danianevem írta:
Keller sok mindenért hibáztatható, de tavaly Huntelaarral szintekkel volt jobb a támadójátékuk. Szalai anno jól kapta el a fonalat, de nagyon beleszürkült a Schalkéban.
A Hoffenheim előtt meg le a kalappal, ilyen szép nyílt focit régen láttam. Azt hiszem pont ezen a fórumon ajánlották őket, hát most néztem végig először egy meccsüket, nem bántam meg, sőt. Bőven rászolgáltak a győzelemre, a 3 támadó középpályásuk hihetetlenül jól érzi egymást, szerencsére Ádám is be tudta vonni magát a játékba és ő is jól mozgott.
Kellerrel az volt a gond, hogy kizárólag az egycsatáros játékot erőltette. Semmivel nem volt jobb a focijuk tavaly, mint most.
Ádám nem beleszürkült tavaly, hanem nem kapott egyszerűen lehetőséget, hiába kezdett jól.
Huntelaar sérült volt a szezon elején, ahogy felépült szinte azonnal kezdő lett (megjegyzem jogosan, hiszen nagyobb nevű, tudású játékos elvileg) az egycsatáros játék miatt, így pedig Ádámnak esélye nem volt kezdőre.Ez nem beleszürkülés, hanem parkolópálya.
Folyamatos játék nélkül, nem egyszerű taktikai csereként kirobbanót nyújtani.
Nem véletlen, hogy Mainzban és itt is, amikor stabil kezdő, sokat játszik, egész jól tolja.
Mellesleg én ajánlottam a Hoffenheim meccseket, de örülök, hogy más is látja mennyire szórakoztatóak a meccseik.