Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy is fent lennék sokáig, ez csak a ráadás, hogy elemezhetem a meccseket!Alcantara írta:Oké, jöhet! Egyébként csodálom, hogy képes vagy ezért éjszakai bagolyt játszani. Ja, te még fiatal vagy, nem kell aludnod.S.Agüero írta:Majd holnap délután/ma éjjel jövök az EL-s tippjeimmel, aztán ha továbbra is bízol bennem, megteheted azokat is!
Amúgy jót beszélgetünk!
A beszélgetésről meg: Csaba is betársulhatna már, de szerintem még mindig a VB bukásokon kesereg, nem mer játszani.![]()
Én sem játszottam egész nyáron emiatt, de már túltettem magamat rajta. Új bajnokság, új remények (új bukások)!
Oké, jöhet! Egyébként csodálom, hogy képes vagy ezért éjszakai bagolyt játszani. Ja, te még fiatal vagy, nem kell aludnod.S.Agüero írta:Majd holnap délután/ma éjjel jövök az EL-s tippjeimmel, aztán ha továbbra is bízol bennem, megteheted azokat is!
Amúgy jót beszélgetünk!
Elég biztosnak gondoltam még tegnap, most viszont mindenhol azt írják, hogy nem nyer a Salzburg, szóval eléggé elbizonytalanítottak, ha most tenném meg, lehet nem vendégre tenném.Alcantara írta:Te Matyi, én megtettem a tippjeidet, de azért a Salzburg győzelem elég necces, nem?
Otthon is nyögvenyelős volt nekik. Igaz tavaly idegenben is jók voltak sokszor.
Remélem Soriano bever egyet az elején és kibekkelik.![]()
A Portót viszont nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz tegnap. Csak azt sajnálom, hogy nekem már kisebb oddsal adták, mint neked!
Dehogynem!S.Agüero írta:Akkor Porto, Salzburg, Leverkusen?![]()
Aztán ne engem szidj, ha nem jön be!
Akkor Porto, Salzburg, Leverkusen?Alcantara írta:Akkor én megcserélem és ezt teszem meg holnap, ma már úgyis lemaradtam az ATM. meccsről.S.Agüero írta: Lehet, hogy a teniszt nem kellett volna rátenni, és megcseréltem volna a Zenit és a Leverkusen-meccset a két szelvényen, de már mindegy.![]()
![]()
Hajrá!![]()
Viszont ha a csere miatt fogom elbukni a duplát, nagyon ideges leszek.![]()
Akkor én megcserélem és ezt teszem meg holnap, ma már úgyis lemaradtam az ATM. meccsről.S.Agüero írta: Lehet, hogy a teniszt nem kellett volna rátenni, és megcseréltem volna a Zenit és a Leverkusen-meccset a két szelvényen, de már mindegy.![]()
![]()
Hajrá!![]()
Viszont ha a csere miatt fogom elbukni a duplát, nagyon ideges leszek.![]()
Matyi fantasztikusan tolod!S.Agüero írta:*(0-2) Barcelona - Elche H 1.78
Levante - Villarreal V 2.15
3001150
Eddigi legnagyobb oddsú mixem, ami bejött.
Pénztárca nem biztos, h mindig így fogja gondolni.S.Agüero írta: Sosem fogom abbahagyni.![]()
Hozott 40 forintot.PCsabi írta:Ok, hogy jött, de ennek mi értelme van?S.Agüero írta:Hosszú K. 1,2,m 400v H 1,03 (első lesz 400 vegyesen)
Ok, hogy jött, de ennek mi értelme van?S.Agüero írta:Hosszú K. 1,2,m 400v H 1,03 (első lesz 400 vegyesen)