Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megbeszéltük, együtt """melózunk"""!Petr írta:
Majd kisegítelek, én is rá vagyok kattanva, bár engem főleg a menedzser módos, játékmenetes és taktikai dolgok érdekelnek, a FUT valamiért teljesen hidegen hagy.ZBarca írta:A következő napban/napokban még több információ lesz a Fifa 15-tel kapcsolatban, ami sajnos vagy nem sajnos még több ZBarca hsz-t fog jelenteni!
Pont ara gondoltam nemrég, hogy lehetne olyan, hogy külön felállás támadásnál és védekezésnél is, ez egész közel van ahhoz.. Elmehetnék Fifa fejlesztőnek..ZBarca írta:A Fifa 15-ben új taktikai lehetőségek lesznek.
Két nap múlva sajtótájékoztatót tart az EA a Gamescom alkalmából, addig is csepegtetik az infókat. Most kiderült, új taktikai lehetőségek lesznek a játékban. Egy új kép is kikerült ezzel kapcsolatban, amelyen a next-genes kezelőfelületet láthatjuk.
De hát ez tényleg nem azért volt! Eddig komolyan még csak az MLS all starst találtam meg. Ha ezt nem hiszed el hát akkor ne is hidd.Messa írta:Ezen a fórumon nem annyira szokták díjazni a bármi áron való hozzászólásgyűjtést. Ha így folytatod, nem leszel itt sokáig.AndrisBarca írta:Jajj bocsánat! Eddig akkor még nem vettem észre! Nagyon köszi ,hogy szólsz! Mostantól nem leszek ilyen figyelmetlen.
Ezen a fórumon nem annyira szokták díjazni a bármi áron való hozzászólásgyűjtést. Ha így folytatod, nem leszel itt sokáig.AndrisBarca írta:Jajj bocsánat! Eddig akkor még nem vettem észre! Nagyon köszi ,hogy szólsz! Mostantól nem leszek ilyen figyelmetlen.
KATT!Petr írta:Nagyon örülnék, ha a menedzser mód terén is hallgatnának a játékosokra, ráférne 1-2 újítás.ZBarca írta:
Jajj bocsánat! Eddig akkor még nem vettem észre! Nagyon köszi ,hogy szólsz! Mostantól nem leszek ilyen figyelmetlen.Petr írta:AndrisBarca írta:És MLS bajnokság mikor lesz?
Direkt trollkodsz? Benne van.
Nem hinném, hogy egyhamar bekerülne a Mennyei Bajnokság, de ezen az oldalon lehet szavazni, hogy melyik bajnokság legyen benne a Fifa 15-ben.zola8787 írta:Magyar bajnokság bele tétele mennyire reális a következő években?
Ha jól átgondolod, erre magadtól is tudod a választ.zola8787 írta:Magyar bajnokság bele tétele mennyire reális a következő években?
Szerintem még olyan 2-3 évig biztos nem lesz.zola8787 írta:Magyar bajnokság bele tétele mennyire reális a következő években?
Igen, tudjuk, 1 szem csapat volt törökből, ő meg azt mondta hogy visszakerül az egész török liga. Tetszik érteni?AndrisBarca írta:A Török ligából a FIFA13/14 is volt csapat: Galatasaray.
A Török ligából a FIFA13/14 is volt csapat: Galatasaray.ZBarca írta:FIFA NEWS!!!![]()
Visszatér a török liga. A Fifa 12-ben kikerült bajnokság ismét visszatér hozzánk, mind a 18 SüperLig csapat licencelve valós címerekkel, mezekkel és keretekkel.
Az EA egy képet is megosztott ezzel kapcsolatban:
http://eurofifa.hu/images/fifa-15-turki ... 56x369.jpg
Eközben az Xbox One konzolt előrendelők FIFA 15 játékot kapnak.