem igazolhatunk.MR. TROMORT777 írta:...
Hát egy 31 éves játékosról beszélünk. Mi mással magyarázható ez a formahanyatlás/visszaesés ami az elmúlt időszakban jellemezte őt? 31 évesen nem mondható öregnek, sőőt. Fizikailag/testileg sem, a sérülések sem igazán hátráltatják másoknál jobban. Szóval ezzel nem lehetne baj. Nála azt látom, hogy a világ legjobb csapatában a világ top jobbhátvédjeként megnyert mindent és még annál is többet majd ebbe nagyon belekényelmesedett. Persze ahogy az egész csapat is. Hogy mennyire lehet ezért hibáztatni valakit? Az én olvasatomban semennyire, hisz ez törvényszerű. Ha már valamit megnyertél, nem akarhatod még egyszer annyira mint elsőnek. Nála abszolút igaz, hogy teljesen elkényelmesedett. Az a küzdés amit említesz az a töredéke sem annak amit láthattunk tőle korábban.Rumig írta: Szerintem sok minden elmondható Alvesről, de ez biztosan nem. Ő lényegében mindig hajt, küzd, mutatja magát, idegesíti, ha elront valamit, stb... Persze igen, már fenn ragad, nem ér vissza időben, eltolódik, lemarad..., szvsz a mentalitása lassan az egyetlen, amivel semmi gond sincsen és ami miatt eddig még nem vesztette el a helyét a csapatban.
Szerintem sok minden elmondható Alvesről, de ez biztosan nem. Ő lényegében mindig hajt, küzd, mutatja magát, idegesíti, ha elront valamit, stb... Persze igen, már fenn ragad, nem ér vissza időben, eltolódik, lemarad..., szvsz a mentalitása lassan az egyetlen, amivel semmi gond sincsen és ami miatt eddig még nem vesztette el a helyét a csapatban.MR. TROMORT777 írta:Nála a legfőbb gond a mentalitással van
de pont olyan gáz mint itt toljuk. a védekezése sosem volt jó, de mivel sokáig ontotta a gólkpasszokat, meg jól játszott a kutyát nem érdekelte ez.macgabi írta:Tény, Alves lassabb mint két éve, de annyira nem gáz, mint ahogy itt toljátok.