2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Volt még 2-3 olyan szitu, amikor őt fűzték be, és a mögötte álló embernek kellett mentenie. Meg egyszer jól le is futották. A végére összekapta magát, de eleinte eléggé bizonytalan volt - szerintem..Erxy írta:ez alatt a 45 perc alatt amit fel lehet hozni ellene az a Muniain féle szitu volt, ott azért rendesen megforgatta a spanyol, ...
Szerintem a discomfort-ot fejben gondolta, de aztán lehet tévedek..MOF írta:Pique: "I asked del Bosque not to call me up because I still have some discomfort. I'm grateful for his decision."
Úgy tűnik mégsem kamuzott Del Bosque, tényleg csak pihenteti Piquét. Mondjuk érdekes, Lucho azt nyilatkozta a meccs előtt, hogy nincsen semmi baja, és simán végig is játszotta a 90 percet.
Fú, de rossz videó. CR itt is sokkal gyorsabbS.Agüero írta:4 éve még egész gyors volt.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=3xalZFBzmiI" target="_blank
ha most kétszeresére gyorsítanád bármelyik "sprintjét", akkor is lassabbak tűnneS.Agüero írta:4 éve még egész gyors volt.![]()
4 éve még vidéken laktam.S.Agüero írta:4 éve még egész gyors volt.![]()
nevetséges a csávó. mondjuk ha akkor csinálna ilyet, amikor bomba formában van, akkor azt mondom jó, de 2-3éve jó meccse alig volt, és ilyeneket csinál, ahelyett, hogy dolgozna. Vicc.visca el barca írta:ez az ember tényleg ennyire hülye? mekkorát röhögnék, ha közölnék vele, h fél év a B-ben, meg két hónap 0 fizuval.
én is pont ezt írtam vmelyik nap, félelmetesen lassú, nálunk az nb3-ban vannak ilyen darabos mozgású emberekshutterisland írta:sosem volt egy usain bolt, de most kb. az első, ami eszembe jut róla, hogy tetű lassú.
egyre mackósabb a mozgása.
Köszönöm,erről tényleg lemaradtamvisca el barca írta:tegnap a spanyol as.com hozta le h volt egy szolid ejnye-bejnye piqué, busi meg dulifuli irányába, mert nem elégedett az edzsémunkájukkalgerus993 írta:Erről úgylátszik nagyon lemaradtam, hogy edzéseken nem teszi oda magáttud erről valamit bővebben? Esetleg volt már az edzésmunkája miatt Luchoval konfliktusa?
tegnap a spanyol as.com hozta le h volt egy szolid ejnye-bejnye piqué, busi meg dulifuli irányába, mert nem elégedett az edzsémunkájukkalgerus993 írta:Erről úgylátszik nagyon lemaradtam, hogy edzéseken nem teszi oda magáttud erről valamit bővebben? Esetleg volt már az edzésmunkája miatt Luchoval konfliktusa?
Erről úgylátszik nagyon lemaradtam, hogy edzéseken nem teszi oda magátdAve09 írta:Erre van esze,arra,hogy odategye magát az edzéseken,nincs. Nem lesz ez így jó.palesz77 írta:Pique rendkívül humoros hangulatban utazott Helsinkibe, gondolta jó poén lesz, ha eldob egy bűzbombát a gép hátuljában. A személyzet annyira nem értékelte.
Megnyugtató, hogy megint vagy az ilyen hülyeségeivel kerül be az újságokba, vagy azzal, hogy nem végez elég jó edzésmunkát..Az meg hab a tortán, hogy az eddigi 2 meccsén - emlékeim szerint - az összes védelmi hiba tőle származott, már ameddig pályán volt.. Csak így tovább Gerard!
![]()
Erre van esze,arra,hogy odategye magát az edzéseken,nincs. Nem lesz ez így jó.palesz77 írta:Pique rendkívül humoros hangulatban utazott Helsinkibe, gondolta jó poén lesz, ha eldob egy bűzbombát a gép hátuljában. A személyzet annyira nem értékelte.
Megnyugtató, hogy megint vagy az ilyen hülyeségeivel kerül be az újságokba, vagy azzal, hogy nem végez elég jó edzésmunkát..Az meg hab a tortán, hogy az eddigi 2 meccsén - emlékeim szerint - az összes védelmi hiba tőle származott, már ameddig pályán volt.. Csak így tovább Gerard!
![]()