Chino írta:Új jh nélkül jövőre marad egy szem Montoyank, mellé nincs senki. (max. Adriano beugorhat) Ezért kell valaki. Én személy szerint már Douglas érkezésének is örülnék, csak jöjjön valaki.
A nyilatkozat, ha minden igaz a sport.es-ről van. Én simán el tudom képzelni, hogy már tárgyalgatnak, viszont halvány lila fogalmam sincs, hogyan jött képbe ez a gyerek.
Nem biztos az, ha eleget játszik Alves, akkor 1 évvel megtoldódik a szerződése..

(elméletileg)
Erről a Douglas ügyről meg én se tudom igazából elképzelni hogy komoly, pont azok miatt, amiket erxy leírt. Azért az már nagyon gyanús, ha az elnök állítólagos szavait sem közli le még a 'Mundo' sem, csak a 'Sport'.. El nem tudom képzelni, hogy a többi lap/rádió/mindenféle forrás nem írna egy 5 soros cikket se a srácról, ha tényleg ilyen előrehaladott lenne a tárgyalás állapota.
Max akkor, ha a 'Sport' megvett minden jogot a Douglases hírekre, és csak ők közölhetnek róla cikket egész Spanyolországban, de ilyen meg ugye nincs..
Amúgy bízom benne, hogy Cuadrado jönni fog még. Rakiticről is csak említés szintjén volt szó eleinte, aztán egy ideig csend, egyszer csak meg robbant a bomba.. Sőt, talán még előtte voltak Kroosos cikkek is, de lehet az csak utána.
Úgyhogy várom, hogy még a héten - lehetőleg ma este - bejelentsék!
Gondolom nem véletlen nem utazott Madridba..