Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végül is ilyesmire nem kár az a 200-as, főleg ha előbb-utóbb vissza is jön! Meccset nézni meg én is jobban szeretek úgy, hogy van miért/kiért izgulni!Alcantara írta:
Kicsit lejjebb görgetsz, akkor láthatod, hogy raktam tegnap 7 meccset normálban.
Semmi értelme ahogy írod, de mit ad isten nem bejött!![]()
Egyébként 200 Ft-ért valóban csak szórakozok, igazából ezért szeretek sok meccset rakni, követem a Livescore-on esténként.
Amennyiben pénzre megyek rá akkor kizárólag egy meccsre rakok és sokat vagy kombináltat játszok.
Mostanában letettem erről, mert buktam vele jelentőset, így marad a szórakozás, mert valamilyen szinten ez is szenvedély, bár nem annyira káros, mert ha akarom nem játszom hetekig.
Mellesleg a szezon közepéig szoktam várni az egy meccses nagy pénzekkel, mert eleinte a favoritok még nincsenek igazán topformában. Legalább is nekem ez a tapasztalatom.
S.Agüero írta:Alcantara írta:Hú, ez elég necces lesz, de azért hajrá!
Valencia, Bayern, MU, RM, mind a 4 elmehet, de sok sikert!
Hú, ez elég necces lesz, de azért hajrá!Alcantara írta:Ma egy ilyen több naposat dobtam, mert nem találtam 2 meccsnél többet péntekre:
Augsburg-Dortmund V 1,62
Valencia-Malaga H 1,47
Leverkusen-Hertha H 1,45
Schalke-Bayern V 1,45
Burnley-Man. U. V 1,55
Atl.M.-Eibar H 1,22
CSZKA M.-Rosztov H 1,3
PSG-St-Etienne H 1,5
Real S.-R. Madrid V 1,38
odds:25,47848
200-ból 5.095 Ft.
djibril írta:Oké hogy poénnak elmegy, de amúgy nincs sok értelme 5 és annál több meccses szelvényeket normálban feladni.
Látom rendesen megtetted a papírformát, de a 9 meccs nem lesz túl sok, mert 1-2 ezekből általában elmegy. Nem szeretnék a pénztárcádba turkálni, de nem lett volna célszerűbb nagyobb összeggel játszani vagy a BM-t és az Atmát hendivel megtenni és akkor 2-3 meccset kivehettél volna a pakliból.Alcantara írta:Ma egy ilyen több naposat dobtam, mert nem találtam 2 meccsnél többet péntekre:
Augsburg-Dortmund V 1,62
Valencia-Malaga H 1,47
Leverkusen-Hertha H 1,45
Schalke-Bayern V 1,45
Burnley-Man. U. V 1,55
Atl.M.-Eibar H 1,22
CSZKA M.-Rosztov H 1,3
PSG-St-Etienne H 1,5
Real S.-R. Madrid V 1,38
odds:25,47848
200-ból 5.095 Ft.
Most akkor ment az egész?Alcantara írta:Legiából van 9 perc, elvileg....
A története a szelónak!
Reggel megírtam, elvittem magammal dolgozni, elfelejtettem feladni. Estefelé értem haza, gyorsan feldobtam, az egyiket le kellett húzni, mert már késő volt. Hazaira tettem, kicsi oddsos volt, nem is bántam.
Szerinted melyik volt?
Segítek!
Lokomotív-Apollon. 1:4 lett!!!
Grat!Alcantara írta:Én mindjárt a kardomba dőlök esküszöm!S.Agüero írta: Feyenoord 3-0-ról 3-3, az igen!![]()
![]()
Az összes többi eredmény jó, ez meg....![]()
Várjál! Hoppá: 4:3!!!!
Én mindjárt a kardomba dőlök esküszöm!S.Agüero írta: Feyenoord 3-0-ról 3-3, az igen!![]()
Feyenoord 3-0-ról 3-3, az igen!Alcantara írta:Ez csak "merész" volt, nagy reményt nem fűztem hozzá. Amúgy a Feyenoord megy hárommal, 'Gladbach kettővel, Toró, St-Etienne 1-1-el eddig. Tottenham, Legia meg csak bemakkol 1 gólt otthon.
Viszont a Rosztov -Trabzont megéreztem, hogy necces a vendég, de mondjuk a merészen hazait tettem és X lett!
Én mondtam, ha már tettem volna rá, akkor inkább vendég, de hát utólag okos az ember.Alcantara írta:A Rijekával jól mellé fogtam: 70. perc 0:3 vendégnek!
De, most már levettem azt róla. A Rijeka szerintem nem fog kikapni amúgy, de te tudod.Alcantara írta:Te Matyi!
Szerintem a Rosztov-Trabzon meccs necces vendégre. Nem gondolod?
Én inkább a Sheriff Tiraspool-Rijeka hazait preferálom 2,66-ért.
A többi aránylag oké.
Esetleg Debrecen továbbjutás 6,45-ért?
Lehet az lesz, hogy beírok 10-15 meccset, amit jónak gondolok, te meg megteszed, amit akarsz, így nem én leszek a hibás!Alcantara írta:Persze, hogy nem, max. magamra, mert előtte már írtam, hogy szerintem necces lesz ez.S.Agüero írta:Na mindegy, remélem nem haragszol, holnap nyerünk!
Mindig az első megérzés a jó már megtanulhattam volna.
Ráadásul betettem még az Arsenal győzelmét, ami jött is.![]()
Na, éjszaka álmodjad meg a hétvégit! Tenisz nem ér!
Persze, hogy nem, max. magamra, mert előtte már írtam, hogy szerintem necces lesz ez.S.Agüero írta:Na mindegy, remélem nem haragszol, holnap nyerünk!
És sokan tették a Malmőt, de hogy honnan szülték ezt ki, nem tudom...Alcantara írta:Azért, hogy minket átvágjanak!S.Agüero írta:Amúgy nem értem, miért volt akkor ilyen kicsi az odds rá...![]()
Egyébként a BET 365 6,5-ös oddszot adott a Malmő győzelmére. Ehhez képest, 84. perc és 3:0 nekik!
Azért, hogy minket átvágjanak!S.Agüero írta:Amúgy nem értem, miért volt akkor ilyen kicsi az odds rá...