hajnesz írta:
Általában nem értünk egyet a dolgokkal,s ez most sincs másképp. Szerintem ezzel nincs semmi baj, legalább van kivel beszélgetni a fórumon, ha a többiek nem kötnek belém
Ezen ne múljon, belédkötök én akkor..
A Messis részt veb leírta, őszintén kétlem, hogy Leot pl könnyebb lenne fegyelmezni, mint Deut, úgyhogy ez egy aprócska fekete pont LE-nél, hogy nem ő próbálja meg megoldani a "gondot", hanem szimplán elküldi. Ezek után nem tudom mit csinál majd az igazi sztárokkal ha probléma lesz..
(Mondjuk én még mindig bízom benne, hogy Messi egy jó alapozással feléled, de attól tartok elég naiv vagyok.)
A Munir-Halilovic résszel meg az a bajom, hogy a Horvát eddig csak középpályást játszott emlékeim szerint, szóval őt felesleges lenne felhozni Deu pótlására - kivéve ha annyira nincs ember, hogy Rafinha támadósorba való felküldésével nem marad ember a középpályára -, Munirt meg én is szívesen látnám többször igazából, de erre meg esélyt nem látok.. Még csak a B csapatba fog felkerülni most, egy kicsit is komolyabb meccsen nem hinném, hogy pályára fogja küldeni LE. És így eljutunk megint ahhoz, hogy Iniék lesznek a csatársorban.. Azt meg inkább nem is ecsetelem, hogy miért nem jó, az elmúlt évek alatt láthattuk.. De ha tényleg feljön szükség esetén Munir, akkor igazából annyira nem zavar a dolog, csak efelől meg komoly kétségeim vannak..
Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy a 'Mundo'-n vagy a 'Sport'-on lehetett ma olvasni egy Nolito nyilatkozatot, miszerint ha LE hívja, ő nem mond nemet.. Remélem véletlen egybeesés..
Sanama írta:Igen, meg mutogat hogy o az ur a parkoloban...

Ja, meg képes egymaga helyzetet kialakítani, amire Pedro évek óta képtelen..
Ezt meg ne vedd személyeskedésnek, de miután te még
ezt is rossz megmozdulásnak állítottad be tőle, így elég nehéz nem úgy kezelni, mintha nem valami antifanboy lennél..