A madrid igazolásai nem "rosszak" szerintem, csak fölöslegesek/zsákbamacskák. Nem azokat a helyeket erősítik véleményem szerint (amivel természetesen nem kell egyetérteni), ahol gyengébbek. A támadó középpályájuk, csatársoruk minőségben és létszámban is bőven megvolt az igazolások előtt is.
Suarez-Hámesz: nem kérdés szerintem, hogy ki a jobb játékos, és az sem, hogy melyik csapat erősített az aktuális igazolt játékossal nagyobbat. Még a legelvakultabb madrid szurkolók között is van több olyan, aki szerint ez a Hámesz üzlet nem épp sportszakmai döntés volt, és ezt a pénzt okosabban kellett volna felhasználni.
Kroos-Rakitic: itt sem hiszem, hogy kérdés, hogy a statisztikák, eredmények, játék alapján ki a jobb. Csak pár embernek azt is figyelembe kellene venni, hogy melyik csapatnak volt szüksége a megvásárolt játékosra. Nekünk Rakitic úgy kellett, mint egy falat kenyér, a középpályánk frissítésre szorult, nem kérdés, míg a Realnak megvannak a játékosai azon a poszton bőven, ahova Kroost vették (ha eladták volna Dia Mariát, még megérteném a bizniszt). Persze lehet itt sírni, hogy miért nem Kroost vettük meg, de felesleges, nem ide akart jönni, és a fizetési igényei..maradjunk annyiban, hogy túl sok játékosunkat fizetjük így is túl.
Szóval én ennél a két igazolás összehasonlításnál azt mondom, mi jöttünk ki jobban a történetből, mert bár a madrid nem gyengül, de annyival nem erősödik, mint mi ezzel a két igazolással. De majd az idő mindent eldönt, mint mindig.
Off: crixus, remélem nem veszed személyeskedésnek, de megfigyeltem Nálad, hogy a saját véleményedet mindig kész tényként kezeled, mint valami megkérdőjelezhetetlen igazságot, és ha valaki más véleményen van, mint Te, azonnal leminősíted, a szavaiddal élve: "buta embernek" titulálod. És már bocsi, de ez Téged minősít inkább, mint a "buta embereket". Amúgy a vitátokba belefolyva: Neymar és Messi tényleg játszott együtt, csak épp keveset, és nem "érdemben". Az őszi szezonban Messi volt az, aki vagy nem játszott, vagy pedig sérüléssel bajlódva, a tavasziban Neymarra volt igaz ugyanez. Így nehéz összehangolni két embert.
Cruyff pedig abszolút besértődött szerintem a vezetőségre, szinte mindig odaszúr, ha tud. De egyébként tárgyilagos, és szinte mindig védi a játékosainkat, leginkább csak a vezetőséget ekézi, az meg engem annyira nem zavar.