visca el barca írta:csababarca írta:Most akkor Mangala 54ért City, Benatia 30Mért BM.
Magyarul durván Suárez árából csinálhattunk volna egy top3as védelmet, hosszú évekre, Alexis eladásából meg Reust fedezhettük volna.
Nem is tudom melyik esetben jártunk volna jobban. Jah de.
ne haragudj Csaba, de ez is ilyen előre okoskodás, semmi több. egyelőre az égvilágon semmi alapja nincs annak amit írtál. tipikusan olyan, h felidegesítetted magad, mert nem vettük meg álmaid védőjét és innentől kezdve minden fhos, akármi történik.
én innentől bejeztem a hittérítést, egyedül nem bírom, semmi értelme.
további jó szorakozást.
Ami miatt én elégedetlen vagyok:
1) volt egy évek óta hiányposztnak számító, tavaly már egészen szemet szúró hiányposzt, a középhátvéd.
2) nagyjából várható volt, hogy a klub megkapja a kizárást a kövi 2 átigazolási időszakból
3) a vezetőség nagyjából utolsó kérdésként nyúlt a középhátvéd poszthoz
4) igazolt két játékost, akik egyike sem fiatal, különböző okokból mindkettő bőven rizikós, miközben olyan játékosok váltottak klubot, akik náluk jóval kevésbé rizikósak.
Ez nem jelenti azt, hogy biztosan befürdünk Matyival és Vermával, de bőven benne van, hogy Matyi nem üti meg a szintet, Verma meg a sérülése miatt nem játszik/nem lesz formában, és akkor 2 szezonon keresztül nem lesz lehetőség ezt helyrerakni.
Godin, D. Luiz, Miranda, Benatia, Mangala, Garay, Vidics (utóbbi kettő 4. sz. védőnek, Bartra mögé). Kövezzetek meg, de én ezek mindegyikét biztosabb megoldásnak látom, mint a Matyi-Verma párost (akik közül ha az egyik jön és jön egy a fent nevezett első ötösből, akkor még nekem okés).
A helyzet az, hogy most hirtelen divat lett minden olyan védőt fikázni, aki máshova ment, de valljuk meg Matyi-Verma duónál mindenki jobbat remélt előzetesen (Matyi áráról ne is beszéljünk). Hirtelen Benatia meg Mangala (Marquinhos dettó) sem bizonyított semmit, D. Luiz is bohócnak lett kikiáltva, de bezzeg Verma és a kényszerközéphátvéd Mathieu a biztos megoldás. Közben meg az is kiderült, hogy Mangala és Benatia sem volt mozdíthatatlan. A védelembe kellett volna Suarez-kalibert hozni (lehetőleg egy középhátvédet és egy jobbhátvédet is). Erre kinéz belőle egy Matyi-Vermalen-Douglas-trió.
Sajnos ez engem nem tesz vidámmá. Persze meg kell adni az esélyt mindenkinek (Vermanak örültem is egyébként, de a sérülései, a formahanyatlása bitang nagy kérdőjel), csak az a baj, hogy ha az abszolút elképzelhető betli beüt, akkor két szezonon keresztül ülünk a sz0pórolleren. 100%-os beválási garancia senkire nincs, de lett volna jópár opció, akivel nyugodtabban vágnék neki az elkövetkező két szezonnak...