Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs szükség rá! Én a Keletinél megyek el nap mint nap.Kash írta:Ahw ne már, pedig 100%-ban biztos voltam benne, hogy tetszeni fog nektek a zene.palesz77 írta:Én hülye megnyitottam a linket..Kash írta:Igen, sajnos így van.
Szerintem az a legnagyobb gond, hogy sokan nem szeretik a keleti zenét, én mondjuk miután meghalgattam ezt a zenéthttps://www.youtube.com/watch?v=4_o47Gs6DQ0" target="_blank egyből megszerettem ezt az ízlésvilágot
![]()
Ezért a számért örökös IP bannt érdemelnél szerintem..
![]()
Csak azért, hogy jobban megszeressétek a keleti világot, hamarosan beszerzek új avát és aláírás képet
Ahw ne már, pedig 100%-ban biztos voltam benne, hogy tetszeni fog nektek a zene.palesz77 írta:Én hülye megnyitottam a linket..Kash írta:Igen, sajnos így van.
Szerintem az a legnagyobb gond, hogy sokan nem szeretik a keleti zenét, én mondjuk miután meghalgattam ezt a zenéthttps://www.youtube.com/watch?v=4_o47Gs6DQ0" target="_blank egyből megszerettem ezt az ízlésvilágot
![]()
Ezért a számért örökös IP bannt érdemelnél szerintem..
Én hülye megnyitottam a linket..Kash írta:Igen, sajnos így van.
![]()
Igen, sajnos így van.messideco írta:Vettétek észre, hogy egyre színvonalasabb a fórum?
Fogadni mernék rá, hogy egyezik az IP, egyébként ilyen arcok miatt nagy mértékben süllyed az fórum színvonala..Storm írta:Miről beszélsz ? Nem regisztráltam újra attól még hogy a barátom és kedvelem.
Miről beszélsz ? Nem regisztráltam újranagyiibarca írta:Azt ugye vágod, hogy újra regelésért IP ban jár?Storm írta:Sziasztok!
Én még új vagyok. És AndrisBarca legjobb barátja.
Látom szegényt kitiltották. Nagyon örülök hogy egy fórumon lehetek vele.
Azt ugye vágod, hogy újra regelésért IP ban jár?Storm írta:Sziasztok!
Én még új vagyok. És AndrisBarca legjobb barátja.
Látom szegényt kitiltották. Nagyon örülök hogy egy fórumon lehetek vele.
Szerintem meg van rendezve.Kash írta:Ez mi a jó isten?![]()
http://indavideo.hu/video/Mi_az_istent_ ... yerekekkel" target="_blank
Sajnos a videót hang nélkül néztem meg, nem bírtam már idegekkel az egészet...Valaki nézze meg hangal, és mondja el, hogy szerinte ez micsoda.
Vallásnak csúfolt tömegpszichózis.Kash írta:Ez mi a jó isten?![]()
http://indavideo.hu/video/Mi_az_istent_ ... yerekekkel" target="_blank
Sajnos a videót hang nélkül néztem meg, nem bírtam már idegekkel az egészet...Valaki nézze meg hangal, és mondja el, hogy szerinte ez micsoda.
Nyugodjon békébenP.G.D. írta:Igazából nem találtam neki megfelelő topikot, szóval ideírom, hátha valakit érdekel, vagy még nem hallotta: Elhunyt Bajor Imre. Egyik kedvenc magyar színészem volt, nyugodjon békében!
Lavezzi for Prez!kanty írta:van aki punciszelfit készít.
P.G.D. írta:Igazából nem találtam neki megfelelő topikot, szóval ideírom, hátha valakit érdekel, vagy még nem hallotta: Elhunyt Bajor Imre. Egyik kedvenc magyar színészem volt, nyugodjon békében!
Ami náluk kb. semmit sem jelent a több milliós fizetés mellett.daffy írta: Viszont utólag büntetnek és röpül is az 5000 dolláros csekk.
nah jó a bundesliga frizrua az máspalesz77 írta:Mondjuk ez szerintem azért tűnik fel ennyire, mert 10 éve nem tudták volna hova kipostolni a képeket a focisták. De anno is mindig megvoltak a divathajak
Viszont utólag büntetnek és röpül is az 5000 dolláros csekk.Sanama írta: Ez a "nőiesedés" ugyanúgy jelen van pl. az NBA-ben. Nem nézek sok NBA-t, majd valami nagyobb ember jön és elmondja mi igaz ebből, de a régi nagyok folyamatosan nyilatkozzák, hogy 15éve mondjuk a faultok fele nem lett volna befújva, mert akkor még mehetett a váll váll ellen az erősködés. Vagy pl. fele ennyi "flop" nem volt, múltkor láttam hogy Wade interjút, hogy 1 kissrác kérdezi tőle miért flopol anniyt. Ergo ott is megy a szinészkedés, mint az állat.
Ez a "nőiesedés" ugyanúgy jelen van pl. az NBA-ben. Nem nézek sok NBA-t, majd valami nagyobb ember jön és elmondja mi igaz ebből, de a régi nagyok folyamatosan nyilatkozzák, hogy 15éve mondjuk a faultok fele nem lett volna befújva, mert akkor még mehetett a váll váll ellen az erősködés. Vagy pl. fele ennyi "flop" nem volt, múltkor láttam hogy Wade interjút, hogy 1 kissrác kérdezi tőle miért flopol anniyt. Ergo ott is megy a szinészkedés, mint az állat.Engem az jobban zavar, hogy a pályán nőiesedett el a foci.. A sok színészkedésre gondolok elsősorban - pl Neymar és Alves visítozásai szinte minden földre kerülésnél, hogy házon belül mondjak példát -, meg arra, hogy amint hozzájuk érnek, már röpülnek rögtön. A test-test elleni párharc fogalma lassan kezd okafogyottá válni, mert már szinte jobban érdekli a játékosokat az, hogy kiharcoljanak egy szabadot, annál, hogy helyzetbe kerüljenek.. Nálunk is számtalan példa volt erre a szezonban, Alexis és Neymar ebben élen járnak/tak. És nem csak azért van ez, mert az egyik kicsi, a másik meg pehelysúlyú, mert néha volt olyan szitu, amikor látszott, hogy nem akarnak elesni, és akkor érdekes, szinte mindig tovább tudtak menni.. De a VB-n is tökéletesen látszott ez. Ha nem a 90. perc után lett volna ez a szitu, akkor Behrami tuti jelenetet rendez, és követeli a sárgát. Pedig láthatjuk, hogy mi lett abból, hogy továbbment, és nem adta fel..
Mondjuk ez szerintem azért tűnik fel ennyire, mert 10 éve nem tudták volna hova kipostolni a képeket a focisták. De anno is mindig megvoltak a divathajak, meg a csodabajszok stb, ahogy látni lehet a képeken, csak akkor általában a pályán voltak szinte csak láthatóak a játékosok, így annyira nem volt feltűnő. Manapság viszont akkora médiafigyelmet kapnak, hogy lassan többet látjuk őket civilben, mint a pályán mezben..visca el barca írta:...
Úgy öltöznek,ahogy a pályán viselkednek. Nincs még egy sportág,ahol ennyit színészkednek,ahol ennyire lányként viselkednek felnőtt férfiak. Köpedelem.visca el barca írta:shutter reméljük jol dönt, témaváltás.![]()
nézegettem a sporton a barca játékosok nyaralgatós képeit és azon gondolkodom, h miért lett ebben a sportágban ekkora a buzulás? mindegyik swag meg yolo, meg tököm tudja, homi ruhákba járnak, homi hajjal, szelfi királyok, mutogatják mindenhol a kezükből formált idióta szíveket, az egész mint vmi metroszexuális paradicsom. a rózsaszín cipőkről már nem is beszélek. federertől, armstrongtól, meg más sportágak jeles képviselőitől alig-alig látni ilyet. most ez lesz a divat? vagy csak engem zavar? oké nem azt mondom h apácaként viselkedjenek, de elvégre is sok fiatalnak példaképek. ezért is csípem puyolt, xavi, iniestat, ők még vmi sportolófélékre emlékeztetnek.