2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Thank you Captain Obvious!!!Látom megérkezett a következő megmondóember...Messithebest írta: ...
Szerintem nekünk kár erről beszélgetni, mert én úgy látom, hogy abszolút vakon vagy ha erről a sportágról van szó.Barcaman1993 írta: ...
tavaly még ez a duó se volt, helyettük nem volt senki és mégis csak egy góllal maradtunk le a kupáról meg a bajnokságról is. (amiről azt írod, hogy elég ha egy kupa leesik évente) szóval még azzal a "béna" kerettel se európa liga volt a szint. így hogy erősítettünk tavalyhoz képest hirtelen miért lettünk gyengébbek?Sergi írta:És valahol ezt elfogadom,ezzel kell beérni,de hiszed vagy sem,ezzel a duóval max. Európa-ligát lehet megugrani.Vagy még az sem.
Értelek kedves fórumozó-elvtárs,csak a tények a következők:Barcaman1993 írta:...Sergi írta:...
A hozzászólásod stílusából és tartalmából kiindulva, az evés közben jön meg az étvágy tipikus hibájába estél. Mielőtt magadra vennéd, no offense, csak ez szűrődött ki belőle.Sergi írta:...
A te kezdőddel pedig maximum Eurépa ligában indulnánk jövőre.Barcaman1993 írta: Ezzel a kezdővel egy bajnoki 3. helyre és egy BL nyolcad-negyeddöntőre jók is lennénk... Montoya kezdő?Vermaelen 1 meccset sem játszott még... Bartra kezdőtagságában én egyáltalán nem lennék biztos. Most van konkurenciája is. Mascherano szintén 1 meccsen se játszott... Másrészt kizárt, hogy 2 vkp-val játszunk majd. Mind a 4 felkészülési meccsen 1-gyel játszottunk. Ez nem tudom hogyan pattant ki a fejedből...?
Nekem a kapuba egyelőre Ter Stegen tűnik a legbiztosabbnak, de sztem ez alakulóban van. Azért pöszén néznék, ha L.E. kapásból betenné Masipot...![]()
A jobboson egyértelmű, hogy Cuadrado vagy Alves fog játszani. Középen nagyon meglepődnék, ha nem Mathieu lenne az alapember. A másik sztem kezdésként Piqué lesz, de ez is alakulóban van. A baloson Alba alap. A kp-t egyelőre nem tudom értékelni. Busi helye biztosnak tűnik, de önmagához képest egyáltalán nem kápráztatott el. Ini nem találja magát, viszont Rakitic nagyon jól mozgott. Xavi lábában eddig egy félidő van. Simán el tudok képzelni egy Rakitic-Sergio-Xavi középpályát is, azt hiszem itt sokat lesznek forgatva az emberek. A csatársor meg nem kérdés.Van egy olyan érzésem, hogy Pedro az elején sokat fog játszani a sok hiányzó miatt.
Oh igen van dear boy.Barcaman1993 írta:Ennek van bármi valóságalapja is? Mert a keseredettségen meg az elégedetlenségen túl nem sok rációt látok benne. A védőink alatt már most vágod a fát, holott még a szezon el se kezdődött...Sergi írta:...
Ennek van bármi valóságalapja is? Mert a keseredettségen meg az elégedetlenségen túl nem sok rációt látok benne. A védőink alatt már most vágod a fát, holott még a szezon el se kezdődött...Sergi írta:...
Ha tényleg ő is elégedetlen, akkor nagyon remélem, hogy nem kezdőként számít rájuk LE. Alapból a teljesítményük miatt sem kellene kezdeniük. Reméljük az egyik védő beválik + Bartra, illetve Masch.barcafacan írta:A hírek, hogy LE elégedetlen Piqué, Busi és mások edzésmunkájával, magyarázatot ad a tavalyi gyengébb szereplésükre. Ezek után azonban nem lehet tudni, hogy az adott keretből melyik is a "legjobb" kezdőcsapat és hogy LE hogyan fog dönteni. Hajlanék arra, hogy csak a kifogástalan hozzáállás legyen a belépőjegy a kezdőbe.
az előszezoni meccseket is figyelembe véve, sem Alba sem Pique nincs formában, Montolya és Bartra szerintem nem kezdő képességű jelenleg, így én a következővel kezdenék:Barcaman1993 írta:Ezzel a kezdővel egy bajnoki 3. helyre és egy BL nyolcad-negyeddöntőre jók is lennénk... Montoya kezdő?crixus írta:Nálam jelen pillanatban így néz ki a jövő évi (idei) "kezdő", alapcsapat, legerősebb kezdő, stb. (nevezze aki ahogy akarja):
Ter Stegen - Montoya,Vermaelen,Bartra,Alba - Mascherano,Busquets,Iniesta - Messi,Suárez,NeymarVermaelen 1 meccset sem játszott még... Bartra kezdőtagságában én egyáltalán nem lennék biztos. Most van konkurenciája is. Mascherano szintén 1 meccsen se játszott... Másrészt kizárt, hogy 2 vkp-val játszunk majd. Mind a 4 felkészülési meccsen 1-gyel játszottunk. Ez nem tudom hogyan pattant ki a fejedből...?
Nekem a kapuba egyelőre Ter Stegen tűnik a legbiztosabbnak, de sztem ez alakulóban van. Azért pöszén néznék, ha L.E. kapásból betenné Masipot...![]()
A jobboson egyértelmű, hogy Cuadrado vagy Alves fog játszani. Középen nagyon meglepődnék, ha nem Mathieu lenne az alapember. A másik sztem kezdésként Piqué lesz, de ez is alakulóban van. A baloson Alba alap. A kp-t egyelőre nem tudom értékelni. Busi helye biztosnak tűnik, de önmagához képest egyáltalán nem kápráztatott el. Ini nem találja magát, viszont Rakitic nagyon jól mozgott. Xavi lábában eddig egy félidő van. Simán el tudok képzelni egy Rakitic-Sergio-Xavi középpályát is, azt hiszem itt sokat lesznek forgatva az emberek. A csatársor meg nem kérdés.Van egy olyan érzésem, hogy Pedro az elején sokat fog játszani a sok hiányzó miatt.
Ezzel a kezdővel egy bajnoki 3. helyre és egy BL nyolcad-negyeddöntőre jók is lennénk... Montoya kezdő?crixus írta:Nálam jelen pillanatban így néz ki a jövő évi (idei) "kezdő", alapcsapat, legerősebb kezdő, stb. (nevezze aki ahogy akarja):
Ter Stegen - Montoya,Vermaelen,Bartra,Alba - Mascherano,Busquets,Iniesta - Messi,Suárez,Neymar
Remélem is, én Bartrát minél többször kezdőben szeretném látni.visca el barca írta:matyiő-vermaelen párosra szavaznék igy latatlanban is, de kb ez lesz az utolso variacio amit LE alkalmazni fog...Sanama írta:igy ki lesz a 2 khv vajon ? pique-vermaelen?
Kompenzálni kell, h Xavi távollétében Iniesta vagy Messi hordja majd a csk-szalagot.kristop írta:az igazolásaink közül bravo, ter stegen, mathieu, vermaelen és rakitic is kapitány volt az előző csapatában. mi ez a trend?
Elég hosszú a szezon, meg ugye lesznek sérülések, eltiltások, így nem lehet kijelenteni, hogy x-y lesz a kezdő középhátvéd duó. Valószínűleg mindegyikük kap megfelelő mennyiségű játékpercet és az összetételt tekintve is lesz többféle variáció. Még a matyiő-vermaelen tengely is összejöhet párszorvisca el barca írta:matyiő-vermaelen párosra szavaznék igy latatlanban is, de kb ez lesz az utolso variacio amit LE alkalmazni fog...Sanama írta:igy ki lesz a 2 khv vajon ? pique-vermaelen?
ez azt is jelenti hogy masch vkp, song meg adios.
Nyilván azért melózott ennyit a B keret kiválasztottjaival, hogy még véletlenül se legyen kiszolgáltatott a nagymellényűek lazsálásának.LG írta:Én Busquetsen azért meglepődtem. Piquenek már Guardiolával is összeért a bajsza, ha anno Pep marad, valószínűleg mennie kellett volna. Busquetsről viszont az a hír járta, hogy nagyon szorgalmas, maximalista, ezért is kedvelte őt Pep annyira. De úgy látszik, ő is elkanászodott az évek alatt, a teljesítményén meg is látszott az utóbbi időben.
Örömmel olvasom, hogy LE személyében végre olyan edzőnk van, aki ezt nem tűri meg. Mondjuk itt egyértelmű, ha srácok nem szedik össze magukat, villámgyorsan a padon találják magukat, hisz a vkp posztjon Businak világklasszis vetélytársa van, középső védőt meg ugye kettőt is igazoltunk, Dulifuli meg a kezdő közelébe se fog kerülni, ha így folytatja.
De azért kíváncsi leszek, pl. Messivel szemben is ilyen karakán lesz-e Lucho, ha az argentin tavaszi hozzáállásával áll neki az új szezonnak is.
matyiő-vermaelen párosra szavaznék igy latatlanban is, de kb ez lesz az utolso variacio amit LE alkalmazni fog...Sanama írta:igy ki lesz a 2 khv vajon ? pique-vermaelen?
ez azt is jelenti hogy masch vkp, song meg adios.
Szerintem bajvisca el barca írta:jah értemsajnos sem piké sem busi nem tartozik a "hű de komolyan csinálok mindent" playerek közé... ami nem feltétlenül baj, de legalább a szezonkezdetkor odatehetnék magukat
Fórumon páran azt állították, hogy Fabregas miatt kezdődött a hanyatlás, az ő mentalitása ragadt rá másokra, ezért lett Pique is pl ilyen amilyen..visca el barca írta:huh ezt nem igazán értem