Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.08.27. 14:43:47

Leon írta:Bár el tudtam volna nézni 1-2klasszis védőt hátul de összességében elégedett vagyok az újakkal.
L.E szimpatikus.
A kapusok jók.
A hátvédek biztatók. Douglas passz.
Munir meg Rafhina ígéretes.
Rakitic meg Suarez az istenkirály (lesz)! :D

ja, bocs. a kapusokat kihagytam. természetesen nekik is örülök. :D
összeségében nem olyan szr ez. igaz, az ember az igazolási szezon elején azért lehet, h többet várt volna. de ha pl az atleticót nézem, azok is elég kellemesen össze lettek rakva és ütögettek is mindenkit, ahogy kell, pedig nem sikitozott a fél világ anno, amikor igazolgattak.
úgyhogy én jókat várok, aztán majd úgyis kiderül, h merre hány méter.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Leon
Director del Fútbol

2014.08.27. 14:37:08

Bár el tudtam volna nézni 1-2klasszis védőt hátul de összességében elégedett vagyok az újakkal.
L.E szimpatikus.
A kapusok jók.
A hátvédek biztatók. Douglas passz.
Munir meg Rafinha ígéretes.
Rakitic meg Suarez az istenkirály (lesz)! :D
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.08.27. 14:23:46

na, enriquének örülök, swareznek örülök, mátyásnak örülök, rakiticsnek NAGYON örülök, a tehetséges fiatalok képbe kerülésének szintén nagyon örülök. cuadrado nem elhozatalának szintén örülök, mert nem érdekel, h papíron ekkora meg akkora a gyerek, a mondjuk 1000 eddig lejátszott meccséből kb három alkalommal volt hátvéd és rohadtul durvának tűnt volna számomra az, h egy csillió eurós gyerekkel minden meccse előtt/közben/után vívni kelljen, h védekezzen! arról nem beszélve, h nem is akart idejönni... az ilyen kölykök nem kellenek ide.
douglast meg nem értem...
PUYOL-XAVI-INIESTA
mess2009
Director del Fútbol

2014.08.27. 12:47:15

befejeződött hát az átigazolási táncunk (úgytűnik) Cadradó ügye is rávilágít így utólag, hogy korántsem igaz ma már (lehet hogy sohasem volt az) hogy minden a pénzről szól (bár Di Maria szép szavai azért nem altattak el...!) és hogy nem mindenki dobja hanyatt magát, ha a Barca hívja.
azért a végső konkluziókkal még várjuk meg a 31.-ét....
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.08.27. 05:42:22

S.Agüero írta:A hivatalos oldal azt írja, hogy ő volt az utolsó igazolásunk.

Kíváncsi leszek, hogy az első keretbe jön-e, illetve meddig marad. 3 jobbhátvéddel kíváncsian várom, mit csinál LE.
Alvestől érzéki búcsút kéne venni, SR-t kölcsönadni, Munirt leszerződtetni - ez belefér a hátralévő időbe. Ha pedig még meglepi is lesz, azt oldják meg.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.08.27. 03:26:46

Nem nagyon ismerem, viszont leírásokból, pár jelenetből lejön hogy gyors játékos, ez meg jó. Abból lehet építkezni és csiszolni.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.08.27. 01:30:28

A hivatalos oldal azt írja, hogy ő volt az utolsó igazolásunk.

Kíváncsi leszek, hogy az első keretbe jön-e, illetve meddig marad. 3 jobbhátvéddel kíváncsian várom, mit csinál LE.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.27. 01:28:23

Erxy írta:4m eurot fizettünk érte most és további 1,5m eurot fogunk fizetni a lejátszott meccsek száma alapján! 5 éves szerződést kötöttünk vele, a héten érkezik Barcelonába.
60-40%-ban birtokolja a SP és a Traffic nevezetű ügynökség. A 4 millióból 3,6-ot kapott a Sao Paulo. :^o
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2014.08.27. 01:21:44

Nem sok pénz, ennyi belefér, bár a véleményem meg van róla milyen nagyszerű játékos lehet...
Igaz soha nem láttam játszani, és ezzel a fórumozók kb. 95% így lehet és azért ez is sokat mondó.
Az is benne van a pakliban, hogy igazából jövőre vagyis egy szezonra vettük, utána mikor Dani már elment és igazolhatunk is, túl is adnak rajta, vagyis ingyen hazaengedik.
Kb. ezt a forgatókönyvet tudom elképzelni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
salas9
Entrenador del Barça

2014.08.27. 01:15:41

Erxy írta:Hivatalos!
4m eurot fizettünk érte most és további 1,5m eurot fogunk fizetni a lejátszott meccsek száma alapján! 5 éves szerződést kötöttünk vele, a héten érkezik Barcelonába.
Most olvastam én is. Majd meglátjuk mit tud a csávó, sok sikert neki! Annyi a bajom, hogy Montoya elől veszi el a lehetőséget... :roll:
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.08.27. 01:14:38

Erxy írta:Kép

Hivatalos!
4m eurot fizettünk érte most és további 1,5m eurot fogunk fizetni a lejátszott meccsek száma alapján! 5 éves szerződést kötöttünk vele, a héten érkezik Barcelonába.

hát öhm... Sok sikert! (jöhet a topic és a sok-sok oldal anyázás :D )
Üdv itt Douglas!Remélem meg fogod szolgálni a beléd fektetett bizalmat.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.27. 00:51:21

Kép

Hivatalos!

hát öhm... Sok sikert! (jöhet a topic és a sok-sok oldal anyázás :D )
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2014.08.26. 23:52:00

visca el barca írta:
csababarca írta:Most akkor Mangala 54ért City, Benatia 30Mért BM.
Magyarul durván Suárez árából csinálhattunk volna egy top3as védelmet, hosszú évekre, Alexis eladásából meg Reust fedezhettük volna.

Nem is tudom melyik esetben jártunk volna jobban. Jah de.
ne haragudj Csaba, de ez is ilyen előre okoskodás, semmi több. egyelőre az égvilágon semmi alapja nincs annak amit írtál. tipikusan olyan, h felidegesítetted magad, mert nem vettük meg álmaid védőjét és innentől kezdve minden fhos, akármi történik.

én innentől bejeztem a hittérítést, egyedül nem bírom, semmi értelme.

további jó szorakozást.
Ami miatt én elégedetlen vagyok:

1) volt egy évek óta hiányposztnak számító, tavaly már egészen szemet szúró hiányposzt, a középhátvéd.
2) nagyjából várható volt, hogy a klub megkapja a kizárást a kövi 2 átigazolási időszakból
3) a vezetőség nagyjából utolsó kérdésként nyúlt a középhátvéd poszthoz
4) igazolt két játékost, akik egyike sem fiatal, különböző okokból mindkettő bőven rizikós, miközben olyan játékosok váltottak klubot, akik náluk jóval kevésbé rizikósak.

Ez nem jelenti azt, hogy biztosan befürdünk Matyival és Vermával, de bőven benne van, hogy Matyi nem üti meg a szintet, Verma meg a sérülése miatt nem játszik/nem lesz formában, és akkor 2 szezonon keresztül nem lesz lehetőség ezt helyrerakni.

Godin, D. Luiz, Miranda, Benatia, Mangala, Garay, Vidics (utóbbi kettő 4. sz. védőnek, Bartra mögé). Kövezzetek meg, de én ezek mindegyikét biztosabb megoldásnak látom, mint a Matyi-Verma párost (akik közül ha az egyik jön és jön egy a fent nevezett első ötösből, akkor még nekem okés).

A helyzet az, hogy most hirtelen divat lett minden olyan védőt fikázni, aki máshova ment, de valljuk meg Matyi-Verma duónál mindenki jobbat remélt előzetesen (Matyi áráról ne is beszéljünk). Hirtelen Benatia meg Mangala (Marquinhos dettó) sem bizonyított semmit, D. Luiz is bohócnak lett kikiáltva, de bezzeg Verma és a kényszerközéphátvéd Mathieu a biztos megoldás. Közben meg az is kiderült, hogy Mangala és Benatia sem volt mozdíthatatlan. A védelembe kellett volna Suarez-kalibert hozni (lehetőleg egy középhátvédet és egy jobbhátvédet is). Erre kinéz belőle egy Matyi-Vermalen-Douglas-trió.

Sajnos ez engem nem tesz vidámmá. Persze meg kell adni az esélyt mindenkinek (Vermanak örültem is egyébként, de a sérülései, a formahanyatlása bitang nagy kérdőjel), csak az a baj, hogy ha az abszolút elképzelhető betli beüt, akkor két szezonon keresztül ülünk a sz0pórolleren. 100%-os beválási garancia senkire nincs, de lett volna jópár opció, akivel nyugodtabban vágnék neki az elkövetkező két szezonnak...
Feast4
Director del Fútbol

2014.08.26. 23:18:49

Most már fölösleges ezen agyalni. Elúszott a hajó. Inkább az a kérdés, hogy mi lesz a jobbhátvéd dologgal.
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2014.08.26. 22:17:12

Nekünk 45 ért nem adjak , most meg elengedik 26 + 4 zsák krumpli ért ??.. na hagyjuk mar, hat h van ez Zubi? nagyon ajánlom h Matyi es Tamas tündököl jenek egész évben :)
-
Egy dolgot tudok elképzelni , h nem volt igazán prioritás --a Bayern meg a piac végen bejelentkezett ( amikor mar mindenkit rad soznak)- ha viszont igen ,rossz volt stratégia .... bar az tegyük hozza Zubik mindig azt mondtak h nem kell elkapkodni van meg idő stb...más kérdés h itt is mar júliusban mindenki össze szarta magát h miért nincs meg védő ?!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Erxy
Entrenador del Barça

2014.08.26. 22:14:46

csababarca írta:
messideco írta:Song :arrow: OM
Sok vizet nem zavart, jól jártunk ezzel így.
nem tudom honnan szedte messideco, de én semmi olyasmi hírrel nem találkoztam, hogy közel lenne az OM-hez. Mindössze annyi volt pár napja hogy a Spurs meg az OM érdeklődik iránta és hogy Song inkább a PL-be menne vissza.
Arra azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy eltudjuk-e passzolni valahova a kamerunit, Lucho látványosan nem számol vele, a transzfer szezon vége pedig közeledik... Nem hallani semmi konkrétot vele kapcsolatban.. remélem nem marad a nyakunkon és az utolsó napon valahova elküldjük.
kristop írta:ettől függetlenül ködös a sztori. mert a marokkói mozdíthatatlannak tűnt egészen odáig, amíg le nem sérült javi martinez és nem kellett helyette valaki sürgősen.
a különbség a Bayern meg a mi vezetőségünk között:
Javi Martinez megsérül 13.-án.
Pep 16.-án bejelenti, hogy kell még védő.
26.-án leigazolják Benetiát 30 millió euroért.. =D>
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2014.08.26. 21:53:22

én sokszor sok mindenben védtem a vezetőséget, de ha tényleg ennyi volt az ára benatianak, akkor fekete pont, hogy nem őt hoztuk vermaelen helyett. ettől függetlenül ködös a sztori. mert a marokkói mozdíthatatlannak tűnt egészen odáig, amíg le nem sérült javi martinez és nem kellett helyette valaki sürgősen.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.08.26. 21:41:29

Sok vizet nem zavart, jól jártunk ezzel így.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Daweed
Jugador del Barça

2014.08.26. 21:30:43

Ez már hivatalos? 5 millát olvastam valahol, de az viccnek is rossz lenne
messideco
Presidente del Barça

2014.08.26. 21:29:20

Song :arrow: OM
Kép
"And my heart will leave you never."
barca0000
Jugador del Barça

2014.08.26. 20:55:08

Nem tudom mi értelme van ennek a ki hova igazolt meg mennyiért vitának!El kell fogadni hogy hozzánk kik jöttek és kész!Vermaelen ha 100%-os jobb mint Benatia vagy Mangala. 8) Vermaelen legalább már bizonyított a másik kettő még nem nagyon mert ne mondja senki hogy az olasz bajnokságba olyan nehéz kiemelkedőt nyújtani a portugálról ne is beszéljünk.

A másik meg ez a Douglas gyerek még egy meccset se játszott sőt még itt sincs (ha jön egyáltalán) de már le van írva hogy nem fog beválni meg stb.Nem mindig a drága a jobb simán lehet ö az ujj Alves attól hogy nem valami horribilis összegért jön azért még be válhat.A porto pl hány hozzá hasonló játékost igazolt akikről senki nem hallott aztán 1 év múlva valamelyik nagy csapatnál kötöttek ki !
fanbarca
Entrenador del Barça

2014.08.26. 20:42:49

Már röhejesnek találom ezt a nagy Benatia és Mangala imádatot. :lol: :lol:
Benatiát ha jól tudom annak idején az OM ingyér' passzolta le, hisz nem kellett nekik. Mangala semmit sem bizonyított. Nálunk Mathieu és Vermaelen messze kevesebb rizikót jelent. De ha mégis meg akartuk volna venni őket..

1. Nem gondoljátok, hogy csak a City volt olyan elvetemült, hogy kifizesse a Mangalaért kért összeget? Azért az árért inkább vegyünk 20 Ezquerrot. :mrgreen:
2. Ha meg is akartuk volna venni Benatiát, nem menne-e szívesebben Münchenben, ahol sokkal nagyobb esély mutatkozik jó eredmények elérésére, plusz nincs éppen olyan kritikus szem a védők irányába?
més que un club
danianevem
Entrenador del Barça

2014.08.26. 20:35:22

Most, hogy érkezett Benatia szegény Javi Martineznek már posztja sem nagyon maradt :-k Csapjunk le rá gyorsan :lol:

Egyébként olyan szép, így nyár végére ismét előkerültek a slágernevek... Benatia, Mangala, Reus... Utóbbit egyébként aki hozná, az hol játszatná? Csak azért kérdezem, mert már érkezett Suárez, a támadótrió így teljes papíron. A középpályán sem látok túl sok helyet...

Apropó én Kompanyt hoztam volna (ha már újfent FMezünk :lol: ), de így alakult, nem hiszem, hogy tömeges harakiribe kellene kezdenünk, mert Mathieu és Vermaelen jött. Volt már ennél gyengébb is a védelem...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.08.26. 20:25:32

visca el barca írta:
ne haragudj Csaba, de ez is ilyen előre okoskodás, semmi több. egyelőre az égvilágon semmi alapja nincs annak amit írtál. tipikusan olyan, h felidegesítetted magad, mert nem vettük meg álmaid védőjét és innentől kezdve minden fhos, akármi történik.

én innentől bejeztem a hittérítést, egyedül nem bírom, semmi értelme.

további jó szorakozást.
Nyilván ideges vagyok, mert sokkal jobban is megoldhattuk volna ezt a nyarat, rengeteg játékos apróért váltott klubbot, mi meg hoztunk két abszolút középszert, a leginkább égetőbb posztokra.

Most ezt meg lehet érteni, vagy le lehet hurrogni, de ezek tények.
Mostmár nyilván el kell fogadni, és a legjobbakat kívánni az ittlévőknek, de ez engem, aki átélt a klub mellett 15 nyarat, annak fáj.

Nem kell hittérítést folytatni, mert szerintem Te sem így képzelted el a nyarunkat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varatrix
Director del Fútbol

2014.08.26. 20:15:04

Amúgy nem értem Benatia 27 évesen produkálta élete első jó szezonját. Mangala még semmit nem tett le az asztalra.

Szemben egy Vermaelennel aki az Arsenal és a Belga válogaott kapitánya volt.

Ez is túlzólag hat némileg, de azért nehogy már Benatia és Mangala legyen csak elfogadható megoldás.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Válasz küldése