Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy telik az idő változnak a vélemények meg az elvárások is ahogy látom, pl. lásd Cuadrado esetét. Az ő megítélése is 180 fokos fordulatot vett kb. 2 hét alatt (és most tényleg nem ellene beszélek).PCsabi írta:Mondjuk az kabaré, hogy úgy indultunk neki ennek az átigazolási szezonnak, hogy Hummels/Marquinhos/Benatia/Luiz, aztán végül jön Mathieu meg Vermaelen...
Van olyan, aki tiszta szívből örülne Vermaelen-nek?
Kínos.PCsabi írta:Mondjuk az kabaré, hogy úgy indultunk neki ennek az átigazolási szezonnak, hogy Hummels/Marquinhos/Benatia/Luiz, aztán végül jön Mathieu meg Vermaelen...
Mondjuk Matyi az első meccse alapján pazar igazolás volt szerintem..ZBarca írta: de eddig Mathieut leszámítva jól igazolnak.
Pedig én akkor örülnék neki, ha azt a formáját hozná..PCsabi írta:Van olyan, aki örülne Vermaelen-nek? És ne gyertek ilyen "de hát 3-4 éve jó volt" meg "ha az első éves Arsenal-os formáját hozza" szöveggel.
A kapus posztot jó időre megoldottuk a támadószekcióval együtt, kp-ra még érkezne Cuadrado, Dani a védelembű ki, Vermaelen pedig be és már meg is vagyunk. Nem a miénk a világ legjobb vezetősége (és akkor még finoman fogalmaztam), de eddig Mathieut leszámítva jól igazolnak.crixus írta:Eddig is pocsék munkát végeztünk az átigazolások terén,
egyetértek. Agger nem kell, akkor inkább Edgar Ievisca el barca írta:ha csak aggerre telik, inkább ne jöjjön senki. tök felesleges ide. ő sem fiatal már, állandoan sérült. inkább vmelyik kölyök a b-ből, mint egy hadirokkant.
minek kapná össze magát? megmondták h ráépítik a jövő védelmét, az isten sem fogja onnan kirobbantani...nagyatyesz írta:És hiszem azt, hogy Piqué is össze fogja kapni magát, mert lesz konkurencia bőven.
Valóban nem a fülén viszi a labdát az ellenfél tizenhatosáig!palesz77 írta: Őt meg én is néztem már Pool meccseken, tényleg nagyon jó a srác - a sok öngólja ellenére is-, de a labdakihozatal annyira nem tűnt az erősségeinek, ő inkább egy vadállat, mint egy technikás védő. Persze Puyi is az volt, de szerintem ő még nála is gyengébb ebben. Nem tudom mennyire passzolna hozzánk..
De az biztos, hogy erősen alul van értékelve a gyerek.
Köszi szépen, most már megjegyzem ígérem..Alcantara írta:Többször leírtam már Agger kapcsán, de akkor újra.![]()
Őt meg én is néztem már Pool meccseken, tényleg nagyon jó a srác - a sok öngólja ellenére isAlcantara írta:A védelem vezére a Poolban már régóta Skrtel. Mivel ő szlovák nemzetiségű, nem annyira felkapott, futtatott gyerek. Én neki örültem volna a legjobban, Piqué és az összes többi felköthette volna a gatyát, ha versenyezni kívánt volna vele.
palesz77 írta: Aggerről valaki valami komolyabb infót? Nincs itt az illetékes Pool fan kolléga?Mennyire fürge, mennyire vezényli a védelmet?
Gondolom spanyolul nyilatkozott, szóval az angol fordítás nem tuti. Lehet az oldal készítői spanyolról fordítottakpalesz77 írta:Luis Enrique: "Alves? He's a player from our squad, and a good one too. I'm delighted he's at Barça. We didn't talk about his future." (Gali hsz-éből az Alves topicban)
Azért így kicsit másképp hangzik a dolog szerintem. Ez alapján simán el tudom képzelni, hogy Cuadradot akarja, de ha esetleg nem jön össze, akkor jó lesz Alves is.
Aggerről valaki valami komolyabb infót? Nincs itt az illetékes Pool fan kolléga?Mennyire fürge, mennyire vezényli a védelmet?
Pool fan haverom a következőképp jellemezte szó szerint idézem: "Nagyon jó, nagyon ügyes elég, gyors tanári de valaki ránéz egy félévre lesérül utána másfél évig formán kívül van, aztán mire elkezd menni neki, valaki megint ránéz és újra lesérül minimum egy fél évre, így sose lesz kezdőbe való sehol sem."messideco írta: Esetleg a liverpoolos haveroktól érdeklődöm Agger felől, kíváncsi vagyok, hogy ők milyennek látják.
Luis Enrique: "Alves? He's a player from our squad, and a good one too. I'm delighted he's at Barça. We didn't talk about his future." (Gali hsz-éből az Alves topicban)mess2009 írta:na, LE megmondta a frankót! Alvesnek örül.....nem tudom miről ment itt a diskurzus két hónapig?!