Tavaszi és vb forma alapján DM igenis top középpályás, akár tetszik akár nem. Realosok szerint is az volt egész tavasszal,most hogy eladták,már nem az nyilván. Özilt is sokan (nbem mindenki) annak tartották ott, ahogy eladták ment a savazása.
Ugyanez megy megint.
1. Özilt amikor még a Realnál volt is nagyon durván savazták és nagyon sokan... mondjuk teljes joggal teszem hozzá...
2. hogyne lenne az a Realosok szerint... mindenki megszerette a végére, de attól még vannak hibái bőven... jó játékos, elképesztő miket tud, elég sokszor fog hiányozni a Realnak, idén még biztos, de elképesztő hibaszázalékkal játszik, ami sokszor nem fog már beleférni, de viszont ugyanennyiszer fog is hiányozni a játéka, ez tény.
BL döntő is úgy van nála beállítva, mintha átment volna 5 védőn és rabonával Bale fejére varázsolta volna a labdát... közben meg ziccert rontott, persze jól jöttünk ki belőle a végén, de na.
mondjuk én mindig is kedveltem a játékstílusa miatt és mert mindig úgy ment mint a mérgezett egér, ha 120 percig tartott a meccs, akkor is, ritka az ilyen,
nagyon fog hiányozni, de tényleg idáig ez a tavasza volt egyedül olyan hosszabb távú teljesítménye eddig, amire azt mondom igen.
DM 3 és félről felakarta emeltetni a fizuját kb 8ra főleg egy jó tavasz miatt.
így is kapott volna 5t minimum, de 6ról is szóltak a hírek, ami elég jó ajánlat főleg, hogy 2 éve lett megújítva a szerződése.
és gondoljatok bele... 75 millió euró és olvasni, hogy lehet jöhet még ehhez a 75höz még 9, ha teljesülnek ugye bizonyos feltételek... rengeteg pénz... gondoljatok bele mennyi is ez...
mondjuk kicsit árnyalja az egészet Hámesz ára, de akkor is nagyon sok az a 75...
ezzel az eladással majdhogynem nullásra ki lett hozva az átigazolási szezon...
és ismerve Perezt ez nagyon nem jó így, szóval...

és Perez lazán képes lenne elhozni egy Pogba-Falcao duót, na az már ütne rendesen, lennének minőségi emberek a padon
most meg jöttek ezek a Xabis hírek is... kell a stílusváltás, amibe ő nem fér bele, de remélem marad, mert jó pár meccsen jól fog jönni és Khedirát kéne végre valahára elküldeni a pitába... én már ingyen is elküldeném...
Di Mariára visszatérve idéznék egy nagyon jó kommentet, ami tökéletesen leírja a helyzetet
CS0ki írta:Perezzel nyilván nem volt olyan jó kapcsolata, sosem volt a kedvence, ez van. Innentől kezdve ha egy játékos meg a menedzsmentje érzékeny, akkor az sok jót nem jelent a jövőre nézve. Ebben a csapatban van épp elég olyan játékos, akit a tenyerén kell hordoznia a klubnak, mindenkit egyszerűen nem lehet kiemelten kezelni, mert akkor senki nem lesz kiemelt...DM-mel úgy bántak, mint egy "másodvonalas" játékossal, nem volt se kis kedvenc(mint Benzema), régi motoros, csapatkapitány(Ramos, Casillas), vagy vagyonokért idehozott reklám mágnes(CR, Bale, James). Ennek megfelelő bánásmódot kapott, fizetésben és egyéb dolgokban is. Ezt vagy elfogadja egy játékos, vagy lép egy olyan csapatba, ahol ő is bekerülhet valamelyik státuszba. Ő lépni akart. A klub meg nem akarta kiemelt státuszba kezelni.
Ha úgy tetszik, mindkét fél hibás, de akár mondhatjuk, hogy egyik sem. Nem kell állandóan hibást keresni, egyszerűen a két fél jelen állapotában nem volt kompatibilis. Megértem a klub oldaláról is a dolgokat, mert DM évek óta pattog a fizetése miatt, aláír egy hosszú távú hosszabbítást, aztán nemsokkal később már elvárja, hogy emeljenek.
És DM-et is megértem, mert voltak olyan időszakai, ráadásul pont a legutóbbi tavasz, amikor olyan teljesítményt nyújtott, hogy talán jogosan érezhette azt, hogy neki kiemelt státuszban kéne lennie, ehhez tartozó megbecsüléssel és fizetéssel. Majd az MU-ban ezt megkapja.