ateeemadrid írta:
szimplán csak elég érdekes, hogy a Barca szurkolókon kívül senki sem érzi úgy, hogy unfair lenne Suarez büntetése. de közülük sem mindenki.
és más csapat szurkolói sem nagyon állnak neki ilyenkor mutogatni más csapatok játékosaira hogy "deők bezzeg könyöklésért és belépőkért nem kapnak 4 hónapos büntit" ...
Ki mondta, hogy úgy érzi unfair??? Jogos a bünti, én egyedül a minden futballal kapcsolatos tevékenységgel nem értettem egyet és találtam túlzónak, mert nevetséges. Ennek ellenére szorítottam, hogy lejjebb vigyék a 4 hónapot, melyik szurkoló ne tenné ezt?
De ebből te azt szűrted le, hogy úgy érezzük jogtalan a büntetés.
Ezt a más csapat szurkolóit nem tudom mire érted. Ha arra, hogy ha például nálatok történik nem lenne ilyen visszhangja, vagy nem hoznának fel ellenpéldát (mondjuk az nálatok van elég, szóval lehet hogy abban tényleg hallgatás lenne)?! Akkor hagyjuk is, veled képtelenség beszélni.
ateeemadrid írta:egyébként elolvastam az írását, de nem értek vele egyet. ha az ilyen esetekért is hasonló büntetések járnának, akkor majd minden csapatból vagy 2-3 játékos hónapokra lenne eltiltva rendszeresen. szerintem túlzó lenne.
de ez meddő vita, úgysem fogjuk meggyőzni egymást, hogy a harapás és 1-1 alattomosabb megmozdulás között nincs különbség.
Már megint ne figyelsz arra amit korábban például én is írtam. Ki is emeltem, hogy Ramos tegnapi eseténél nyilván nem lehet még csak hasonlóról sem beszélni, ennek ellenére gusztustalan volt és sokszoros visszaesőként (ahogy ezt Suareznél előszeretettel emlegetik) egy meccs simán elmenne, de még csak tudomást se vesznek az esetről, nemhogy tárgyalnák.
Viszont a korábban említett Ramos esetet, vagy Pepe-ét nyugodtan lehet vele egy lapon említeni, sőt utóbbi szerintem jóval felülmúlta azt! (csak két kiragadott példa, amit mindkét csapat jól ismer)
Csupán arról van szó, hogy a szándékos alattomos/durva eseteket bírálják el ugyanúgy, legyenek következetesek, ne pedig úgy, hogy egyiket keményen torolják meg, a másikról meg tudomást se vegyenek. (és itt nem egy elkésett belépőt vagy hasonlót értek, még mielőtt újra elvinnéd ebbe az irányba) Mert én pl. nem tartom helyénvalónak, hogy Suarez kap egy komoly szankciót (ami kb. jogos) Ramos pedig a tegnapi produkcióját -ha már ez volt a kiinduló eset- ússza meg egy sárgával.
Ez lenne a lényeg, ha nem érted akkor hagyjuk, nem próbálkozok.