Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alvestől érzéki búcsút kéne venni, SR-t kölcsönadni, Munirt leszerződtetni - ez belefér a hátralévő időbe. Ha pedig még meglepi is lesz, azt oldják meg.S.Agüero írta:A hivatalos oldal azt írja, hogy ő volt az utolsó igazolásunk.
Kíváncsi leszek, hogy az első keretbe jön-e, illetve meddig marad. 3 jobbhátvéddel kíváncsian várom, mit csinál LE.
60-40%-ban birtokolja a SP és a Traffic nevezetű ügynökség. A 4 millióból 3,6-ot kapott a Sao Paulo.Erxy írta:4m eurot fizettünk érte most és további 1,5m eurot fogunk fizetni a lejátszott meccsek száma alapján! 5 éves szerződést kötöttünk vele, a héten érkezik Barcelonába.
Most olvastam én is. Majd meglátjuk mit tud a csávó, sok sikert neki! Annyi a bajom, hogy Montoya elől veszi el a lehetőséget...Erxy írta:Hivatalos!
4m eurot fizettünk érte most és további 1,5m eurot fogunk fizetni a lejátszott meccsek száma alapján! 5 éves szerződést kötöttünk vele, a héten érkezik Barcelonába.
Üdv itt Douglas!Remélem meg fogod szolgálni a beléd fektetett bizalmat.Erxy írta:
Hivatalos!
4m eurot fizettünk érte most és további 1,5m eurot fogunk fizetni a lejátszott meccsek száma alapján! 5 éves szerződést kötöttünk vele, a héten érkezik Barcelonába.
hát öhm... Sok sikert! (jöhet a topic és a sok-sok oldal anyázás)
Ami miatt én elégedetlen vagyok:visca el barca írta:ne haragudj Csaba, de ez is ilyen előre okoskodás, semmi több. egyelőre az égvilágon semmi alapja nincs annak amit írtál. tipikusan olyan, h felidegesítetted magad, mert nem vettük meg álmaid védőjét és innentől kezdve minden fhos, akármi történik.csababarca írta:Most akkor Mangala 54ért City, Benatia 30Mért BM.
Magyarul durván Suárez árából csinálhattunk volna egy top3as védelmet, hosszú évekre, Alexis eladásából meg Reust fedezhettük volna.
Nem is tudom melyik esetben jártunk volna jobban. Jah de.
én innentől bejeztem a hittérítést, egyedül nem bírom, semmi értelme.
további jó szorakozást.
nem tudom honnan szedte messideco, de én semmi olyasmi hírrel nem találkoztam, hogy közel lenne az OM-hez. Mindössze annyi volt pár napja hogy a Spurs meg az OM érdeklődik iránta és hogy Song inkább a PL-be menne vissza.csababarca írta:Sok vizet nem zavart, jól jártunk ezzel így.messideco írta:SongOM
a különbség a Bayern meg a mi vezetőségünk között:kristop írta:ettől függetlenül ködös a sztori. mert a marokkói mozdíthatatlannak tűnt egészen odáig, amíg le nem sérült javi martinez és nem kellett helyette valaki sürgősen.
Sok vizet nem zavart, jól jártunk ezzel így.messideco írta:SongOM
Ez már hivatalos? 5 millát olvastam valahol, de az viccnek is rossz lennemessideco írta:SongOM
Nyilván ideges vagyok, mert sokkal jobban is megoldhattuk volna ezt a nyarat, rengeteg játékos apróért váltott klubbot, mi meg hoztunk két abszolút középszert, a leginkább égetőbb posztokra.visca el barca írta:
ne haragudj Csaba, de ez is ilyen előre okoskodás, semmi több. egyelőre az égvilágon semmi alapja nincs annak amit írtál. tipikusan olyan, h felidegesítetted magad, mert nem vettük meg álmaid védőjét és innentől kezdve minden fhos, akármi történik.
én innentől bejeztem a hittérítést, egyedül nem bírom, semmi értelme.
további jó szorakozást.
ne haragudj Csaba, de ez is ilyen előre okoskodás, semmi több. egyelőre az égvilágon semmi alapja nincs annak amit írtál. tipikusan olyan, h felidegesítetted magad, mert nem vettük meg álmaid védőjét és innentől kezdve minden fhos, akármi történik.csababarca írta:Most akkor Mangala 54ért City, Benatia 30Mért BM.
Magyarul durván Suárez árából csinálhattunk volna egy top3as védelmet, hosszú évekre, Alexis eladásából meg Reust fedezhettük volna.
Nem is tudom melyik esetben jártunk volna jobban. Jah de.