Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos, hogy ki lehet játszani valamilyen úton-módon. Olyan szakemberek vannak ott, akiket nem ejtettek a fejük lágyára. Nem hiszem, hogy ez lenne itt a legnagyobb akadály. Nem tudom pontosan mennyi pénzünk van még igazolásra, de ha nagyon akarnának biztosan találnának rá módot.mess2009 írta:..párszor már leírtam: Zubiék nem (lehetnek) ennyire szimplán hülyék, hogy néhány átlátszó trükköt ne tudnának ki izzadni! - még akár olyat is ami beválik -,konkrétan ez az ügy azzal lett elcseszve, hogy Alves kezében olyan szerződés van amivel x millió euróért végig gurigázhatja a szezont és jövőre ingyen lelép!! ezt előre látni... hát bizony magasabb IQ kellett volna!MessiCesc írta:Lehet hülyeséget mondok, de olyat nem lehet kialkudni, hogy mondjuk most 15 millió és jövőre +25 ha.... és itt megadunk valami biztosan bekövetkező feltételt, pl. játszik 10 meccset. Így kijátsszuk a fifa összes szabályát, és a Fio is megkapja 40-t.
Bár ha ilyet lehet is, a mi töketlen vezetőségünktől nem várhatunk efféle húzást...
Mert lehet, hogy jövőre nem igazolhatunk..Lionel85 írta:Cuadrado a pénzügyi fair play miatt nem jöhet, de Douglas igen. De a brazilt nem idén vennék, hanem jövőre. De jövőre a kolumbiai is beférne, akkor miért nem ő jön???
sztem nem, csak csatárposzton, ezért sem kellett volna dulit kölcsönadni. védő poszton meg kp-n bőven megvagyunk, mindenkinek van alternativaja.Varatrix írta:Szerintem rövid a keret
Nekem erről rögtön az ugrott be, hogy mivel idén nincs pénz leigazolni Cuadradot, ezért most igazolunk egy B megoldást, hogy ha esetleg jövőre nem jöhet senki az eltiltás miatt - és Alves is elmegy -, akkor is legyen 2 emberünk jobbhátvéd posztra, ne csak Montoya. Viszont ha meg igazolhatunk, akkor simán kölcsönadjuk majd a srácot, mint anno Keirissont - mivel aprópénzt fizetnénk érte így nem olyan gáz -, és rámegyünk Cuadradora majd - csak úgy mint Kokera.S.Agüero írta:A Mundo szerint Douglas nem most jön, de hamarosan lezárjuk az ügyet, 8 millióba fog kerülni, a következő szezonban csatlakozik, vagy most, ha Alves távozik.
Ez a kijelentés kb annyit jelent mint mint hogy megvannak Zubi középhátvédei a vb után érkezni fognak, vagy a másik kedvencem analizáljuk a piacot aztán hozunk egy 2 éve formán kivül levő sérült vermálent.. Egyszoval nem lesz itt semmiVaratrix írta:A "nem tekintjük lezártnak a keretet" duma esetében mennyire reménykedhetünk olyan játékos érkezésében aki itt is folytatja a szezont? Értem ezalatt hogy az nem a jelen keret megerősítése ha egyből tovább passzoljuk kölcsön szerződéssel. Szerintem rövid a keret, örülnék ha legalább egy ember érkezne, szigorúan padra. Leginkább egy támadó szellemű játékos, hessegetné el a szezon előtti szokásos pánikomat.
Bár elől valószínűleg a Munir sráccal számolnak majd...
Nem tudom, hogy nekem akartad-e írni, vagy ha igen akkor miért?Fofana írta:
A pénzügyi fair play.......
..párszor már leírtam: Zubiék nem (lehetnek) ennyire szimplán hülyék, hogy néhány átlátszó trükköt ne tudnának ki izzadni! - még akár olyat is ami beválik -,konkrétan ez az ügy azzal lett elcseszve, hogy Alves kezében olyan szerződés van amivel x millió euróért végig gurigázhatja a szezont és jövőre ingyen lelép!! ezt előre látni... hát bizony magasabb IQ kellett volna!MessiCesc írta:Lehet hülyeséget mondok, de olyat nem lehet kialkudni, hogy mondjuk most 15 millió és jövőre +25 ha.... és itt megadunk valami biztosan bekövetkező feltételt, pl. játszik 10 meccset. Így kijátsszuk a fifa összes szabályát, és a Fio is megkapja 40-t.
Bár ha ilyet lehet is, a mi töketlen vezetőségünktől nem várhatunk efféle húzást...
A pénzügyi fair play az átigazolások összköltségét érinti (jelen esetben ez nálunk idén a további átigazolások esetében a minusz 40M-s összeget nem lépheti már túl), az igazolt játékosok számával nincs összefüggésben. Douglas akár most is jöhetne, csak ez Alves maradása miatt felesleges lenne.mindorokke_barca írta:Most igazoljuk lesz, jövőre csatlakozik. Gyakorlatban 1 évig ottmaradna kölcsönben. Így nem befolyásolja az átigazolási tiltás.visca el barca írta:nem hinném h a "majd jövőre" történetből lesz bármi is. vagy most, vagy soha. (már csak az igazolási ban miatt is)
Egyébként érdekes véletlen egybeesés, hogy a Real Sociedad stadionjának a felújítását Perez egyik cége fogja végezni. Ki találja ki hogy hány millió euróért?Sanama írta:Tehát akkor menyit utalt a Real azért, hogy Illara odakerüljön...? A Neymar bizniszen is lehet igy szamolnihogy lenne már a hivatalos ár 39?.... lenyilatkozta a Sociedad elnöke, hogy 39et fizetett a Real, mert ők teljes egészében átvállalták ezt a plusz 7 milliót, amit közösen/vagy a Sociedadnak kellett volna kifizetnie a Szövetségnek (lehet csak a kivásárlási árnál van ilyen, de lehet minden igazolásnál), hogy minden gördülékeny legyen, mert a Sociedadnak ez elég megterhelő lett volna, erre a sok okos nyomatta a 39et mindenhol...
hivatalosan is 32 volt, ez csak a tipikus példája a sz@rkavarásnak és a felfelé kerekítésnek...
Nem mintha nagyon erdekelne, hogy mennyibe kerult. Csak pont te voltal az egyik nagy kardoskodo azt hiszem, aki meg Neymar nagyapjanak a lakasaban is benezett a szonyeg ala, hogy oda hany Euro kerult az uzlet alatt. Ha nem te voltal akkor bocs, de nagyon ugy emlekszem
Tehát akkor menyit utalt a Real azért, hogy Illara odakerüljön...? A Neymar bizniszen is lehet igy szamolnihogy lenne már a hivatalos ár 39?.... lenyilatkozta a Sociedad elnöke, hogy 39et fizetett a Real, mert ők teljes egészében átvállalták ezt a plusz 7 milliót, amit közösen/vagy a Sociedadnak kellett volna kifizetnie a Szövetségnek (lehet csak a kivásárlási árnál van ilyen, de lehet minden igazolásnál), hogy minden gördülékeny legyen, mert a Sociedadnak ez elég megterhelő lett volna, erre a sok okos nyomatta a 39et mindenhol...
hivatalosan is 32 volt, ez csak a tipikus példája a sz@rkavarásnak és a felfelé kerekítésnek...
Most igazoljuk lesz, jövőre csatlakozik. Gyakorlatban 1 évig ottmaradna kölcsönben. Így nem befolyásolja az átigazolási tiltás.visca el barca írta:nem hinném h a "majd jövőre" történetből lesz bármi is. vagy most, vagy soha. (már csak az igazolási ban miatt is)
S.Agüero írta:A Mundo szerint Douglas nem most jön, de hamarosan lezárjuk az ügyet, 8 millióba fog kerülni, a következő szezonban csatlakozik, vagy most, ha Alves távozik.
Azért nem árt azt észben tartani, hogy Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Thiago stb. nem egy korosztály. Most is bőven megvan a lehetőség, hogy legyen. Én Rafinhaban nagyon bízom. Megmutatta a B-ben is mit tud és az első évében is bizonyított az első osztályban. Deulofeura is van még esély, hogy visszatérjen és helye legyen a jövő csapatában, a következő szezonban minden bizonnyal Halilovic is érkezik benne pedig pláne megvan az a faktor, ami egy klasszis játékost jellemez.LG írta: Pedro és Busquets óta nem nagyon alkotott maradandót egy felhozott fiatal sem, de igazából ők sem az a szint, mint Xavi, Puyol, Messi, Iniesta, főleg nem az utóbbi szezonuk alapján.Még Bartra az, akiben bizakodom, hogy a jövőben meghatározó játékos lehet, de tény, most nem nagyon jönnek a tehetségek az utánpótlásból, így valószinűleg többet fogunk igazolni az elkövetkezendő években.
Illarramendi 39 millió (tudom ebből hetet visszaigényeltetek, de a hivatalos ár attól még annyi)
1 évvel ezelőtt meg a Castilla előzte be a Barca B-t, sajnos a B csapatoknál vannak ilyenek, folyamatosan cserélődnek a keretek.Ami az utánpótlást illeti pedig nem tudom miért van lesajnálva. Sokan (nem támadásként de ez tény) a Real szurkolók közül elég rosszul látják. Tavaly a harmadik helyen végeztek a kicsik, míg ti kiestetek és csak az isteni szerencsének köszönhetitek ha végül mégis sikerül újra a másodosztályban végezni.