Közben olyan híreket olvasni a 'Mundo'-n és a 'Sport'-on is, hogy lehet lemondunk
Cuadradoról a magas ára miatt. 40 milliót kér a Fio, de mi azt nem akarjuk kifizetni - lehet csak úgy alkuszunk mint a Matyi bizniszben, és végül kifizetjük..
defender3 írta:link
Sevilla kölcsönvenné Deulofoleut. Kíváncsi vagyok, h LE mit is fog tenni azok után, h többször is elégedetlen volt vele.
Semmi szerintem, van 5 támadónk - Rafinhával 6 -, 3 posztra.. Ebből ha még elengedünk valakit, akkor igazolni kéne a helyére, azt meg kétlem, hogy akarnánk. Deu amúgy az utolsó meccsén már sokkal jobb volt, nagy eséllyel tud rá hatni LE.
Gali írta:A Sport bedobott két új nevet a jhv posztra:
Talks on the transfer of Sao Paulo right back Douglas (24) are well-advanced. Flamengo right back Leo (22) is the alternative. [sport]
nekem teljesen ismeretlenek.
A források szerint Douglas leigazolása 7M euróba kerül a Barcanak.
Hát ezek meg.

Gondolom annyi valóságalapja van a dolognak, mint Rodrigo Caionak is volt.
De 'Transfermarkton' azért megnéztem őket, Douglas gyerek a posztjai alapján szuper lenne, de azért na.. Amúgy 2 milliót ér az oldal szerint, ez a 7 millió enyhén túlzó egy ekkora zsákbamacskáért. A másik gyerek meg nem játszott még 35 meccset az első osztályban, kemény 400.000-et ér.

Persze ez sem jelent semmit, de kétlem, hogy bármelyikük is jobb lenne Montoyánál például..
Na mindegy, legalább arra jók ezek a hírek, hogy megismerünk egy csomó fiatal Brazil játékost..