Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Maradjunk annyiban,hogy fos volt a Real. Az ATM azt csinálta,amit tavaly. Tördelték a játékot és a játékosokat. Ehhez értenek,technikás fociban nem veszik fel a versenyt a két spanyol óriással,de talán a dobogóra sem férnek fel. Ezért nem ítélem el őket,ha ezzel eredményesek,akkor ezt kell játszani.mess2009 írta: amúgy azt gondolom, a második meccsen is a Real az esélyesebb....
De amúgy ezt a görényt miért nem lehet eltiltani egy időre a labdarúgástól? Neki se az első alattomos húzása volt ez. Persze most nem lesz ítélet a videó alapján és simán megússza.StickyFingaz írta:Ramostól csak a szokásos patkánykodás.

jól van... számítania kéne rá, hogy a hülye társa a félpályánál odapasszolja tökéletesen az ellennek, aki szinte rögtön bevarázsolja a kapuba... tök logikus...defender3 írta:
Igen az potya, 45-ről nem kaphat gólt. Meg mi a francot keresett 20m-re a kapujától? Ha félpályán van a labda akkor max a 16-osig kéne kimennie. Akkor mehet ki annyira ha az ellenfél 16-osánál van a labda. Úgy mondom ezt, h van kapus a családba és ezért elég sokat beszélgetünk ilyen dolgokról.
Lopez nagy szakértő ebben:defender3 írta:Igen az potya, 45-ről nem kaphat gólt. Meg mi a francot keresett 20m-re a kapujától? Ha félpályán van a labda akkor max a 16-osig kéne kimennie. Akkor mehet ki annyira ha az ellenfél 16-osánál van a labda. Úgy mondom ezt, h van kapus a családba és ezért elég sokat beszélgetünk ilyen dolgokról.ferninho írta:vagy csak az nso cikkét olvastad vagy nem tudom, de hogy az első gólhoz köze nem volt az 100%... a 2.ban benne volt, de az elsőre azt írni, hogy potya....Jól be is mutatkozott Milanoban, az első meccsén kapott máris 2 potyát.![]()
és a Monacoba is elmehetett volna sztem, de én is inkább a Milant választottam volna, bármennyire is rosszul megy nekik, Lopeznek sosem a pénz volt a fontos, Madridban is lókuki pénzt kapott.
a jelenlegi Milan és a jelenlegi Monaco közül egyértelműen az utóbbi a kedvezőbb. nem csak hogy jobb a fizu, de bajnoki címért mennek és ami a legfontosabb, BL-ben is indulnak. szerintem nincs olyan játékos manapság, amelyik nem a Monacot választaná a Milan helyett. minden kedvezőbb náluk. csak gondolom nem hívták Lopezt.ferninho írta:és a Monacoba is elmehetett volna sztem, de én is inkább a Milant választottam volna, bármennyire is rosszul megy nekik, Lopeznek sosem a pénz volt a fontos, Madridban is lókuki pénzt kapott.

Igen az potya, 45-ről nem kaphat gólt. Meg mi a francot keresett 20m-re a kapujától? Ha félpályán van a labda akkor max a 16-osig kéne kimennie. Akkor mehet ki annyira ha az ellenfél 16-osánál van a labda. Úgy mondom ezt, h van kapus a családba és ezért elég sokat beszélgetünk ilyen dolgokról.ferninho írta:vagy csak az nso cikkét olvastad vagy nem tudom, de hogy az első gólhoz köze nem volt az 100%... a 2.ban benne volt, de az elsőre azt írni, hogy potya....Jól be is mutatkozott Milanoban, az első meccsén kapott máris 2 potyát.![]()
és a Monacoba is elmehetett volna sztem, de én is inkább a Milant választottam volna, bármennyire is rosszul megy nekik, Lopeznek sosem a pénz volt a fontos, Madridban is lókuki pénzt kapott.
igen légy szívesvisca el barca írta:
most átmenjek belinkelni egy messi gólt vagy egy neymar cselt?
1. nézőpont kérdése... tudom most jól védett Valdes, de pont a szezon legfontosabb szakaszára sérült le, ott derült volna ki mennyire is van jó formába.Sok év után tavaly jobb volt a kezdőkapusunk mint a Madridnak. Idén viszont érdekes a kérdés hisz Bravo egy nagyon kicsivel jobb mint Navas, ter Stegen meg majd idén kiderül mennyire is jó, viszont ami foglalkoztat, h Casillas fejbe rendbe tudta e szedni magát, mert ha igen akkor megint ott van a jobb kapus.
vagy csak az nso cikkét olvastad vagy nem tudom, de hogy az első gólhoz köze nem volt az 100%... a 2.ban benne volt, de az elsőre azt írni, hogy potya....Jól be is mutatkozott Milanoban, az első meccsén kapott máris 2 potyát.
most átmenjek belinkelni egy messi gólt vagy egy neymar cselt?ferninho írta:segítsetek már légy szíves, mert én értetlenül állok a történtek előtt... ezt hogy a pitába tudta kiszedni Keylor?
https://www.youtube.com/watch?v=kcnV4SfePyw" target="_blank
videó vége felé van a védés más szögből is.

Tiszta Ochoa, telibe lövik aztán megy az istenítés..ferninho írta:segítsetek már légy szíves, mert én értetlenül állok a történtek előtt... ezt hogy a pitába tudta kiszedni Keylor?
Reflexekkel?ferninho írta:segítsetek már légy szíves, mert én értetlenül állok a történtek előtt... ezt hogy a pitába tudta kiszedni Keylor?
Mondjuk baromira fel volt tolva itt a Fiorentina védelme, és Ronaldo nagyon könnyedén cikázott át két játékos közt, mikor üres területre dobta a labdát a befutó Máriának. Teljesen szervezetlenek voltak, de ilyen akciót nemegyszer követett el már a közelmúltban a Real tétmeccsen is, elég, ha csak a szuperkupadöntőre gondolunk. Ronaldo visszatette üresbe, onnantól két hosszú passz, és ott volt előtte a labda szintén a kapu torkában. Az a baj velük, hogy nem csak, hogy piszok gyorsak, de óramű-pontossággal csinálják ezeket.palesz77 írta:Mondjuk Mária se kicsit..GonzalezRaul írta:Hihetetlen mekkora sprintet vágott ki megint CR a gólja előtt!
https://www.youtube.com/watch?v=edDqWjh27i4" target="_blank![]()
Remélem nem a Busi-Pique-Matyi hármasnak kell majd az El Classicon megállítania ezeket a kontrákat, mert ha igen..
Mondjuk Mária se kicsit..GonzalezRaul írta:Hihetetlen mekkora sprintet vágott ki megint CR a gólja előtt!
https://www.youtube.com/watch?v=edDqWjh27i4" target="_blank
Tökéletesen csinálták, és ezért lenne butaság eladni Di Maríát. Ha ő akarna menni megérteném, egyébként nemigen.GonzalezRaul írta:Hihetetlen mekkora sprintet vágott ki megint CR a gólja előtt!
https://www.youtube.com/watch?v=edDqWjh27i4" target="_blank

Inkább Newell's Old Boy az a Boca Juniors, de azt konkrétan egyébként sem nyilatkozta le, hogy ő a Barcából csakis ide vagy oda akar elmenni, csak annyit mondott hogy még pályafutása végén szeretne játszani a nevelőegyesületében, ha jól emlékszem. Egyébként pedig mindig azt nyilatkozta, hogy addig marad, amíg szeretnék hogy itt legyen.ZBarca írta: Tényleg lehet, hogy nem fog olyan sokáig maradni, mint Puyol tette, de lenyilatkozta, ha ő elmegy innen, akkor csak a Boca Junior-hoz. És nem hinném, hogy ők ki tudnák fizetni a kivásárlási árát!![]()
Tényleg lehet, hogy nem fog olyan sokáig maradni, mint Puyol tette, de lenyilatkozta, ha ő elmegy innen, akkor csak a Boca Junior-hoz. És nem hinném, hogy ők ki tudnák fizetni a kivásárlási árát!na0421 írta:Mondjuk azzal mindenki tisztában van szerintem, hogy ő sajnos nem Puyolhoz hasonló búcsút fog venni a csapattól. Szerintem nagyon-nagyon max 3-4 év és megy örökre. De sokkal inkább 1-2-3. Sajnos.