Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.08. 23:55:01

Kash írta:
palesz77 írta:
Kash írta:Igen, sajnos így van.
Szerintem az a legnagyobb gond, hogy sokan nem szeretik a keleti zenét, én mondjuk miután meghalgattam ezt a zenét :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=4_o47Gs6DQ0" target="_blank egyből megszerettem ezt az ízlésvilágot 8)
Én hülye megnyitottam a linket.. #-o Ezért a számért örökös IP bannt érdemelnél szerintem.. :lol:
Ahw ne már, pedig 100%-ban biztos voltam benne, hogy tetszeni fog nektek a zene. :mrgreen:
Csak azért, hogy jobban megszeressétek a keleti világot, hamarosan beszerzek új avát és aláírás képet :D
Nincs szükség rá! Én a Keletinél megyek el nap mint nap. 8)
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Kash
Entrenador del Barça

2014.08.08. 23:46:12

palesz77 írta:
Szerintem az a legnagyobb gond, hogy sokan nem szeretik a keleti zenét, én mondjuk miután meghalgattam ezt a zenét :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=4_o47Gs6DQ0" target="_blank egyből megszerettem ezt az ízlésvilágot 8)
Én hülye megnyitottam a linket.. #-o Ezért a számért örökös IP bannt érdemelnél szerintem.. :lol:
Ahw ne már, pedig 100%-ban biztos voltam benne, hogy tetszeni fog nektek a zene. :mrgreen:
Csak azért, hogy jobban megszeressétek a keleti világot, hamarosan beszerzek új avát és aláírás képet :D
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.08. 20:40:56

Kash
Entrenador del Barça

2014.08.08. 20:22:00

messideco írta:Vettétek észre, hogy egyre színvonalasabb a fórum? :lol:
Igen, sajnos így van.

Meg nézzétek már meg a kedvemért a képszerkesztős témát (Ahol szoktak kérni aláírásokat meg egyéb dolgokat) Van ott egy kérésem felétek :D
Kép
Storm
Barça C

2014.08.08. 20:02:06

AndrisBarca nem akart trollkodni senkivel Megérdemelte az eltiltását de ő is meg én is úgyérezzük mindenkinek jobb ha elhúzunk és nem jövünk vissza többet.
Fóka FC
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.08.08. 19:36:00

Storm írta:Miről beszélsz ? Nem regisztráltam újra attól még hogy a barátom és kedvelem.
Fogadni mernék rá, hogy egyezik az IP, egyébként ilyen arcok miatt nagy mértékben süllyed az fórum színvonala..
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Storm
Barça C

2014.08.08. 19:29:28

nagyiibarca írta:
Storm írta:Sziasztok!
Én még új vagyok. És AndrisBarca legjobb barátja.
Látom szegényt kitiltották. Nagyon örülök hogy egy fórumon lehetek vele.
Azt ugye vágod, hogy újra regelésért IP ban jár? :D

=D>
Miről beszélsz ? Nem regisztráltam újra
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Storm 2014.08.08. 20:28:46-kor.
Fóka FC
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.08.08. 19:25:02

Storm írta:Sziasztok!
Azt ugye vágod, hogy újra regelésért IP ban jár? :D

=D>
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Storm
Barça C

2014.08.08. 19:03:22

Sziasztok!
Fóka FC
messideco
Presidente del Barça

2014.08.07. 09:56:44

Vettétek észre, hogy egyre színvonalasabb a fórum? :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
AndrisBarca
Jugador del Barça

2014.08.07. 08:11:42

Kash írta:Ez mi a jó isten? :shock:
http://indavideo.hu/video/Mi_az_istent_ ... yerekekkel" target="_blank

Sajnos a videót hang nélkül néztem meg, nem bírtam már idegekkel az egészet...Valaki nézze meg hangal, és mondja el, hogy szerinte ez micsoda. :?
Szerintem meg van rendezve.
-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
Capon
Llegenda del Barça

2014.08.07. 04:11:36

Kash írta:Ez mi a jó isten? :shock:

Sajnos a videót hang nélkül néztem meg, nem bírtam már idegekkel az egészet...Valaki nézze meg hangal, és mondja el, hogy szerinte ez micsoda. :?
Vallásnak csúfolt tömegpszichózis.

R.I.P. kicsi huszár :!:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Kash
Entrenador del Barça

2014.08.07. 02:00:33

Ez mi a jó isten? :shock:

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.08.06. 23:57:45

Isten nyugosztalja a kicsi huszárt.
Szomszédokban annyira imádtam, ahogy selypítve vagdosta a hajakat. Természetesen nem ez volt a legfőbb szerepe, de nekem mindig ez ugrik be elsőre róla., na meg a kabarék (rádió/TV).
Kép
Kép
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.08.06. 21:03:10

P.G.D. írta:Igazából nem találtam neki megfelelő topikot, szóval ideírom, hátha valakit érdekel, vagy még nem hallotta: Elhunyt Bajor Imre. Egyik kedvenc magyar színészem volt, nyugodjon békében! :cry:
Nyugodjon békében :!: :(
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.08.06. 20:59:33

kanty írta:van aki punciszelfit készít. :mrgreen:
Lavezzi for Prez! :mrgreen:

Na meg persze Dan Bilzerian!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.06. 18:56:26

P.G.D. írta:Igazából nem találtam neki megfelelő topikot, szóval ideírom, hátha valakit érdekel, vagy még nem hallotta: Elhunyt Bajor Imre. Egyik kedvenc magyar színészem volt, nyugodjon békében! :cry:

igen, én is most láttam... sajnos várható volt, elég sokat betegeskedett az utobbi években... isten nyugosztalja!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
P.G.D.
Barça B

2014.08.06. 18:43:36

Igazából nem találtam neki megfelelő topikot, szóval ideírom, hátha valakit érdekel, vagy még nem hallotta: Elhunyt Bajor Imre. Egyik kedvenc magyar színészem volt, nyugodjon békében! :cry:
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
kanty
Llegenda del Barça

2014.08.06. 16:53:46

daffy írta: Viszont utólag büntetnek és röpül is az 5000 dolláros csekk.
Ami náluk kb. semmit sem jelent a több milliós fizetés mellett.
Hát igen, van aki szívet mutat, yolózik, s van aki punciszelfit készít. :mrgreen:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.08.05. 20:19:24

palesz77 írta:Mondjuk ez szerintem azért tűnik fel ennyire, mert 10 éve nem tudták volna hova kipostolni a képeket a focisták. De anno is mindig megvoltak a divathajak
nah jó a bundesliga frizrua az más :D

10 éve már egyébként eléggé felkapott volt a focisták magánélete, ujsagban sok kép volt, de nem emlékszem sem batistuta, sem scholes, sem hierro köcsögösködésére. arra egy ember volt, beckham, de ő azért valljuk be elég ízlésesen csinálta. nem ugy mint alves, akiről ha meglátok egy fotót, egyre inkább kivánom h huzzon el innen. :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2014.08.05. 20:04:19

Sanama írta: Ez a "nőiesedés" ugyanúgy jelen van pl. az NBA-ben. Nem nézek sok NBA-t, majd valami nagyobb ember jön és elmondja mi igaz ebből, de a régi nagyok folyamatosan nyilatkozzák, hogy 15éve mondjuk a faultok fele nem lett volna befújva, mert akkor még mehetett a váll váll ellen az erősködés. Vagy pl. fele ennyi "flop" nem volt, múltkor láttam hogy Wade interjút, hogy 1 kissrác kérdezi tőle miért flopol anniyt. Ergo ott is megy a szinészkedés, mint az állat.
Viszont utólag büntetnek és röpül is az 5000 dolláros csekk.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.08.05. 19:57:40

Engem az jobban zavar, hogy a pályán nőiesedett el a foci.. A sok színészkedésre gondolok elsősorban - pl Neymar és Alves visítozásai szinte minden földre kerülésnél, hogy házon belül mondjak példát -, meg arra, hogy amint hozzájuk érnek, már röpülnek rögtön. A test-test elleni párharc fogalma lassan kezd okafogyottá válni, mert már szinte jobban érdekli a játékosokat az, hogy kiharcoljanak egy szabadot, annál, hogy helyzetbe kerüljenek.. Nálunk is számtalan példa volt erre a szezonban, Alexis és Neymar ebben élen járnak/tak. És nem csak azért van ez, mert az egyik kicsi, a másik meg pehelysúlyú, mert néha volt olyan szitu, amikor látszott, hogy nem akarnak elesni, és akkor érdekes, szinte mindig tovább tudtak menni.. De a VB-n is tökéletesen látszott ez. Ha nem a 90. perc után lett volna ez a szitu, akkor Behrami tuti jelenetet rendez, és követeli a sárgát. Pedig láthatjuk, hogy mi lett abból, hogy továbbment, és nem adta fel..
Ez a "nőiesedés" ugyanúgy jelen van pl. az NBA-ben. Nem nézek sok NBA-t, majd valami nagyobb ember jön és elmondja mi igaz ebből, de a régi nagyok folyamatosan nyilatkozzák, hogy 15éve mondjuk a faultok fele nem lett volna befújva, mert akkor még mehetett a váll váll ellen az erősködés. Vagy pl. fele ennyi "flop" nem volt, múltkor láttam hogy Wade interjút, hogy 1 kissrác kérdezi tőle miért flopol anniyt. Ergo ott is megy a szinészkedés, mint az állat.

Nyilván egy alapvetően testi kontaktuson alapuló sportágban mint az NFL ilyenek nem nagyon vannak. De mivel ma már minden a pénz, és az, hogy mit nyertél, nyilván mindenki eljátssza ezeket.
Mondjuk most egy teniszben pl. nehéz szinészkedni :P

Gondolom mindenki abban a sportágban veszi ezt észre, amit a legjobban követ.
És akkor megint előjön, hogy régen mondjuk (hasraütök) egy egész meccset vett 3-4 kamera, most Messin van egyszerre csak 5.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.08.05. 19:24:43

visca el barca írta:...
Mondjuk ez szerintem azért tűnik fel ennyire, mert 10 éve nem tudták volna hova kipostolni a képeket a focisták. De anno is mindig megvoltak a divathajak, meg a csodabajszok stb, ahogy látni lehet a képeken, csak akkor általában a pályán voltak szinte csak láthatóak a játékosok, így annyira nem volt feltűnő. Manapság viszont akkora médiafigyelmet kapnak, hogy lassan többet látjuk őket civilben, mint a pályán mezben..

Engem az jobban zavar, hogy a pályán nőiesedett el a foci.. A sok színészkedésre gondolok elsősorban - pl Neymar és Alves visítozásai szinte minden földre kerülésnél, hogy házon belül mondjak példát -, meg arra, hogy amint hozzájuk érnek, már röpülnek rögtön. A test-test elleni párharc fogalma lassan kezd okafogyottá válni, mert már szinte jobban érdekli a játékosokat az, hogy kiharcoljanak egy szabadot, annál, hogy helyzetbe kerüljenek.. Nálunk is számtalan példa volt erre a szezonban, Alexis és Neymar ebben élen járnak/tak. És nem csak azért van ez, mert az egyik kicsi, a másik meg pehelysúlyú, mert néha volt olyan szitu, amikor látszott, hogy nem akarnak elesni, és akkor érdekes, szinte mindig tovább tudtak menni.. De a VB-n is tökéletesen látszott ez. Ha nem a 90. perc után lett volna ez a szitu, akkor Behrami tuti jelenetet rendez, és követeli a sárgát. Pedig láthatjuk, hogy mi lett abból, hogy továbbment, és nem adta fel..

És attól tartok, hogy ez egyre csak romlani fog. Jó lenne, ha kitalálnának valamit ennek a kordában tartására, mert évről-évre romlik a helyzet sajnos.. :?
daffy
Madridista

2014.08.05. 19:23:19

visca el barca írta:shutter reméljük jol dönt, témaváltás. :lol:

nézegettem a sporton a barca játékosok nyaralgatós képeit és azon gondolkodom, h miért lett ebben a sportágban ekkora a buzulás? mindegyik swag meg yolo, meg tököm tudja, homi ruhákba járnak, homi hajjal, szelfi királyok, mutogatják mindenhol a kezükből formált idióta szíveket, az egész mint vmi metroszexuális paradicsom. a rózsaszín cipőkről már nem is beszélek. federertől, armstrongtól, meg más sportágak jeles képviselőitől alig-alig látni ilyet. most ez lesz a divat? vagy csak engem zavar? oké nem azt mondom h apácaként viselkedjenek, de elvégre is sok fiatalnak példaképek. ezért is csípem puyolt, xavi, iniestat, ők még vmi sportolófélékre emlékeztetnek.
Úgy öltöznek,ahogy a pályán viselkednek. Nincs még egy sportág,ahol ennyit színészkednek,ahol ennyire lányként viselkednek felnőtt férfiak. Köpedelem.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.08.05. 19:19:26

Én a szinte már csajos rövidgatyákon vagyok leginkább fennakadva, ami a combjuk közepéig ér csak. Tisztára úgy festenek benne, mint a buzik. (elnézést) Ráadás, ha ezekben még fotózzák is magukat, priceless...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Válasz küldése