2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igazad van, tényleg 8 millió.Chino írta:Én 8 millióra emlékszem, bár ez nem 100%. Igazából nem oszt nem szoroz. Nagyobb árat úgysem fognak adni érte (szerintem ha 10-ig felmenne az ára és megvennék, már csoda lenne ismerve minket), ha visszakerül, pedig mehet lelátót melegíteni vagy újra kölcsönbe.
Petr írta:Úgy tudom - nem esküdnék meg rá -, hogy a Portónak van vásárlási opciója, nem is kevés pénzért. Remélem tartja a formáját és megveszik.MR. TROMORT777 írta:Rúgja csak a gólokat, hátha el lehet passzolni szép áron.
Úgy tudom - nem esküdnék meg rá -, hogy a Portónak van vásárlási opciója, nem is kevés pénzért. Remélem tartja a formáját és megveszik.MR. TROMORT777 írta:Rúgja csak a gólokat, hátha el lehet passzolni szép áron.
Nemigaz, mindig a legjobbkor sérül le egy játékos. Pont mikor már kezdene beilleszkedni a Portóba. Kezdő is volt...Gali írta: Tello, who was subbed off with a thigh injury during Porto's league game yesterday, will undergo further tests today.
Tello, who was subbed off with a thigh injury during Porto's league game yesterday, will undergo further tests today.lamasia2867 írta:Mi lett tegnap Tello-val, hogy már a 18. percben le kellett cserélni?
Az a hihetetlen, hogy a góljai 3/4-ét így szerezte, sőt lehet, hogy még keveset mondok.messideco írta:Azok az Henry-féle betörök szélről és betekerem a hosszúba típusú gólok nagyon bejöttek
Szerintem ez kifejezetten jó döntés volt, 2 év van hátra a szerződéséből, ahhoz bőven jó játékos, hogy kitűnjön a Portóból, simán feltornázhatja a renoméját. Aztán jövőre majd válthat, vélhetően jobb pénzért, mint most tehette volna.Barcaman1993 írta:Óriási nagy hülyeségnek tartom. Az már biztos, hogy nálunk nem fog befutni... Ezért nem értem, hogy minek kölcsönadni? Egy esetben érteném meg, ha vmivel ezzel is növelni tudnánk az árát, ha kitűnne Portoból... De erre nagy pénzt nem tennék. Újabb hatalmas tévedés, ami pénzben nagyon vissza fog ütni. Bojan-biznisz 2.0.
Alcantara írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/07/15 ... lona_hirek
Na, ettől dobtam egy hátast. Azt hittem, hogy az előzetes kölcsönbe adási szöveg csak kitaláció, de nem!![]()
Miért is adnánk el valakinek, inkább menjen ingyen kölcsönbe, majd 2 év múlva meg lejár a szerződése lassan és sliccgombokért megveszik. Remélem a fizuját is mi álljuk.
A cikkíró ráadásul még "ennél is jobb hírnek" tartja, hogy kölcsönadták.
Az eszem megáll komolyan!
Vigyázz vagy kölcsönadnak téged Porto szurkoónak.Tobias88 írta:Mert nálunk a kölcsön szó az isten szóval egyenlő. Mindenki menjen kölcsönbe... Hihetetlen
Az van,hogy sok játék lehetőséggel még fejlődhet a gyerek mert itt nálunk konkrétan évek óta alig kap lehetőséget és vagy visszahozzuk vagy ugyanúgy el lehet majd lőni egy tízesért.A piaci értéke attól biztos nem fog csökkenni ha többet játszik egy szezonban...S.Agüero írta:És akkor mi van? Akkor itt jobban fog teljesíteni?Leon írta:Én kölcsön adnám egy évre valamelyik spanyol középcsapatnak aztán megnézném,hogy teljesített.
Be kell látni, hogy kevés ide a gyerek, el kell adni, amíg adnak érte pénzt. Nyáron elpasszolhattuk volna tíz millióért a Pool-nak, nem kellett...
És akkor mi van? Akkor itt jobban fog teljesíteni?Leon írta:Én kölcsön adnám egy évre valamelyik spanyol középcsapatnak aztán megnézném,hogy teljesített.