daffy írta:
Maradjunk annyiban,hogy fos volt a Real. Az ATM azt csinálta,amit tavaly. Tördelték a játékot és a játékosokat. Ehhez értenek,technikás fociban nem veszik fel a versenyt a két spanyol óriással,de talán a dobogóra sem férnek fel. Ezért nem ítélem el őket,ha ezzel eredményesek,akkor ezt kell játszani.
A Real két belső védője pedig egy farok. Lehet szépíteni,cicomázni,lehet elfelejteni amikor egy hónapig nem jön elő belőlük. De minden meccsen,mindkét játékosban benne van az agyatlan tapló.
Di Maria becserélése után látható volt,hogy mitől jó játékos és szhar is egyben. Simán átmegy 2 emberen,de megpróbál még kettőn. Simán kialakít lövő helyzetet,de lő abból is,amiből nem lehet. Mintha egy klasszis játékosnak adnál egy 80as iq-t.
Kroos annyira kellett a csapatba,hogy nagyon. A munkabírása már a vb-n is top 5 volt,ha jól emlékszem. A helyzetét be kellett volna lőnie,de iszonyatosan nagy fogás a srác. A
Real sajnos tavaly sem volt olyan,amitől el kéne ájulni,ezt eddig idén is mutatja,de remélem ez csak a szezon eleji forma és láthatunk játékban is meggyőző,kiegyensúlyozott produkciót,mely nem az egyéni megoldásokra épít kizárólag,hanem csapatként üt.
A visszavágón sajnos(?) épp utazok,de nem várok nagy változást. Az ATM üt,remélem a Real rúg (gólokat).
Elég jól összefoglaltad. Én bevallom, megbántam, hogy megnéztem a meccset. 2 ilyen jó csapatot ilyen rosszul játszani... Én a Realtól futballt az egyenlítő gól után láttam, az Atleticotól még annyit se. Helyzetek nem voltak, az iram elmaradt, kínlódás volt az egész meccs.
Ramost inkább nem is firtatom (de Pepét sem)... Nálam már az első ütés is egyértelműen piros volt, utána meg még jött a könyökös is. Ezért Angliában jó pár meccset kapna. Ha meg azt nézzük, hogy ezt hányadszorra csinálja...
Amin meglepődtem, hogy ez a Real eljutott odáig, hogy világsztárok garmadáját tudja a csapatában. Erre Ronaldot le kellett cserélni, bejött a "láthatatlan ember" (ezzel nem kötekedni akarok, de aki látja a kolumbiait játszani, az tudja miről beszélek) és egy szempillantás alatt megállt a tudomány. Bale is visszaesett ezzel a cserével, Benzema pedig nem tudott kivel összejátszani. A gól is egy kavarodásból, össze-vissza pattanó labdából született, de helyzetet kialakítani nem tudtak a habfehérek. Ezen csodálkoztam.
Di Mariára kár sokat fecsérelni a szót. Egy zseni a srác, de látszik rajta, hogy ő már nem igen akar ebben a csapatban játszani. Ezt elég nagy hibának érzem. Szemmel láthatóan sokkal hatékonyabb ez a csapat vele, mint Jamesszel, vagy Iscoval.
Aztán meglátjuk mi lesz. Ez a tegnapi meccs azt hiszem sok embert a helyére tett.