danianevem írta:mess2009 írta:...
Gyengülni gyengülnek, abból a szempontból, hogy egy nagyon jó spíler megy el, viszont az öltözői rend érdekében szerintem nincs olyan forgatókönyv, amely mellett maradhatna az argentin... Hiába mondják páran, hogy majd a rotáció stb, egyszerűen nem játszhat mindenki egyszerre. A fontos találkozókon meg végképp nem, ezt meg gondolom (érthető okokból kifolyólag) nem igazán fogadja el di María...
Annak örülnék, ha maradna a mostani keretük plusz még jönne Pogba és/vagy Falcao, na akkor már két Ancelotti sem tudna rendet rakni a fejekben

Az biztos, hogy gyengülnek, mert Di Maria olyan játékossá nőtte ki magát (nem mintha eddig nem lett volna jó), aki a Realban is nagyon fontos lett. Főleg az utóbbi szezonban. Nagyon sokszor ő jelentette a különbséget a meccseken és nem CR vagy Bale. Azt pedig, hogy stabil tagja legyen a kezdőnek ebben a formában szerintem nem lehet kivitelezni. Emiatt üthet vissza, hogy nagyon összezsúfolták a kp-t. Kicsit 22-es csapdája. Ha Ancelotti dönt egy kezdő, alap felállás mellett, akkor olyan sztároknak kell padozni, akik nem biztos, hogy hosszútávon jól viselik, ha pedig folyamatosan rotál nem tud egy biztos, stabil egymással jól működő csapatrészt kialakítani. Ezért sem értem például James leigazolását. Mondjuk ebben 90%, hogy Perez keze van, az aktuális sztárt megveszi. Kétlem, hogy Carlo kívánsága lett volna. Főleg 80 millió+Casillas-ért. De ez már legyen az ő gondjuk. A helyére sokkal inkább Iscot el lehetett volna kezdeni beépíteni, mert egy nagyon jó játékos, simán van olyan jó James és még fiatalabb is.
Ráadásul ezzel a Kroos-James pakkal pont nem azt a problémát oldották meg, ami sokkal szükségesebb lett volna. A középpályás védekezés, ha nem is nulla, de konvergál hozzá. Egy James-Modric-Kroos kp például ebben a tekintetben iszonyatosan gyenge, főleg, hogy az első hármas se a védekezésről híres. Gondolom ezért van Xabi erőltetve, Kroos valamilyen szinten tud hasonló feladatot ellátni, de hogy nem az alternatívája az biztos.
Nekem van egy olyan sanda gyanú, hogy ha Di Maria megy érkezni fog egy nagyobb hal még Madridba, ami kompenzálhatja az argentin távozását.
Az pedig hülyeség, hogy a Real nem akarta annyira a kupát. Ezzel lehet takarózni, de kb. ennyit ér. Azt az egyet nem értem, hogy középre miért nem hoztak embert Benzema mellé/elé. Gyakorlatilag nincs alternatívája. Azon pedig jót mosolygok, mikor olvasom, hogy Benzema, nem tudott jól játszani, mert ott volt konkurenciának Higuain.

Ha valaki ennyire gyenge fejben az nem futballpályára való, legalábbis nem egy Real Madridban. Ha a francia huzamosabb időre lesérül vagy komoly formahanyatlása lesz vagy egyszerűen csak pihentetnék, tehermentesítenék kivel pótolnák? Ezt most komolyan kérdem a madridistáktól. Cr középen elég kuka. Isco, James? Még egy Morata sincs. Kezdődik ez a Falcao saga, de nem hiszem, hogy dobbantana monacoból+a Juve is ott van, ahol biztos kezdő, ráadásul sérült is. Amellett nagyon zsebbe kell nyúlnia Pereznek.
Kíváncsi leszek mi lesz a Di Maria ügyből. A Mu nem sajnálná most rá a pénzt, és az argentínnak is kinyílt a csipája rendesen, most hogy felkapták.
ferni, a Castilla akkor mégsem indulhat a másodosztályban? nem úgy volt, hogy megüresedett egy hely anyagi okok miatt és akkor mégis bent maradhat? vagy én tudom rosszul?